İzin kullanamıyoruz malesefTatile gidin başbaşa kalın.
Yok çok konuşmaya çalıştım,olsa muhakkak anlatırdı.Ben artık beni beğenmediğini düşünüyorum1 yillik evlilikte bunlar yasanmamali acaba bir derdi var da soyleyemiyor olabilir mi?
Sanırım oyle yapmak gerekiyor ben yakınlassam o uzaklasıyorSiz de kendinize başka ilgi alanları bulun bence. Bir kursa gidin mesela kafanızı dağıtın. Belki eşinizin kafasını dinlemeye ihtiyacı vardır çok üzerine gitmek iyi olmayabilir. Bırakın her şeyi oluruna hemen yıkıcı olmayın derim. Pozitif olun biraz ve kendinize Zaman ayırın eşiniz de istediği Zaman size katılsın
Bazen haftada 2 kez , bazen 10-15 günde bir.cinsellik ? nasil
yani var. oda olmazsaydi daha kötüBazen haftada 2 kez , bazen 10-15 günde bir.
En azından sizinki geçiciymiş keşke benim durumum da geçici olsa .Benimki bana kızdığı ama söyleyemediği zamanlar öyle olur.
Bi nevi intikam şekli.
Aradan aylar geçince de itiraf eder.
o zamanlar şu yüzden soğuk davrandıydım diye.
Gelde uyuz olma
Deneyeceğim , inşallah düzelir bişeyler . Cıkmazda hissediyorumKendi haline bırak üstüne düşme,sorun yokmuş gibi doğal davran.
En azından sizinki geçiciymiş keşke benim durumum da geçici olsa .
Sizinki de aylar sonra söylemeseydi iyiydi :)
İhanet olmadığına eminim. Üstüne düşünce kaçıyor sanırımYani evet pis kinci.
Unutmuyo söylüyo işte
Böyle şeyleri kadınlar genelde hisseder.
Yani çok fazla kendi içinize kapandıysanız sıkılmış olabilir mesela.
Üstüne düşüldüğünde kaçan tiplerden olabilir.
Aklına kötü şey getirmek istemem ama biri aklını çelmiş de olabilir.
Eşini en iyi sen tanırsın.
Ve dediğim gibi biz kadınlar hissederiz.
Ben konuşmayı çok denedim hatta az sonra bir daha deneyeceğim ama bi yararı olacağını sanmıyorum çünkü o an tamam deyip davranışlarına devam ediyorMerhaba,
bence konusun, sakince usulca neyin var birkac aydir boyle uzaklastigimizi hissediyorum, birlikte pek bisey yapamadik, seni ozledim de. bi derdin mi var, paylas askim de.
siz yakinlasin, ben diger yorumlara pek katilmiyorum, cunku belki adamin bir sikintisi var ne bileyim ben konusma taraftariyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?