Hamilesiniz bu dönemde kadınlar daha çok ilgi istiyor çok normal ruh haliniz, nedense erkekler ve çevre bunu anlamıyor, benim kv rahatsızlığı ve eşimin yoğunluğu çok hırpalamıştı hamilelikte. Çocuk olunca tatile gidemeyiz diye düşünüp bir yere gidecektik mesela kv rahatsız diye erteledik ve hala gidemedik. Alışverişe gitmek istiyordum bebek için, eşim yok, arkadaşımla gidiyordum ama üzülüyordum, hamilelikte de bebek olunca da hastane randevularına tek gittiğimde de söylüyordum ama işi var çalışması gerek deyip uzatmıyordum. Ama uzatmak gerekiyor, hep ikinci plana atınca kendinizi (ben kendi ailemde de çok değer görmediğimden) karşı taraf için bu normal oluyor. Eşinize bu ilgisizliğinden bahsedin, üste çıkmaya çalışıyorlar ama olsun, tamamen susunca o da razı diyerek hiçbirşeyi düzeltmeye çalışmıyorlar. Çocuk doğunca inşallah bu sorunlar çözülür ve daha çok yanınızda olur. Çünkü ben bir çocukla bile yoruluyorum, ev işleEvlilikte en önemli şey eşlerin destek olması birbirine ama ne yazık ki hep kadından bekleniyor o anlayış ve destek.