Hiç nişan atan yok mu aranizda? Nasıl atlattiniz anlatin olur.. şu an iyiyim gibi geliyor ama sonradan patlak mi verecek. Öyle mi oluyor[/QU
Hiç nişan atan yok mu aranizda? Nasıl atlattiniz anlatin olur.. şu an iyiyim gibi geliyor ama sonradan patlak mi verecek. Öyle mi oluyor
5 yıllık ilişkinin ardından nisan ayında nişanlandık.9. gün tartıştık annesinin söylediği bir yalan yüzünden.Annemin hiç söylemediği bir lafı söyledi dedi annesi.Annesine inandı bize inanmadı.Annesi telde anneme bu işi bozacam lanet gelsin bu evliliğe dedi.Ben de duydum oğluna dedim kızmıs demiş ne var bunda dedi.2hafta görüşmedik sonra aradı napıcaz diye geri barıstık ama aramız limoniydi.Bize gel dedi annesinden özür dilememi istedi önce sen gel annemden özür dile dedim çünkü hoş olmayan lafar geçti aramızda.O inatlaştı ben inatlaştım ayrıldık.Sonra özledim iş yerine gittim istemedi evine gititm annesinden özür diledim bu sekilde bitmesi üzmüştü beni kendisi işten eve gelmicekmiş arkadaşlarıyla buluşacakmıs.Ertesi gün resmi tatildi istese görüşelim dedim.Ertesi gün oldu ses yok aradım açmadı mesaj attım ses yok en son ailesinin ısrarıyla yazıyomus mesajı beni istemiyomus güvenmiyomus ilişkimize.Ben de bitirdim bu laflardan sonra ben elimden geleni yaptım bu ilişkide çok seven oydu demeki birini buldu 10 dk beni aramadan duramayan kişi çk değişmişti.Şu an bende de bitti kafam çok rahat huzurluyum.Hayırlısı buymus evlenseydik de beni ezdirirdi aileme de soğuktu nişanlılık da yasamadık ki 9 gün aramız bozuldu.Sizin için de hayırlısı ne ise o olsun