Evliliğe Karşı Çıkan Aile

Adama ev olmadan Evlenemeyiz mi dedin de bunu soyledi? Adam hakli. Sen cok pasifsin kusura bakma. Ama adamin anasi da biz bisi yapamayiz demis cekilmis o da dogru değil. Konusuruz bakariz bilmem ne denir. Bu is olmaz boşuna zaman kaybetmeyin bence. Adamla yan yana ne kadar zaman gecirdin, ne kadar taniyorsun ayni eve girince cok değişti falan deme sonra?

Ne kacmasi sacmalama aklini başına al

Anlayışlı ve sizin kararlarınıza saygı duyan bir ailenizin olması ne kadar güzel. Bizimkilere göre sadece kendi dedikleri doğru ve evet bu iş olsa bile sevgilim babamla görüşmek istemez muhtemelen ama ben de ona hak veriyorum. Nasıl rest çekebilirim bilmiyorum açıkçası çok yoruldum ama onu çok seviyorum güveniyorum

Ev olmadan evlenemeyiz demedim ailemin ev şartı koştuğunu ve bir türlü ikna edemediğimi söyledim sadece. Uzun zamandır birlikteyiz yanyana vakit de geçirdik gerçekten merhametli biri karakteri ne kadar iyi desem de ailemin bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor

Çok üzüldüm neden boşanma aşamasındasınız ?
İğrenc hareketleri hakaretleri davranışları maddi olarak bana hiç bişey yapmaması daha sayamadıgım onlarca seyy

İğrenc hareketleri hakaretleri davranışları maddi olarak bana hiç bişey yapmaması daha sayamadıgım onlarca seyy
çok üzüldüm geçmiş olsun, evlenmeden önce çok vakit geçirmediniz sanırım hakkınızda hayırlısı olsun

Ailenizin sürekli maddiyatı mevzu ettiğini sevgilinize yansıtmadan halletseymişsiniz keşke.. Yetişkin bir insan olarak ailenizin karşısına geçip bu zamana kadar rızanızı bekledim ama beni anlamadınız, biz evleneceğiz, sizden de ailem olarak yanımda olmanızı istiyorum diyebilirsiniz..

Adamın yerinde olsam kaçardım net. 29 yaşında, ailesinden desteği olmayan genç bir adam ne yapsın anlayamıyorum. Yurtdışında çalışan çocuk 500k biriktirmiş hala laf dinliyor. Annem ve baban umarım sana ev bırakıyordur. Elalemin anne babası yaşlı, görece sahipsiz oğlunu iyi eziyorsunuz ailecek. Dikkat et adam bunları yapıp evlenince ne sana ne ailene gram saygısı kalmaz.

Bu mevzu o kadar uzun sürdü ve işleri imkansızlaştırdı ki bilmemesi duymaması artık mümkün değildi, o yorgunluğumu onunla da paylaşmak durumunda kaldım ucundan bucağından ama evet haklısınız fazla yansıtmış olabilirim duygusallıkla

Bunları benim istemediğimi ve ailemle kavga ettiğim halde durumu kontrol edemeyeceğimin o da farkında o yüzden hala devam ediyoruz zaten. Ev bırakma durumları var evet ve biraz ikna oluyorlar sanırım. Kardeşim onunla tanışmak istedi ve babam da anneme, yapacak bir şey yok birlikte hem o hem ben peşinat koyup alırız o zaman kredi çekip demiş dün ama bakalım

Ailenizi yönetecek olan sizsiniz. Devam etmek istiyorsanız sürekli aralarında laf taşımayın. Böyle bir tavırla karşılaşsam bir erkek olarak asla içten bir şekilde o aileyi sevemem ve hatta bilenirim. Ailenizin ev takıntısı zaten ayrıca bir garip, babanız neden krediye girip ev alacak hiç anlamadım. Damat adayı yurtdışında yaşıyorsa Türkiye'deki evden gelen kira geliri çok bir etki yapmayacak ve hatta ödemelerde zorlanabilirsiniz.

Evi dükkanları malı mülkü olanı değil aşık olduğum adam ile evlendim. Sonra on yıl için kredi çektik ev aldık. Hiç pişman değilim:)) bir de biz görüştüğümüzde eşimin işi bile yoktu.

Prenses sendromu bu

Çocuk ailesine para yedirmiyorsa bence bir sorun yok herkes kendisi alıyor evini

Siz prenses misinzi de anneniz babanız ev istiyor önce insan kendi çocuğuna bakar ben neyim kraliyet ailesi miyim vs sorgular meslekler de benzermiş daha ne bekliyorlar

Ben olsam yurtdışından başka kız bulurum prenses sendromu aileleri çekemem aşırı mı güzelsiniz aşırı mı zeki vazgeçilmez olan nedir ? Babanızın size bıraktığı apartmanı mı var nişantaşında

çok üzüldüm geçmiş olsun, evlenmeden önce çok vakit geçirmediniz sanırım hakkınızda hayırlısı olsun
Yok aynı şehirdeyiz 7-8 yıllık bi sevgililik dönemimiz oldu aynı eve girince emin oldugunuz insan bile bambaska biri oluyor

Bu değil başka biri olsa da ailen ev para diyecek sanırım. Ya klasik zengin koca bulacaksın aşka bakmadan, ya da yolunu çizeceksin. Başka çare yok. Hee olur da ileri de sıkıntı yaşarsan ailen biz demiştik demek için pusuda yatıyor olacaklar. Tamamen sorumluluk alarak yol almanız, karar almanız gerek.

`