EVLILIGI YURUTMENIN ALTIN KURALLARI NELERDIR buyrun hanımlar!

Valla 3 yıllık evlilik 2 yıl flört nişanlılık evresi derken 5 yıllık eşimle birlikteyiz...

Bir tek şunu söylesem yeridir bir evde sen eşin ve çocuğun olacak her iki taraftanda birileri azıcık burnunu o eve sokunca herşey yerinden oynuyor bulunduğunuz eve dışardan birilerinin müdahalesine kesinlikle engel olununca o evlilik çok güzel sürüyor...

Şahsen kv ve kp den çok çektim halada çekiyorum ama bundan sonra yeminim var evime kıyısından köşesinden müdahale edemeyecekler...Kısacası sus pus mülayim saygılı bir gelin olunca yaramıyorsun cadaloz olunca senden iyisi yok:)

2 yıllık evliyiz ondan önce de flört dönemimiz oldu eşimle. çoğu kavgamız eşimin ailesi yüzündendir. ikimizin ailesinden de ayru yaşıyoruz. yalnızken sorunumuz yok, fakat tatillerde memlekete gittiğimiz zaman eşim değişiyor ve ailesinin etkisi altına giriyor, beni gözü görmüyor. ben orada sadece hizmetçi oluyorum, işleri aksatınca yapmıcam deyince kavga çıkıyor. tekken hiçbir iş yapmasam da sıkıntı yok. yani adam bambaşka bir insan oluyor anlamadım. yine tatilden döndük, aramız bozuktu, inat ettim hala tavır yapıyorum hala suçunu kabul etmiyor, beni kırdığının farkında değil.hala limoniyiz.nereye kadar sürer bilmiyorum.
çok uzatmışım galiba, ama burada yazılanları görünce dayanamadım patladım işte.
velhasıl geçinmek zor, tavsiyeler önemli.

2 yıllık evliyiz ondan önce de flört dönemimiz oldu eşimle. çoğu kavgamız eşimin ailesi yüzündendir. ikimizin ailesinden de ayru yaşıyoruz. yalnızken sorunumuz yok, fakat tatillerde memlekete gittiğimiz zaman eşim değişiyor ve ailesinin etkisi altına giriyor, beni gözü görmüyor. ben orada sadece hizmetçi oluyorum, işleri aksatınca yapmıcam deyince kavga çıkıyor. tekken hiçbir iş yapmasam da sıkıntı yok. yani adam bambaşka bir insan oluyor anlamadım. yine tatilden döndük, aramız bozuktu, inat ettim hala tavır yapıyorum hala suçunu kabul etmiyor, beni kırdığının farkında değil.hala limoniyiz.nereye kadar sürer bilmiyorum.
çok uzatmışım galiba, ama burada yazılanları görünce dayanamadım patladım işte.
velhasıl geçinmek zor, tavsiyeler önemli.

benim eşimde aynen anlattığın gibi canım,hatta ailesinin bulunduğu sehre giderken yolumuzun üzerinde deli çay dedikleri bir akarsu var,ne zaman kv lere gitsek esim bir anormallesiyo ki sorma.:50:
bende ona diyorumki bana bak yine gectin deli çayı....:20:

Pisman oldugum konulardan biri soyle. Kaynana kayin vs arkamdan dedikodumu yapiyor. Ben de karsilarina dikilip boyle boyle demissin ayip degil mi demiyorum. Esime birakiyorum hesap sorsun diye. Esim de hayatinda kavga etmis insan degil. Bir cocuga bir sey tembih edermis gibi onlara sozde hesap soruyor. Yani bunu bunu nasil dersiniz demiyor da. Dedikodu yapmayin diyor. Onlar da yapmiyoruz oglum yalan diyor. Konu sozde kspaniyor. Ben de tavir yapiyirum onlara. Bu kez de gelinimiz saygisiz diyorlar.:47:

Uzun lafin kisasi erkek dengeyi bulacak.

aaah ah canım resmen yarama tuz bastın:14:

Arkadslar konu cok guzel...belki bu sayfalar yeri degil ama birilerinin yardim ina cook ihtiyacim var.
Esimle ben karakter olarak uyumluyuz (yada ben öyle saniyorum) ikimizin zevkleri inanclari sevmedikleri ayni veya benzer...ancak esimin ailesi nedeniyle ki bence neden esim surekli kavga ediyoruz..anne babasi hamileligimi bile tasamama izin vermedi.surekli olarak bi konu oldugunda sadece kendi cocuklarinin istediklerinin onemli oldugunu soyluolar diyelim hastayim ve esime tlfn acicam hayir arama ne gerek var o uzulmesin vs diye lafi yapistiriolar o halimle.oysa ki insan esine ihtiyac duyuyo.kizlari ile surekli kiyas halindeler..hep canimi acitici laf soyleyip susuyolar ilk baslarda cvp vermedim ama artik yaptiklarini unutamiyorum.esim surekli ailesini oven konusmalar yapiyo arada denge bulma diye bisey yok bu kiza agza alinmicak sacma sapan seyleri niye soylediniz demiyo bana duyma ama cvp da verenezsin diyo.tum insanlar esimin ailesine gore kotu ben dahil..bi onlar iyi..anlaticam yaptiklarini ama sizler elki neden yazdin dersiniz daha uzatmayim diye kisa keseyim..ben olanlari basil unutup yoluma devam edicem..bu insanlar nasil olup bunca kotulukten snra bisey olmamis gibi evime gelip kaliyo; ( aramiz bozulunca bak bi yuvaya zarar verdim demiyo? kac bosanma lafi gecti unuttum sayisi ni...hala esimi cook seviyorum ugruna hayatimi degistirdim ama artik ona bile coook ofkeliyim..ne olur bans bi yol gosterin...

