Bebeklerinin arası çok az.bir arkadaş konu açmış eşiyle ilgili..ben de tutamadım kendimi,bana bir de dışardan bakın istedim...ben mi abartıyorum hormonların etkisi mi?
eşimle uygun bi zaman bulup konuşamıyoruz.sürekli iş halinde ya pc ya telefon..aynı anda yatağa girip konusarak uyuyamamak en büyük takıntım..her zaman mümkün olmaz tabi ama en azından haftanın 3 günü olsa çok mu..
2 haftada bir eşimin ailesinn yanına gideriz (bize yakın başka bir ilin ilçesinde aramız 45 dk 1 sa arası )cumadan gider pazar akşamı döneriz.burda da eşim gündüz evde olur pc tel işlerini halleder akşam yemeğini yer ve dışarı cıkar gece 12den birden önce dönmez.ara sıra belki bi yere gideriz yaz ise piknik, kış ise bi avm ya da bi dost ziyareti diyorum ya nadir...(benim ailem de başka şehirde da 1.5 sa uzaklıkta)
çlışyorum bir yaşında oğlum var..hamileyim..oğlumu komşuma bırakıyorum..eve geliyorum yemek çocuk bulaşık zten 9 u bulur teorik işleri bitirmek...sonrası en geç 11 12 oğlumla yatış..onu uyuturken uyuma ..
dün yine işi vardı 7de ..geç mi gelirsin dedim..yok dedi..hadi konferans 2 sa sürsün 1 saat de işini halletsin saat oldu 10..ben 11de uyudum gece beni uyandırdı bi şeyin yerini sordu saate baktım 12..içimi hüzün kapladı ...ve bu hüzün bırakmıyor beni..anlatmak istediklerim bunlar mıydı bunu da bilmiyorumm..işte bu kadar
eşimin belli bir mesai kavramı yok işi gereği gecenn bir vakti de sabahın 6snda da işi olabiliyor.evde de oturuyor işte ben de bunu soruyorum bu dışarı cıkmalar fazla mı ?evimizde olduğumuz zamnlar yemeğe kahvaltıya da vs her yere gidebilyruz bunlar da bi problem yok .. ben mi fazla beklenti içindeyim ?aileme uzun aralıklarla giidyroum gttğim zaman uzn kalıyorum1 hafta vs gibi izn alıp.eşiniz gündüz çalışıyor ise gece dışarda işi ne evde karısı çocuğu varken otursun evinde sizlerle ilgilensin bu ne rahatlık yaaa, bu arada ıkı haftada bır esınızın aılesıne gıdıyormusunuz yaa kendi ailenize ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz ?
evet rahat kelimesi tam anlamıyla onu tanımlayan tek konuda rahat değil işi zihnen ve bedenen hep mesgul..tabiki konuştuk ilk zamnlar hep kavgayla sonuçlandı..hep huzrszluk çktı ucunu bıraktım..2.ye gelince ilk bebeğiim tüp bebek doktor benım doğl yollardan çocuk sahibi olmamın çok uç bi ihtmal olduğunu söylemişti.Ama herşeyi Allah bilir tabi korunmayı önmsememk bizm bilgszliğmzdi..pişman değilim o ayrı..tüp bebek sürecini yaşmaktansa iki çocuğun zorluğunu yaşamayı tercih edip üzlmedim böyle olduğu için..eşiniz rahat bir koca, cumadan gidip, gece 1 de eve gelmesi, bunlara ses çıkarmıyormusnuz ??
eşinizin açıklaması nedir ?
illaki konuşmuşsunuzdur..
bunca koşturma arasında 2 . bebek....
aileme her zamn gtmyrm bu da her zman bir hafta olmuyor..ya bir resmi tatil birlşmesi ya bir başka izin..eşim gelelbilrse geliyor gelemezse de kendini idame ettireblyor..geç gelmelerinin sebebini araştırn derken kastettğiniz süphelenmkse öyle bir şüphem yok kimle nerrde olduğunu bilirm,yüzde yüz kimseye güvenilmez tabiki ama derdim bu değil..derdim bir öneri..bu kadar performansın içinde yatağa girip konuşacak zamanı nasıl bulacaksınız onu anlamadım .bizimki 18:00 dedimmi evde de ne oluyor muhabbet kuşu gibi sürekli konuşmuyoruzki ,bence siz eşinizin geç gelmelerinin sebebini araştırın ,sizin de yanlışınız var eşinizinde 45 dk mesafede oturan aile ye yatılı neden gidiyorsunuz?sizinde 1,5 saat miş ailenize mesafe 1 hafta izin alıp kalmak nedir anlamadım ,siz ailenizde kalırken 1 hafta eşiniz ne yapıyor?bence sizde var o rahatlık
kesnlikle haklısınız ama bunu eşime anlatamyrm eşim babasını aniden kaybetti biz evlenmeden önce annesine karşı geliyoruz soruyırz diye içini rahatlatıyr.sen oraya annen için değil arkdşların için gdyrsun diyorum.önceleri bari ben ailme gitmyeyim dedim baktım bu da çözüm değil neden kendimi esirgeyeyim dedim.dedim ya her zman değil ailemi 1,5 aydan fazla görmedim mesela.bugn gidicem pazar dönücem inşllah eşim gelemeycek çünkü yarn işi varO değil de kayınvalideler 1 saat mesafedeymiş kendi anneniz de 1,5 saat mesafedeymiş.
Her ikisi de uzak değil ki.
