- 2 Mayıs 2017
- 12
- 14
- 3
- Konu Sahibi liimonlubahce
-
Takdir ettim dogrusu sizin gibi herseyi eline alan 10 kadin biri oluyo geneldeBen evlendim 1000 km uzağa gittim. Üniversiteyi de ayrı okuduğum için o konuda zorluk çekmedim. Lakin ev işlerini yapmak zorunda olduğum bir şey olarak görmediğim için o konuda bişey diyemem. Ben evlendiğimde çalışmadığım halde ev işleri ortaktır dedim. Şimdi çalışıyorum mesela bu hafta çoğu işi eşim yaptı..h.sonu da hiç tatilim yok gibi bişeydi h.sonu hiçbir şey yapmadım
Demem o ki o ev işlerini yapmak zorunda olduğun senin üstüne zimmetli işler gibi görürsen çok zorlanırsın. Ama kadınların çoğu öyle görüyor ki kocalarıyla arası bozulmasın napsın. Başta halledeceksin
merhaba hanımlar;
bu konuda çok denk geldiğiniz bir konu belki ama benim için yeni bir süreç, tavsiyelerinize iht var. 1 ay kdr sonra evleniyorum nasipse, son bi kaç gündür "ailemden ayrılıcam, ben olmadan kalıcaklar, onları özlicem" gibi hislerim başladı fazlasıyla.. evlenince aynı şehirdeyiz ama onlar yakanın bir ucu ben bir ucu. haftada bi falan gelirim diyorum ama nişanlımın işi ağır çocuk dinlenicem bi hsonu da derse belki 15 de bir gelicem, sorum siz nasıl alıştınız aileden ayrılmaya?
aradan çıkarmak istediğim diğer soru ise buna göre daha kolay :) evine yardımcı almayanlar icin soruyorum evinizi kac günde bir temizliyosunuz? ben acikcasi ev, yemek, iş vs derken sanki yetemicem gibi düsünebiliyorum bazen bu arada yaşım 31.
tesekkurler, iyi aksamlar
sen yine aynı sehirdeymissin merak etme alısılıyor .zaten bu son zamanlar kafaya cok takılır üzülünür evlenirsin biraz ararsın git gel .birsüre sonra evim evim güzel evim dersin baska yerde yatıya kalmak istemessin.merhaba hanımlar;
bu konuda çok denk geldiğiniz bir konu belki ama benim için yeni bir süreç, tavsiyelerinize iht var. 1 ay kdr sonra evleniyorum nasipse, son bi kaç gündür "ailemden ayrılıcam, ben olmadan kalıcaklar, onları özlicem" gibi hislerim başladı fazlasıyla.. evlenince aynı şehirdeyiz ama onlar yakanın bir ucu ben bir ucu. haftada bi falan gelirim diyorum ama nişanlımın işi ağır çocuk dinlenicem bi hsonu da derse belki 15 de bir gelicem, sorum siz nasıl alıştınız aileden ayrılmaya?
aradan çıkarmak istediğim diğer soru ise buna göre daha kolay :) evine yardımcı almayanlar icin soruyorum evinizi kac günde bir temizliyosunuz? ben acikcasi ev, yemek, iş vs derken sanki yetemicem gibi düsünebiliyorum bazen bu arada yaşım 31.
merhaba hanımlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?