hürrem sultanı izle....:28:

bir anne nasıl olur da oğlu geliniyle mutlu diye mutsuz olur aklım almıyor. benim ki biz ii geçindiğimiz zaman deliriyor mutlaka cıngar çıkarıyor. aslında en güzeli asıl onların yanında eşlerimizle daha mutlu olmaya çalışıcaz, eşlerimize daha sevecen,daha sabırlı davranıcaz ki eşimiz onların ve bizim davranışlarımızı kıyasladığında bizi haklı bulsun

Bi konu hakknda tartisma basladi. Esin bagirinca sen susacksn. Sen bagirinca o susacak. İnanin tek basina bagirinca bi zevki olmuyor. Susuyorsn hmn. Ama karsilkli olnca iş kotuye gidiyor. Bnm esim bagirir ya hakli ya da haksz. Bn susarm 2bagirir susar. Snra aradan 5dk gecer. Gelir ozur diler. Ya da gonlumu alir.

Erkeğin eşi ve ailesi arasında sağlam durması lazım

düşünüyorumda kişisel olarak nerdeyse hiç kavga etmedik hatta şuan hatırladığım bir tane bile yok en son boşanırken harekete geçti ççok geç oldu şuan hiçbir problemimiz yok ama heran gitmeye hazır gibiyim kapıyı çekip çıksam tüyüm oynamaz
amelyatıma gelmedi bademcık aldırdım gelmedi ama yine aile uzantılı bir kavganın devamı
zamanında dengeyi bulabilseydi bu kadar deforme evliliğimiz yerine sağlam bi evliliğimiz olurdu kişisel olarak hiç çatışan tipler değiliz.

kim gelmedi?eşin mi?

benim kocam şöyle diyo bana kızınca yada kavga edince(şu çenen olmasa varya hatun çok mutlu oluruz biz)hiç alakası yok ki metin 2 oynamak istediğinde ses çıkartmazsan ne isterse ikiletmezsen kocam değilde oğlum gibi tolerans gösterirsem sıkıntı yok mutluymuşuz ben bilmem beyim bilir:35::4::4::4::52::52:parçalıycam adamı yaaaaaaaaaaaaa

hahahaha aynen.yapıyor yapıyor hemen unutuyor sonra ben söylenince dırdırcı sinirli konuyu uzatan oluyorum. o unutuyır ya bende unutacağım ama geçmiyor işte geçmiyorrrrrrrr

1.İlgi sevgi şefkat beklemiceksin..(Özel günleri hatırlamasınıda)
2.Eşin ne isterse onu giyeceksin..
3.Kaynana ne derse ağzını açmıyacaksın..
4.İşten gelip direk internet başına geçerse ses etmeyeceksin..
5.Hergün ilişki isterse tmm diyeceksin..
6.Dayak yediğinde kocamdır severde döverde diyeceksin..
7.Eve geç gelirse hesap sormuyacaksın..
8:Arkadaşlarıyla buluşmasına ses etmiyeceksin ama aynı zamanda sen arkadaşlarınla çıkmayacaksın..
9.Yemeğini temizliğini ütünü eksik etmeyip sürekli bakımlı olacaksın ..
10.Gün içinde aramasa sormasada susacaksın
Benim 2 evlilikte öğrendiğim 10 altın kural uygulayabilen varsa ömür boyu mutlu mesut yaşar ..
Ben yapamadım bir dahada asla evlenmem
:ssz:

Son düzenleme:
eşinin ailesi eğer dayanabilcek kötülükteyse görmemezlikten gelinmeli bazı şeyler.Herkesin hataları olabilir.kendi ailenin eşine bişey yapıpıta eşinin sana aynı şeyleri söylemesi ne kadar kötü gelir insana o benim ailem değip savunmak istersin oda aynı durumdadır ama üzülür bişi diemez yada dese nolacak bi tarafta annesi bir tarafta hayat arkadaşı karışmak istemez o yüzden bence onun yerine kendimizi koymalıyız önce.
Eş konusunda da çoğu erkeğin istedikleri sabit düşünce sanırım eve geliyim yemeğim hazır olsun eşyalarım hazır olsun güler yüz olsun çok konuşmasın dırdır yapmasın kumanda bende olsun.
Bayanlarda ise,çoğu eve gelsin beraber yemek yiyip oturup konuşalım sohpet edelim sarılalım birlikte zaman geçirelim zaten belirli saatlerde görüşebiliyoruz sadece benimle ilgilensin düşüncesindedir.
ve ikisi karşılaşınca tamamen zıt hareketler.kavgaların çoğu bu yüzden oluyor kadınlar bu kadar sabit bir hayat yaşamak istemiyor.sevilmek önemsenmek ve ilgi bekliyorlar.Kadınların istediği gibi bir erkek yok açıkçası belki vardır ama çok az deecede.
bu yüzden iki tarafında oturup konuşması ve bir karar varılması gerekiyor.Bir karar alınamadıysa ya sessiz sessiz herşeye katlanacaksın yada ayrılık başka bir çözüm göremiyorum..
sonuç kadın ve erkek ilişkisinde ömrünün sonuna kadar bişilerden fedakarlık etmeden mutlu olan bir insan tanımıyorum.

Back
X