Niye gidip kalınıyor,ben anlamadım.
Nasıl rahat ediyorsunuz ki hem gebe hem de minicik bebeniz varmış?
evet rahat kelimesi tam anlamıyla onu tanımlayan tek konuda rahat değil işi zihnen ve bedenen hep mesgul..tabiki konuştuk ilk zamnlar hep kavgayla sonuçlandı..hep huzrszluk çktı ucunu bıraktım..2.ye gelince ilk bebeğiim tüp bebek doktor benım doğl yollardan çocuk sahibi olmamın çok uç bi ihtmal olduğunu söylemişti.Ama herşeyi Allah bilir tabi korunmayı önmsememk bizm bilgszliğmzdi..pişman değilim o ayrı..tüp bebek sürecini yaşmaktansa iki çocuğun zorluğunu yaşamayı tercih edip üzlmedim böyle olduğu için..
Başınız sağ olsun.kesnlikle haklısınız ama bunu eşime anlatamyrm eşim babasını aniden kaybetti biz evlenmeden önce annesine karşı geliyoruz soruyırz diye içini rahatlatıyr.sen oraya annen için değil arkdşların için gdyrsun diyorum.önceleri bari ben ailme gitmyeyim dedim baktım bu da çözüm değil neden kendimi esirgeyeyim dedim.dedim ya her zman değil ailemi 1,5 aydan fazla görmedim mesela.bugn gidicem pazar dönücem inşllah eşim gelemeycek çünkü yarn işi var
bir arkadaş konu açmış eşiyle ilgili..ben de tutamadım kendimi,bana bir de dışardan bakın istedim...ben mi abartıyorum hormonların etkisi mi?
eşimle uygun bi zaman bulup konuşamıyoruz.sürekli iş halinde ya pc ya telefon..aynı anda yatağa girip konusarak uyuyamamak en büyük takıntım..her zaman mümkün olmaz tabi ama en azından haftanın 3 günü olsa çok mu..
2 haftada bir eşimin ailesinn yanına gideriz (bize yakın başka bir ilin ilçesinde aramız 45 dk 1 sa arası )cumadan gider pazar akşamı döneriz.burda da eşim gündüz evde olur pc tel işlerini halleder akşam yemeğini yer ve dışarı cıkar gece 12den birden önce dönmez.ara sıra belki bi yere gideriz yaz ise piknik, kış ise bi avm ya da bi dost ziyareti diyorum ya nadir...(benim ailem de başka şehirde da 1.5 sa uzaklıkta)
çlışyorum bir yaşında oğlum var..hamileyim..oğlumu komşuma bırakıyorum..eve geliyorum yemek çocuk bulaşık zten 9 u bulur teorik işleri bitirmek...sonrası en geç 11 12 oğlumla yatış..onu uyuturken uyuma ..
dün yine işi vardı 7de ..geç mi gelirsin dedim..yok dedi..hadi konferans 2 sa sürsün 1 saat de işini halletsin saat oldu 10..ben 11de uyudum gece beni uyandırdı bi şeyin yerini sordu saate baktım 12..içimi hüzün kapladı ...ve bu hüzün bırakmıyor beni..anlatmak istediklerim bunlar mıydı bunu da bilmiyorumm..işte bu kadar
eşimin belli bir mesai kavramı yok işi gereği gecenn bir vakti de sabahın 6snda da işi olabiliyor.evde de oturuyor işte ben de bunu soruyorum bu dışarı cıkmalar fazla mı ?evimizde olduğumuz zamnlar yemeğe kahvaltıya da vs her yere gidebilyruz bunlar da bi problem yok .. ben mi fazla beklenti içindeyim ?aileme uzun aralıklarla giidyroum gttğim zaman uzn kalıyorum1 hafta vs gibi izn alıp.
oğlumla telefon vs ile herhangi bir etknlik yapmıyoruz.bbası işi gereği bunlarla temas halinde.oğlum 10 aylık olana kadar 9 dedin mi yatryrdum snra bir diş sancısı huysuzlk ne oldu blmyrm gece 3e kdr uyutamadgmz gnler oldu.şimdi en son 11 de uyku haline gecebilyruz.buna şükür dyrmBen yanlış mı anladım 1 yaşında oğlunuz var ve 11-12 de yatırıyorsunuz benim 9 yaşındaki oğlum 22.00 da yatakta olmak zorunda ben mi yanlış yapıyorum diye düşünmeden edemedim.
Ben uykusuzluktan ölsem bile beraber giriyoruz yatağa, evde tablet, pc ve cep telefonu yasak. Bence elektronikleri yasaklayarak başlayın işe
işte bu tespit yüzde yüz doğru,teşkkür edrim benm sorunum bu sanırm ..çalştığım yerde tek bayanım.üniden arkşlarım var hep başka şehirlerde.bir tane bile oduğum şehirde hadi ya dışarı cıkalım sinema avm artık neyse gezelim hadi bana gel ya da ben sana geleyim diyebiceleceğm kimsem yok.o arkdşlaryla oturduğu zaman da işte eve gelmesini beklmek galiba beni skıntıya sokan.canım eşinle birlikte bir sosyal hayat kurun diyeceğim ama sen daha birinci çocuk kendi ayaklarının üzerinde durmadan ikinciye hamile kalmışsın ve çalışıyorsun. sen kendine hayat kurmamışsın ki hiçbir zaman eşinle birlikte hayat düzeni oluşturasınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?