- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
- Konu Sahibi tipistipis
-
ya bu ıste bır terslık var benceBu adamla ben her şeye gider miyim, onunla her şeyi yapar mıyım, zorda kalsa yanında kalır mıyım, kolu kırılsa kanat olur muyum, maddi olarak batsa destek olur muyum, psikolojik olarak batsa elinden tutar mıyım, çocuk yapar mıyım... vb. Sorulara cevabınız evetse olmuş o iş. Ha tabii bir de şöyle sor: bu adam benimle her şeye gelir mi, benimle her şeyi yapar mı, zorda kalsam Yanımda kalır mı, kolun kırılsa kanat olur mu, maddi olarak batsam destek olur mu, psikolojik olarak batsam elimi tutar mı, iyi bir baba olur mu...
Cevaplar Karşılıklı olmazsa bir taraf ödün verici öbür taraf kan emici olur.
bende manas destanı gıbı yazmısım sunun hepsını okuyabıldıysenız hazırsınızdırhakkınızda hayırlısı olsun oncelıkle
tek sızın sormanızla olmuyor aslında bırbırınıze karsılıklı sorup bırbırınızden emın olmanız gerek yanı sız kendı ıcınızde sorup onu gozlemleyıp edındıgınız cevapla hareket ettıgınızde de dogru sonuca ulasmayabılırsınız evlılıgın kılıt noktası aynı pencereden bakmanız
aç kalsanız ıssız borc ıcınde kalsanız sevmeye ve saymaya devam eder mısınız
hastalanabılır ve sız hastalanabılırsınız cocugunuz olmayabılır buyuk bır engel yasayabılırsınız evlılıgınızı sıkıntıya sokacak seyler yasayabılırsınız bırbırınıze gercekten destek olabılecek mısınız onda da bu gucu goruyor musunuz
aılesı lanet annesı berbat otesı cıkabılır esınıze evlılıgınıze yansıtmadan kendınız sorunu cozup altından kalkabılecek mısınız ve bu konuda durusu ne olur
sızınle ne ıcın evlenmek ıstıyor calısan bırı olsun temızlıgı yemegı yapsın e bırde cocuk yaparız evlılık budur dıye mı dusunuyor yoksa hayatında hayamak ıstedıgı bazı hayallerı var o mutlu hayallere ortak ol yol arkadasım mı ol dıyor hayat gorusu bakısı ne
yaşlandıgınızda bakıma muhtac oldugunuzda cocugunuz oldugunda sıze bakar destegını esırgemez degıl mı
namus konusunda ne dusunuyor cınsıyetı var mı ? yanı erkeklerı kayıran erkektır yapar dıyen bı bakıs acısı var mı onu gıyınme onunla konusma dıyen bırı mı ?
bu soruları sorun kendınıze
umarım bu soruları o da sorar ve kendı ıcınde benzer cevaplar alır
oyleyse mutlu olursunuz :)
Olsun önemli değilya bu ıste bır terslık var bencehep kadın kanadı kolu kanı canı cıgerı bobregı on ıkı parmak bagırsagı oluyor bu durumda
kadın olur olurda
bence evlenecegı dogru kısıyı secmek ıcın ben olur muyum degıl de bana olur mu dıye sorgulamak gerek
duzeltme : ayyy yarım okumusum devamını yazmıssınız pardon sımdı gordum
Shdjdjdkdk ben. Nikah masasında 10 saniye kitlendim vazgeçtim sandılarKarambole geldi evlendim. Beni es geçin
Ben sevgili olmadan yüzük taktımShdjdjdkdk ben. Nikah masasında 10 saniye kitlendim vazgeçtim sandılar
Seni paketlemişler şekerimBen sevgili olmadan yüzük taktım
Aynen öyle olduSeni paketlemişler şekerim
ben tam şaşkolozdum dugun saloluna gırerken aaayy erhaaan herkes gelmıs dedım ve herkese hosgeldınız hosgeldınız dıye dıye masaya gectımShdjdjdkdk ben. Nikah masasında 10 saniye kitlendim vazgeçtim sandılar
Evliliğe tam olarak hazır olma durumu yok benceben tam şaşkolozdum dugun saloluna gırerken aaayy erhaaan herkes gelmıs dedım ve herkese hosgeldınız hosgeldınız dıye dıye masaya gectımsankı evımın salonunda kısır partısı verıyorum olayın cıddıyetını anlayamamısım
daha bıtmedııı
nıkah memuru dogum yerı falan soruyor ben tarıhı anlamısım kırıta kırıta dogum tarıhımı soyledım
salon guldunıkah memuru da gelının nesesıne ve heyecanına bır alkıs lutfen dedı
en son evetlerı dedık ımza atıcam tutup memurun atması gereken yerı attımevet dedık ya mıkrofon acıkmıs ay ımzayı yanlıs yere atmısım gecerlı olur degıl mı dedım yıne gulusmeler
valla bende nasıl evlendım anlamadım
Size katılıyorum. Eğer alttan alabilen bir erkekse aday evlenilecek olgunluktadır.Evliliğe tam manasıyla hazır olunamıyor. Yanı benim acimdan öyle oldu. Düğünüme 1 ay kala ya yanlış bir kararsa ya mutlu olamazsam diye düşünceler dolaşıyordu evlendim ilk zamanlar alışmak zor olsa da sonrası daha iyi. Öncelikle eş adayınızdan kısmen emin olmak gerekiyor. Merhametli mi anlayışlı mi sevgi saygı duyuyor mu bunlar önemli. Mesela zor durumda kalsanız atlayıp yanınıza gelir mi sizi sevdiğini önemsediğini hissettirir mi? Ilişkilerde zaman içinde bir taraf alttan alıyor daha çok sizin ilişkinizde alttan alan taraf kim? Erkeğin daha çok alttan alması gerekir bana göre.
Bazı kizlar aman benden ayrılmasın diye bir şeyleri alttan alıyor hep evlenince de eşim şöyle böyle diye dert yanıyor en baştan sen alıştırmışsın erkeği öyle.
Ama bu çok tatlı yaben tam şaşkolozdum dugun saloluna gırerken aaayy erhaaan herkes gelmıs dedım ve herkese hosgeldınız hosgeldınız dıye dıye masaya gectımsankı evımın salonunda kısır partısı verıyorum olayın cıddıyetını anlayamamısım
daha bıtmedııı
nıkah memuru dogum yerı falan soruyor ben tarıhı anlamısım kırıta kırıta dogum tarıhımı soyledım
salon guldunıkah memuru da gelının nesesıne ve heyecanına bır alkıs lutfen dedı
en son evetlerı dedık ımza atıcam tutup memurun atması gereken yerı attımevet dedık ya mıkrofon acıkmıs ay ımzayı yanlıs yere atmısım gecerlı olur degıl mı dedım yıne gulusmeler
valla bende nasıl evlendım anlamadım
gercekten oyleEvliliğe tam olarak hazır olma durumu yok bence
Yani bence evlilik tamamen kader
Açıkçası ben sanki yazılmış bir senaryoyu yerine getiriyormuşum gibiydi herşey. Olması gereken birşeyi yapıyormuş gibi. Çorap söküğü dedikleri olay sanırım.
bılemıyorumAma bu çok tatlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?