Evlilige dogru

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz istiyoruz . Annem biliyor ilişkimi . Şuan çalışıyorum evlilik durumu olduğunda da erkek arkadaşımın yaşadığı yerde iş bakıcaz orda calısıcam insallah. Annem benim onun oldugu yere gitmememi onun gelmesini istiyor . O gelsin neden sen gitcen falan diyor. Ama bizim icin uygun olani bu. Iste yerini degistirme alisamazsin yapamazsin falan. Simdi de bulundugum yerde bir tanidik bir is icin biriyle gorusmemi istedi . Benim pek gorusesim yok cunku ben burda olmak istemiyorum . Annem genelde bu konuyla ilgili konuşmaz da pek . Biz de evlilik icin adim atalım en azindan tanisma falan olsun hem kafa karisikliklari varsa da gider diye düşündük. Çünkü boyle ortada net bisey olmayinca her sey belirsiz oluyor . En azindan netlessin istiyoruz . Sizin fikirlerinizi almak istedim . Bir de toplu aile tanışmasından once ayri ayri tanismak mantikli mi ?

Ama bizim icin uygun olani bu.

bundan sonra denecek bir sey yok bence,
nerede dogdugun degil nerede doydugun demisler.

Gercekten de tarafsiz bir sekilde o sehir sizin icin daha uygunsa tartismaya gerek yok, ben kararimi verdim diyeceksiniz. hatta yerinzide olsam simdiden o sehre yerlesirdim, isimi gucumu ayarlardim, hem de direk evlenip tasinmaktansa biraz bekar olarak da o sehirde yasamis olurdum.

Erkek arkadaşınızla ne kadardır beraberdiniz?
Iyi tanıdığınıza emin misiniz?
Annelerin hissiyatı güçlüdür belki içine sinmemistir bir şeyler
4 yıldır birlikteyiz. Yaşlarımız da küçük değil. Erkek arkadaşımdan yana bir şüphem yok . Tabi Allah sasirtmasin o ayrı ama eminim ondan yana. Annem biraz kuruntu yapıyor bir de benim uzaklasmami istemiyor sanırım

bundan sonra denecek bir sey yok bence,
nerede dogdugun degil nerede doydugun demisler.

Gercekten de tarafsiz bir sekilde o sehir sizin icin daha uygunsa tartismaya gerek yok, ben kararimi verdim diyeceksiniz. hatta yerinzide olsam simdiden o sehre yerlesirdim, isimi gucumu ayarlardim, hem de direk evlenip tasinmaktansa biraz bekar olarak da o sehirde yasamis olurdum.
Suan tek basima gidip yerlesmem pek mümkun değil . Ama bu evlilik islerini de ayarlamazsak ertelenip gidiyor oyle

Suan tek basima gidip yerlesmem pek mümkun değil . Ama bu evlilik islerini de ayarlamazsak ertelenip gidiyor oyle

o zaman annenizle oturun konusun, onun da suphelerini gidermeye calisin.
o sehir sizin icin neden daha ugun aciklayin, anneniz zamanla fikre alisacaktir, sizin mutlulugunuzu ister zaten o da.
yine bu asamada sevgiliniz gelip annenizle konusabilir ve yine onu rahatlatabilir.
babaniz hayatta mi, babalar biraz daha tutarli olabiliyorlar bu meselelerde, ondan destek alabilirsiniz.

Kendi ailemin yanında olmayı suan çok isterdim.

Erkek arkadaşınızın işi var mı? Sonuçta siz bir düzen kurmuşsunuz. Eğer erkek arkadaşınızın işi yoksa bence sizin olduğunuz yerde iş arasın.

o zaman annenizle oturun konusun, onun da suphelerini gidermeye calisin.
o sehir sizin icin neden daha ugun aciklayin, anneniz zamanla fikre alisacaktir, sizin mutlulugunuzu ister zaten o da.
yine bu asamada sevgiliniz gelip annenizle konusabilir ve yine onu rahatlatabilir.
babaniz hayatta mi, babalar biraz daha tutarli olabiliyorlar bu meselelerde, ondan destek alabilirsiniz.
Konuşuyorum ama duruyor yinr ayni oluyor . Erkek arkadasimi taniyip onunla konussa daha iyi olur diye düşündük . Babamın henuz haberi yok ben ciddi bir seyler olmadan demedim ona ama anlayislidir konusabilirim

Kendi ailemin yanında olmayı suan çok isterdim.

Erkek arkadaşınızın işi var mı? Sonuçta siz bir düzen kurmuşsunuz. Eğer erkek arkadaşınızın işi yoksa bence sizin olduğunuz yerde iş arasın.
Onun isi var . Benden daha once kurdu hatta duzenini. Zaten gideceğimiz yer uzak da degil .

Anne bu ayrılmak istemiyordur. Sizde başlarda zorlanırsınız sonra alışırsınız. Siz oraya gittiğinizde iş buluyorsanız sıkıntı yok. Sizin için daha uygun olduğunu düşünüyorsunuz zaten. Anneniz de alışır merak etmeyin. Ailelerden önce erkek arkadaşınız gelsin bi tanışsın annenizle bence.

Ne mezunusun? Gidecegin yerde is bulma sansin cidden iyimi?
Ev fiyatlar, gezme imkanlari, okul imkanlari nasil?

Cidden objektif baktiginda, erkek arkadasin oldugu sehire gitmek dahami mantikli? Yoksa erkek arkadasin "iç güveysi" olmak istemiyormu?

Anne bu ayrılmak istemiyordur. Sizde başlarda zorlanırsınız sonra alışırsınız. Siz oraya gittiğinizde iş buluyorsanız sıkıntı yok. Sizin için daha uygun olduğunu düşünüyorsunuz zaten. Anneniz de alışır merak etmeyin. Ailelerden önce erkek arkadaşınız gelsin bi tanışsın annenizle bence.
Teşekkür ederim

Back
X