selam arkadaşlar.
uzun süreli bir ilişkim var, seviliyor ve seviyorum. onun ailesinin hatrı için çok resmi olmayan bir şekilde nişanlandık. benim için büyükleri sevindirme operasyonundan başka bir şey değildi bu çünkü ben evliliği gayet gereksiz ve saçma buluyorum.
iki insan birbirini sever, hayatlarını beraber geçirir, isterlerse de çocuk yaparlar, o kağıt ve imza parçasına ne gerek var allah aşkına?
beraber yaşlanırız istersek ama o evlilik kağıdına hiç gerek yok ve bunu sonuna kadar savunacağım.
umarım ailesi gereksiz sorunlar çıkarmaz...
selam arkadaşlar.
uzun süreli bir ilişkim var, seviliyor ve seviyorum. onun ailesinin hatrı için çok resmi olmayan bir şekilde nişanlandık. benim için büyükleri sevindirme operasyonundan başka bir şey değildi bu çünkü ben evliliği gayet gereksiz ve saçma buluyorum.
iki insan birbirini sever, hayatlarını beraber geçirir, isterlerse de çocuk yaparlar, o kağıt ve imza parçasına ne gerek var allah aşkına?
beraber yaşlanırız istersek ama o evlilik kağıdına hiç gerek yok ve bunu sonuna kadar savunacağım.
Bence siz bu konuyu tartışma ortamı yaratmak için açtınız. Ne de olsa KK üyeleri böyle değişik konuları severler birazdan yazınlanları okumaya hazır ol psikolojin bozulabilir.
sadece evliliği toplumun yarattığı bir formalite olarak görüyorum. doğada böyle bir şey yok. doğada olan, esas olan aşktır, sevgidir. benim de tek istediğim bunlar.
umarım sadece saldırma amacıyla yaklaşan arkadaşlar dediğiniz gibi yapmazlar.
psikolojimi bozmayın ne olur=) sadece içimden geçenleri söyledim ben.
selam arkadaşlar.
sevdiğim adama tabi ki çok güveniyorum yoksa nasıl seveyim?
çocuk için evlilik kağıdı neden gereksin, bu düşünceyi zaten hiçbir zaman anlayamadım.
bir ilişkinin tek güvencesi aşktır bence. o da bizde bolca var:)
belediyenin verdiği bir tutam kağıt nasıl güvence olabilir?
Sorun nedir anlamadım?
Madem evliliğe karşısınız o zaman beraber yaşayın..
Sevdiğiniz adamın ailesi itiraz ederse de erkek arkadaşınız çocuk değil ya elbet onları ikna eder diye düşünüyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?