- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
Şartlar değişince insanlarda değişiyor önce sözler sonra davranışlar can yakıyor sonrası koca bi boşluk ve soru işaretleri... seven insan dokunur kıskanır gözünden sakınırsa sanırım ben sevilmiyorum çocuk akıllı bi koca ile 9 yıla kadar geldik ama bir ömür yanim da olacağına inancım kalmadı.ne çok şey var içimde anlatmak istediğim ama konuşamayacak kadar da yorgun hissediyorum sanırım bitiyoruz artik .bunu yazdım yıllar sonra açıp okumak için...
Şimdi ben bunları aileme anlatsam bana diyecekleri dövmüyor sovmuyor eviniz arabanız herşeyiniz var içkisi kumarımi var seni mi aldattı sanki diyecekler kimse beni anlamaz ki sevgi yoksunluğu ilgisizlik asagilama şiddet sayılmıyor toplumda malumunuz, ablam aldatildi on gün sonra geri yolladılar erkektir olur öyle şeyler diye elinde de.meslek olmayınca kalıyorsun sudan çıkmış balık gibi , ama bu bi hayat arkadaşı olma yolculuğu ise ben inancımı yitirdim ev arkadaşı olabiliriz evet bakalım nerde biter bu arkadaşlık...
Şimdi ben bunları aileme anlatsam bana diyecekleri dövmüyor sovmuyor eviniz arabanız herşeyiniz var içkisi kumarımi var seni mi aldattı sanki diyecekler kimse beni anlamaz ki sevgi yoksunluğu ilgisizlik asagilama şiddet sayılmıyor toplumda malumunuz, ablam aldatildi on gün sonra geri yolladılar erkektir olur öyle şeyler diye elinde de.meslek olmayınca kalıyorsun sudan çıkmış balık gibi , ama bu bi hayat arkadaşı olma yolculuğu ise ben inancımı yitirdim ev arkadaşı olabiliriz evet bakalım nerde biter bu arkadaşlık...
Son düzenleme: