ben bu forumda kızlık zarı da kızlık zarı diye tutturup sonra yıllarca kocasıyla ilişkiye girmekten korkan kadınlar görüyorum, evlilik de evlilik diye tutturup evlenene kadar mastürbasyon bile yapmamış kadınlar görüyorum, kocacım da kocacım diye tutturup kocasının kendisini aldatmasına bile göz yuman kadınlar görüyorum.
bunların hepsi çok üzücü. bütün bunlar hakkında tamamen o kadınların leyhine söyleyecek çok şeyim var. ama söyleyeceklerimi sindirecek bir bakış açısına sahip olmadıklarından susuyorum.
tamamen onların iyiliği için konuşacak olsam da, onlara saygımdan susuyorum.
amma velakin... benim evlenmeden çocuğum olursa en kötü, en çirkin lafları söyleyecek olanlar da yine bu kadınlar...
işte bu yüzden diyorum ki, ben sizin zihniyetinizi değiştiremem. en fazla eleştirebilirim.
ama siz de saygı duymayı öğrenmek zorundasınız. çirkin laflarınıza ket vurmak zorundasınız.
ben geçen gün hamile olduğumdan şüphelendim de, ilk işim annemi arayarak hadi sana torun geliyor, iyisin diyerek ve gülerek bunu paylaşmak oldu.
evet biz böyle bir aileyiz.
evet biz abuk sabuk tabularla değil, sevgi ve aşkı baz alarak yaşarız.
evet, benim ve sevgilimin arasındaki ilişki "bir gün beni ortada bırakıp giderse" korkusuyla yaşanan bir ilişki değil.
ben mal mıyım ki beni ortada bıraksın. komik olmayın lütfen. ben aşk diyorum, siz hala ortada bırakmak diyorsunuz, çocuğuna bilmem ne derler diyorsunuz... sahi siz aşk nedir gerçekten biliyor musunuz?