evliliğim,ben,ruh halim..

Iki haftada bi saatlik yol gidip hem bebekle hem hamile halinizle hem de calisiyorsunuz.cuma isten cik yorgun git.pazar gece don sabah ise git yazik size.zor olmuyormu.esinle beraber ayda bir gidin iki gun kalin.kendisi gitsin iki haftada bir sizi de suruklemesin.

ahh keşke dediğiniz gibi olsa çok haklsınız.bir kaç kez böyle yaptık bzen isteyerek bazen arkdşm vs geldi diye.bu sefer kynvalidem gttğimde komşular x neden tek gliyor diyor dikkatlerni çekiyor yok ayrı kalmayın vs benzeri şeyler dedi..

siz buna evlilik mi diyorsunuz? Ailece hiç birlikte vakit geçirme, paylaşım, çocukla ilgi okuyamadım.Çok yanlış.Eşiniz evli ve baba olduğunun bilincine varamamış ve ikinci çocuk geliyor yazık

Kvde de komşularda da ne derse desin siz gitmeyin o kadar sık
Resmen ağır işçi gibi yaşıyorsunuz
Kendinizi bu kadar hırpalamayın yazıktır
Ve mümkünse üçüncüyü asla doğurmayın..

Hamilesiniz bu dönemde kadınlar daha çok ilgi istiyor çok normal ruh haliniz, nedense erkekler ve çevre bunu anlamıyor, benim kv rahatsızlığı ve eşimin yoğunluğu çok hırpalamıştı hamilelikte. Çocuk olunca tatile gidemeyiz diye düşünüp bir yere gidecektik mesela kv rahatsız diye erteledik ve hala gidemedik. Alışverişe gitmek istiyordum bebek için, eşim yok, arkadaşımla gidiyordum ama üzülüyordum, hamilelikte de bebek olunca da hastane randevularına tek gittiğimde de söylüyordum ama işi var çalışması gerek deyip uzatmıyordum. Ama uzatmak gerekiyor, hep ikinci plana atınca kendinizi (ben kendi ailemde de çok değer görmediğimden) karşı taraf için bu normal oluyor. Eşinize bu ilgisizliğinden bahsedin, üste çıkmaya çalışıyorlar ama olsun, tamamen susunca o da razı diyerek hiçbirşeyi düzeltmeye çalışmıyorlar. Çocuk doğunca inşallah bu sorunlar çözülür ve daha çok yanınızda olur. Çünkü ben bir çocukla bile yoruluyorum, ev işleEvlilikte en önemli şey eşlerin destek olması birbirine ama ne yazık ki hep kadından bekleniyor o anlayış ve destek.

Oncelikle cok tesekkur ederim resmen ilac gibi geldi söylediklerin ve kendimi daha iyi anlatmama vesile oldu.esim aslında bu durumun cok farkinda da degil mutsuz olduğumu fark ettigi an sempatiklikler yapio.neyin var bi sey mi var dio bazen o an aglayip duygusallasyrm kendimi ifade edemiyorum yok bi sey diyebiliyorum.esimn is yoğunluğu ve hamielik etkiliyo beni sanirim.bu arada evlilik mi bu vs gibi konuşmalar yapmis arkadaşlar.esimle öğle aralarinda beraber yemek yeriz haftada bir aksam yemegu ya da iki haftada bir kahvaltiya gideriz.eger o gun isi olmadığını ongorurse cocugumuz için bakiciya birakma der kahvalti ettr parka goturur ben gelene kadar bakabilir. Cok cok cok dgru uzatmak gerekiyor bazen ben şöyle düşünüyorum söylesem ne olacak huzurszluk..dediginiz gibi önce kendimi dusunemyrm.galiba bana biraz bencillok lazim.cok teşekkür ederim tekrar

Bir cocugunuz var ve ikinciye hamilesiniz cocugunuza bakacak birisi var işiniz var. Eşinizin işi var. Daha ne istiyorsunuz, sizin yeriniz de olmak isteyen cok insan vardir eminim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…