- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
Merhabalar öncelikle. Benim 5 yildir devam eden bir ilişkim vardı ardından söz ve nişan oldu. Şu an nisanliyiz. Akrabayiz ayrıca. O kadar çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum ki. Ben öğretmenim o doktor. Benim çocukluk aşkım. İlkleriyiz birbirimizin. Çok seviyorum evet. Fakat ailelerimizin arası akraba olunmasina rağmen limoni. Aslında nişana kadar hersey cok güzeldi. Ama kayinvalidem benim annemin nişanlıma oğlum diye hitap etmesinin bile ayıp olacağını dile getirdi. Kiskandi. Nişan kıyafeti bakarken annem bu kızımın hayali dedi diye ayipmis. Benim akrabalarimla Kayinvalidem olmadan gezmelere gunlere gitmem uygun degilmis. Annemle dahi. Ve nisanlim kayinvalidem ben üçümüz otururken bir konu hakkında konusuyoruz mesela. Ben diyorum ki biz o konuyu konuştuk. K kayinvalidem de nisanlima bakarak izin verdin mi diye dolduruşa getiriyor ve ben evet biz aramızda hallederiz konuşuruz diyincede ben kayinvalidenim. Söz hakkım var deniliyor. Ve nisanlim biz konuşuruz diyor sadece ve annem de karışır diyor. Annesinin yanında. sonra ben saygısızlık yapmış oluyorum. Nisan öncesinde de söz yüzüklerin i atmıştık. Annesi ile yine problemler olmuştu ve annesi arayı düzeltmek yerine yangına körükle gidiyordu. Gorumcem de bana mesaj atmış. Annemden dolayı bitti diyormussunuz. Biz de senin terbiyesiz olduğunu herkese söyleriz. Diye bir mesaj. Nisanlim bana diyor ki evet ablam atmasa iyi olurmuş. Ama adım gibi eminim ki ablasina bisey demedi. Yani beni savunmuyor yanimda durmuyor. Annesi ne derse o gibi. Herşeyde fikirlerini alıyor. Tabi ki alsın almasın demiyorum. Ama sınırı vardır. Annem de seni ellerimle ateşe atıyorum gibi geliyor diyor. Mutsuz bir evlilik mi olacak diyorum kendi kendime. Biliyorum babam da üzülüyor. Ufak bir olayda benim lafım cımbızla çekiliyor. Ortada benim dediğim laf dolanıyor. Kendi dedikleri unutuluyor. Nisanlim diyor ki sen bisi demesen savunucam ama fırsat vermiyorsun. E o anda bisi demiyor. Senin yanında anneme bagirmami bekleme diyor. Ben bagirsin istemiyorum ki. Ama etkili uyarsin. Eziliyorum sanki ailesinin yaninda. Kafam cok karisik. Seviyorum da.. napicam bilmiyorum 25 gun kaldi dugunume..
Son düzenleme: