Evliliğim bitirdiler

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
98
24
Arkadaslar nolursun bana bir yol veya doğruyu yanlışı gösterin Benim erkek kardeşim benim kocamın kız kardeşiyle evli. Onlar 2 senedir öyle böyle hiçanlaşamadılar, şimdi boşanacaklar. Abimin eşi, yani görümcem geri babası evine yani benim kaldığım kayınbabamgilin evine geri döndüğünde onlar da beni misileme olarak beni babamın evine göderdiler aynı evde olmaz diye Artık. Benim kocamla 1 kez bile sorunum olmadı. Tabi abiögikin sorunu bizi etkiliyordu çünkü kaynanam karışıyordu kızının işine bizde aynı eve olduğumuz için benle haftalarca konuşmazdı. Benim eşim direk ailesini seçti ve bana git babanın evine dedi herşey sesizleşene kadar bende bir ev buluyum o zamana kadar dedi. 2 hafta oldu nerdeyse bana hiç yazmadı, öyle geziyor resimler atıyor ben çok mutluyum demeye çalışıyor. Tatile gitti babasıyla. Benim anlamadığım kayınbababım kızının evi bozuluyor oğlunun evi yıkılıyor bunlar tatil gidiyor. Bana kocam sahip çıkacak gibi değil kızlar ama benim günahım neydi bu nasıl olacak yol gösterin nolurusun ben çaaresiz kaldım. (Abimin eşi geri geliceğini duyunca ben babama mesaj attım baba bunlar beni burda normal tutmazlar kayınbabama söyle de ben bir iki hafta eve geliyim dedim, kocam duyunca elini kesti ben gideceğimi duyunca, bende gitmedim, 3 gün bana iyi sahip çıktı, gezdik öyle ben işi bitirince eve gitmemek için. 4 üncü gün dedi sen evine git, ama hiç geri çağırmayacağı belli. Kocam çok annesini dinliyor ve benim görümcem yani abimin eşi kesin bozar bizim arayı ki bozdu saatten)Sence bi ayrı ev aşırsa sence nasıl olur? Ama şimdi hiç yani annesigili dinliyor. O koz annemgile çok çektirdi abime de ama onlar kendilerinde suç bulmuyorlar tabi.Ve biz onlara gelin nasıl diye sormadığımız için onlar bize yazmıyor ve kocam ondan yazmıyor bana. Ama bu kadar mı beğinsiz olabilir onlar anlaşamadığı halde 11 sene denediler ama benim kocam diyemediki ya ben karımdan menunum bizi karıştırman

Eşiniz gerçekten sizi seviyorsa ve değer veriyorsa size geri gelicektir. Ve sizin sorununuz yokken başkaları yüzünden bunu yapıyorsa ve haklının kim olduğunu bildiği halde susuyorsa ve onlara uyuyorsa size kötü değersiz davranıyorsa gelmemesi daha hayırlıdır. Bir evlilik yıkmak da zordur kurmakta zordur. Abiniz ayrılmış olabilir ama ucu mecburen size dokunuyor. Sizin tek çareniz bence ayrı eve çıkmak ve her iki taraflara belli bir süre araya mesafe koymaktır diye düşünüyorum. Inşallah herşey gönlünüzce olur

O ailesine mesafe komaz. Bana da Sakın abinle konuşma diyor hayatım boyunca yani bu nasıl bişey. Ama çok sevdim öyle böyle değil nasıl bırakırım ama istenmiyormuyum bilmiyorum. Bize bişey olmayacak dedi gönderdi ama peki neden hiç yazmıyor diye düşünüyorum ailesi neler dedi ben gideli bakalım. Ve biz onların kızına yazmadığımız için aynısını bana yapmaya çalışıyorlar. Benim suçum neydi

Yanı bizim kızımızı yolladılar bizde onlarinkini yolladık hesabı yapiyorlar. Ve eşinde evet seni yolladı ana ailesi aklıma girmiştim. Yanı belkide istediği budur bilmiyorum. Çocuk yok galiba ama abim ayrıldı evet ve barışma ihtimalleri yoksa sen geri dönsen bile her zaman sorun ve sıkıntı olucak. Hayatin boyunca bu sıkıntıyı cekiceksin.Şu anda bile ailesinin lafina bakip insan esini ailesinin yanina yolluyorsa aramiyorsa etmiyorsa zaten sen bu adamdan cok cekersin . Senin bir suçun yok farkindayim ama insanlar böyledir. Sana tek tavsiyem ne olursa olsun eğer ayrılırsanız emin ol bu senin icin en hayirlisidir.

Cok haklısın onlardan çok çekerim geri dönersem ama eğer eşim gelir de bir gün nolur geri dön derse korkuyorum onun için giderim ama diğerlerini naparım çünkü görümcemin yani abimin eşinin babası yani kayınbabam bişey bilmiyordu bunların anlaşamadığını bana kayınannem dedi artık söyleyelim dedi bende baba bunlar anlaşamıyor dedim o gerisini getirdi, ve şimdi merve söylemeseydi bişey olmazdı senin yüzünden herşey diyor

Kocan olacak dengesiz kızkardeşi için seni bir kalemde silerken, sen de abinle aranı bozmaya çalışan bu insanı neden silmiyorsun?

20 yıllık abini 1 yıllık elin oğluna değişirsen sana da yazıklar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…