• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim benim için büyük bir imtihan oldu

mone

EDEBİYAT
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
201
1
66
36
Eşimle 2 sene önce tanıştık. üniversite son sınıftaydım. Daha sonra evlilik kararı aldık.
Ailem önce onaylamadı bu evliliği çok acele ettiğimi söylediler. Ama ben aşkın verdiği körlükle
ısrar ettim. 6 ay oldu evleneli. şimdi ise o kadar pişmanım ki. Hiç tanıyamamışım onu. Bütün zamanını
tv izleyerek geçiriyor. Benimle hiç ilgilenmiyor. Bütün iletişimimiz yatak odasından ibaret. Bu da herşeyi
okadar çok anlamsızlaştırıyor ki.kadınlar ilgi istiyor. Erkekler ise sadece sex. Ailesi de zaten ayrı bir
problem. Sürekli para için bizi huzursuz ediyorlar. Ailem çok haklıymış. Ama ben bunu geç anladım. Sanırım
hayatımın hatasını yaptım.

Son düzenleme:
Selam!!bence hata yaptim demek icin cok erken.henuz 6 aylik evlisiniz.birbirinizi tanima,anlama surecindesiniz.evlilik en erken 1-2 yilda olgunlasir.hemen pes etme.degistirebilecegin seyleri degistirmeye calis,kabul edebilecegin seyleri kabul etmeye calis.ne yazikki mucadele etmeden olmuyor.soyledigin sorunlar cok buyuk degil bence.biraz ugrasarak bazi seyleri degistirebilirsin.guzel gunler gelecektir emin ol.birbirinizi kirmadan,tartismalari cok uzatmadan,saygiyi yitirmeden evlilige adapte olmaya calisin derim ben.sevgiler...

Daha cok yenisiniz.emin olun sizin durumunizda olup evliligini yoluna sokan bircok insan vardir. Zamanla oturacak her sey. Evliliginize emek verin.zahmetsiz rahmet olmaz. Bunlar halledilmiyecek buyuk sorunlar degil. Zaman ve emek gerekli sadece

Evlendikten sonraki ilk yıl erkeklere bi haller oluyor canım hiç merak etme. Evlilik psikolojisine hemen alışamıyolar. Eski bekar hallerindeki rahatlıklarını ve hareketlerini devam ettirmeye çalışan erkek sayısı başka yerlerde okuduğum yorumlara göre çok fazla.
Yanlız şunu unutmamak lazım. İlk yıl çok fazla ipleri eline vermemek gerekiyor. Sonraki yıllarda "sen böyle değildin evlendiğimizde, şöyleydi böyleydi"deyiverirler.
Sende çok sıkma canını. O tv izlerken sende başka şeylerle ilgilensen,hatta o odayı terkedip başka bir odada farklı şeylerle ilgilensen, seni merak edip ilgisi artabilir mi? Farklı yöntemler denemek lazım.
İnşallah düzelir canıımm.

Eşimle 2 sene önce tanıştık. üniversite son sınıftaydım. Daha sonra evlilik kararı aldık.
Ailem önce onaylamadı bu evliliği çok acele ettiğimi söylediler. Ama ben aşkın verdiği körlükle
ısrar ettim. 6 ay oldu evleneli. şimdi ise o kadar pişmanım ki. Hiç tanıyamamışım onu. Bütün zamanını
tv izleyerek geçiriyor. Benimle hiç ilgilenmiyor. Bütün iletişimimiz yatak odasından ibaret. Bu da herşeyi
okadar çok anlamsızlaştırıyor ki.kadınlar ilgi istiyor. Erkekler ise sadece sex. Ailesi de zaten ayrı bir
problem. Sürekli para için bizi huzursuz ediyorlar. Ailem çok haklıymış. Ama ben bunu geç anladım. Sanırım
hayatımın hatasını yaptım.

canım öyle deme severek evlenmişsin sonuçta,inan herkez ilk seneler sorun yaşıyor ne ilk sizsiniz nede son olacaksınız emin ol zamanla o da sende olgunlaşacaksın sadece sabır.....

Back
X