• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğe yanaşmayan sevgili

DeNtiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
163
13
98
43
Kocaeli
... Ayrıntı vermemi pek hoş karşılamadı bir arkadasım adına yazmıştım kusura bakmayın silmek durumunda kaldım arkadaslar

Son düzenleme:
bu cocuk arkadaşınla evlenmez, o arkadaşını terketmeden arkadaşın bassın tekmeyi
benden sölemesi
:6:

öyle mi dersin canım ya :( ben hep teselli ediyorum zamanı gelince olur vs. diye çünkü çok da iyi yani araları seviyor gibi geliyor bana eminim bile diyebilirim ama of neden böyle yapıyor ki :(

ilişkileri gerçek bir ilişki değil
cok suni...
3 yıldır hiç kavga etmemiş olmaları bunun en büyük göstergesi
aşk; uyumun uyumsuzluğa direnişidir
hal böyle olunca kavga, münakaşa kacınılmazdır
cunku iletişim bunu gerektirir

bırbırlerıne yakın olanlar kavga ederler kavga etmemelerı bu ılışkıyı yuzeysel gorduklerı anlamına gelır bence ayrıca acele etmesın arkadasın herzaman erkekler evlenme teklıfı eder falan ama gec olgunlasanlarda onlardır bu konularda acele etmek ıstemezler ayrıca doktora yapmak ıstemesı meslegınde yukselmesını ıstemesı güzel birşey.hele kı oyle konularda ustune gelınmesı dahada bunaltır ıyı nıyetı olmasa bırakır neden devam etsın kızarkadasın bıraz susmayı denesın erkek arkadası
kendını hazır hıssetıgınde emınım fazlasıyla bunu dıle getırcektık ttlım:8:

bırbırlerıne yakın olanlar kavga ederler kavga etmemelerı bu ılışkıyı yuzeysel gorduklerı anlamına gelır bence ayrıca acele etmesın arkadasın herzaman erkekler evlenme teklıfı eder falan ama gec olgunlasanlarda onlardır bu konularda acele etmek ıstemezler ayrıca doktora yapmak ıstemesı meslegınde yukselmesını ıstemesı güzel birşey.hele kı oyle konularda ustune gelınmesı dahada bunaltır ıyı nıyetı olmasa bırakır neden devam etsın kızarkadasın bıraz susmayı denesın erkek arkadası
kendını hazır hıssetıgınde emınım fazlasıyla bunu dıle getırcektık ttlım:8:

belkide arkadas olarak seviyor onu.. ama gercek aski onda hissetmiyor ?? arkadaslik cok önenmli eger birgün asik olursa oazamn arkadasini tanimaz ;) bagzen de farklidir. gercekden sevdigini anlamaz.. ona cok güvenir icini disini döker ve rahatlar huzuru bulur.. ama gercek sevdigini anca yoklugunda anlar.. yukarda bi arkadas yazmis hic kavga etmemislerse bu zaten bi iliski degil manasinda aynisina bende katiliyorum.

Back
X