EVLİLİĞE UYUM SAĞLAYAMAMAK...

babaniz kp nize dugun icin parami vermis, yoksa kp babanizdan borc mu istemis ? Bunu esinizden habersiz mi yapmis bide....
bu ne bicim istir, kp emekli olabilir parasida olmayabilir tamam o zaman esiniz ondan fazla birsey beklemeyecekti dugun esnasinda, sonucta insan bilmezmi babasinin parasinin olup olmadigini, borca girip girmeyecegini. Esinizin haberi olmadigindan eminmisiniz ? Babaniz para verdiyse o paranin dugun icin harcandigi ne belli ? Harcandiysa esinizinde haberi vardir, babaniz madem dugune katki yapacak neden size , damadina degilde kp e para veriyor ???
3 yil gecmis ustunden simdi soyleseniz ne fayda asil zamaninda diyecektniz adamlar inkar bile edebilirler yani, belliki cok yuzsuzlermis, para istemek nedir ya dersinki durumum yok elimden gelen budur, en fazla bunu dersin.
valla sizin is karisikmis ama esinizle ailesi olayini konusmaniz lazim.
ÜÇ YIL GECMEDİ DAHA ELLİ GÜNLÜK EVLİYİM ayrıca kayınpederim babamdan küçük genç daha emekli olmuş çalışmayı bırakmıs karısıyla evde oturuyorlar eşim yük olmadı mobilyayı ve kırık derik herşeyi kendisi yaptı kayınpeder babamdan borç istemiş babamda daha düğün yok nekadar tanıyorda cesaret ediyor diye vermemiş eşimde kayınpederin tam tersi kimseye borç yapma der bana duysa cok uzulur belki babamın karsısında gururu incinir yada gidip bana niye demedin diye babasına satasır diye diyemedim

ÜÇ YIL GECMEDİ DAHA ELLİ GÜNLÜK EVLİYİM ayrıca kayınpederim babamdan küçük genç daha emekli olmuş çalışmayı bırakmıs karısıyla evde oturuyorlar eşim yük olmadı mobilyayı ve kırık derik herşeyi kendisi yaptı kayınpeder babamdan borç istemiş babamda daha düğün yok nekadar tanıyorda cesaret ediyor diye vermemiş eşimde kayınpederin tam tersi kimseye borç yapma der bana duysa cok uzulur belki babamın karsısında gururu incinir yada gidip bana niye demedin diye babasına satasır diye diyemedim

Pardon o zaman
daha da ayip yani gelip sizde uzun uzun kalmalari , hic olacak is degil 1.5 ay olmus daha evleneli ne isleri var sizde yaa. Yani hangi akla mantiga dayanarak geliyorlar size ben anlamiyorum, benim bildigim siz gidersiniz el opmaya oyle bir adet olur, ondada uzaksa kalirsiniz yakin geri gelirsiniz evinize.
Esinize anlatin madem konuyu ama yuzune vurarak degil boyle boyle oldu ben sana o zaman canin sikilmasin diye demedim ama bilmen lazim falan diyerek anlatin. Baskalari icin tazecik evliliginizi yipratmayin, gelip uzun uzun kalmalarinizn hatta daha 1.5 aylik evlinin evine keyfen yatiya gelip kalmanin hicbir kulturde yerin olmadigini soyleyin.
Esinizle konusun geldiklerinde de bunu anlasinlar.
Uyum saglamaniza firsat vermemis ki kimse bir rahat birakmamislar yani, gelip evinizde kalmalarinin mantigini anlamadim ben gercekten

daha 50 günlük evliyim.herşey cok güzeldi huzur mutluluk aşk eşim dört dörtlük allaha şükür.ama ailesi gözümü çok korkuttu kendi ailemden cok farklı sürekli gelmek gelince uzun günlerce kalmak istiyorlar ve bu cocukların borcu var demiolar sürekli isteyecek moddalar benim ailem ise evimizde ne eksik varsa alalım almayın rahatsız etmeyelim modunda yeni evlatları rahat olsun kendimiz önemli değil düşüncesinde.ve birde kayınpederimin düğünden önce babamdan para istediğini öğrendim ve çok kızdım.geçen hafta kayınvalideler bize geldi ve ve ben cok huzursuz oldum eşimle çok tartıstım.şimdi gittiler ama içim huzursuz borç olayında eşime söyleyemiyom yani bu aralar sudan çıkmış balık gibi oldum

Birde erkeklerin asil evlilige uyum saglamasi ve ayri aile olduklarini kavramalari icin disaridan bu tarz karismalar olmamasi lazim. Bir sizi kendi halinize biraksinlar konusun yani.

Pardon o zaman
daha da ayip yani gelip sizde uzun uzun kalmalari , hic olacak is degil 1.5 ay olmus daha evleneli ne isleri var sizde yaa. Yani hangi akla mantiga dayanarak geliyorlar size ben anlamiyorum, benim bildigim siz gidersiniz el opmaya oyle bir adet olur, ondada uzaksa kalirsiniz yakin geri gelirsiniz evinize.
Esinize anlatin madem konuyu ama yuzune vurarak degil boyle boyle oldu ben sana o zaman canin sikilmasin diye demedim ama bilmen lazim falan diyerek anlatin. Baskalari icin tazecik evliliginizi yipratmayin, gelip uzun uzun kalmalarinizn hatta daha 1.5 aylik evlinin evine keyfen yatiya gelip kalmanin hicbir kulturde yerin olmadigini soyleyin.
Esinizle konusun geldiklerinde de bunu anlasinlar.
Uyum saglamaniza firsat vermemis ki kimse bir rahat birakmamislar yani, gelip evinizde kalmalarinin mantigini anlamadim ben gercekten
canım aslında biz çağırdık oda mecburiyetten annesi rahatsızdı gelemezler yakında diye ha söyle birşey var benim ailem olsaydı uzakta amaçları bizi görmek ti sonuçta giderdik gelmiş kadar olurdu ama onlara gitsekte illa bi gelinin oğlunun evine gelecek

Back
X