Evliliğe nasıl hazırlanmalıyım?

MiskMisk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
20
12
Selam hanımlar. Ben 1-2 seneye kadar evlenmeyi düşünüyorum. Ama nasıl bi hazırlık yapmalıyım. Çeyiz vs demiyorum, kendimi nasıl hazırlamalıyım? Cinsellik ve evlilik piskolojisi hakkında baya bi bilgi edindim. Yardım istediğim konu bakım, giyim & ev içinde tavrım. Tavsiyelerinizi bekliyorum :- )

Evlenince eşim bu halimi beğenir mi? ;
# Saçlarımı uzatıyorum, kına ile boyuyorum, vişne rengi oluyor. Evlenmeden belime kadar uzayacak inş.

# Boyum 170, 60 kg. Beyaz tenliyim.

# Ev içinde dar kalem etek ve açık bluz giyerim, takı takmayı çok severim.

# Banyoda düzenli bakımımı yaparım (tüy, kaş ortası, peeling vs) Bu arada kaşlarım doğal.

# Kirmizi ve pembe en çok giydiğim renklerdir.

# Güler yüzlüyüm ve gezmeyi çok severim.

# Güzel yemek yaparım.

# Ben ona hizmetçi olurum, o da bana köle olsun :- )

Bence bu kadar kasmayin. Bunun bir kitabi sabit bir kriteri yok. Bakimli ve temiz olmak her zaman iyidir. Sevdiginiz insanla evleniyorsaniz gerisi gelir zaten. Bazi seyler zamanla sekillenir. Birbirinizin ne sevip ne sevmedigini zamanla ogrenir ona gore davranirsiniz. Cok mukemmel olacagim diye fazla kasmayin yorulursunuz. Onunuzde uzun bir zaman var. Su an sahip oldugunuz ozellikler yetecektir emin olun. Yasadikca bazi seyleri kazanirsiniz zaten. Rabbim herkese mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin.

Son düzenleme:
Bence bu kadar kasmayin. Bunun bir kitabi sabit bir kriteri yok. Bakimli ve temiz olmak her zaman iyidir. Sevdiginiz insanla evleniyorsaniz gerisi gelir zaten. Bazi seyler zamanla sekillenir. Birbirinizin ne sevip ne sevmedigini zamanla ogrenir ona gore davranirsiniz. Cok mukemmel olacagim diye fazla kasmayin yorulursunuz. Onunuzde uzun bir zaman var. Su an sahip oldugunuz ozellikler yetecektir emin olun. Yasadikca bazi seyleri kazanirsiniz zaten. Rabb herkese mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin.

Çok teşekkür ederim :- ) Amin!

Selam hanımlar. Ben 1-2 seneye kadar evlenmeyi düşünüyorum. Ama nasıl bi hazırlık yapmalıyım. Çeyiz vs demiyorum, kendimi nasıl hazırlamalıyım? Cinsellik ve evlilik piskolojisi hakkında baya bi bilgi edindim. Yardım istediğim konu bakım, giyim & ev içinde tavrım. Tavsiyelerinizi bekliyorum :- )

Evlenince eşim bu halimi beğenir mi? ;
# Saçlarımı uzatıyorum, kına ile boyuyorum, vişne rengi oluyor. Evlenmeden belime kadar uzayacak inş.

# Boyum 170, 60 kg. Beyaz tenliyim.

# Ev içinde dar kalem etek ve açık bluz giyerim, takı takmayı çok severim.

# Banyoda düzenli bakımımı yaparım (tüy, kaş ortası, peeling vs) Bu arada kaşlarım doğal.

# Kirmizi ve pembe en çok giydiğim renklerdir.

# Güler yüzlüyüm ve gezmeyi çok severim.

# Güzel yemek yaparım.

# Ben ona hizmetçi olurum, o da bana köle olsun :- )

Kalem etek? Bravo eğer cinsellik evlilik nedir ne beklenir eşlerin üzerindeki haklar neler diye bir hazırlık istiyorsanız kitap okuyun çok işe yarıyor (He tabi dininizi bilmiyorum) temiz olmak en önemli kriter ztn ev içinde

Kalem etek? Bravo eğer cinsellik evlilik nedir ne beklenir eşlerin üzerindeki haklar neler diye bir hazırlık istiyorsanız kitap okuyun çok işe yarıyor (He tabi dininizi bilmiyorum) temiz olmak en önemli kriter ztn ev içinde

Çok teşekkür ederim. Evet, hazırlık kitaplarını çok okudum. Hem dinî hem piskolojik. Elhamdülillah Müslümanım :- )

Çok teşekkür ederim. Evet, hazırlık kitaplarını çok okudum. Hem dinî hem piskolojik. Elhamdülillah Müslümanım :- )

Yanlış bişey söylememk için dinini bilmiyorum yazdım yanlış anlama :) herşey olabilir çünkü eğer ufuktabeliren bir evlilik varsa Allah mesut etsin her konudada rabbim yardımcın olsun

X