Evliliğim bitiyor mu?

umutsuz23

İstediğim bir parça huzur..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
868
155
73
32
Herkese Merhaba,
Öncelikle yeni üyelik açtım ama fake değilim aktif olarak kullandığım hesabım var konuyu oradan açmamak için yeni üyelik aldım.
1 yıllık evliyim, eşimle uzun süre flört ederek evlendik.Eşimle 4-5 aydan beri aramızdaki diyalog yok denecek kadar azaldı. Birlikte bişeyler yapmak istediğimde ya da sohbet etmek istediğimde hep yorgun olduğunu söylüyor,ama bahane biliyorm sürekli böyle çünkü. Ailevi sebeplerden dolayı yaklasık 20 gündür pek yalnız kalamadık. Pazar günü söz verdi birlikte telafi ederiz diye. Bütün gün uyudu, akşamına da misafirlige gittik Neden böyle yaptın dediğimde de aynı ortamda olmak vakit geçirmek dedi, arkadaş gibiyiz ne yapsam değişmiyor,gittikçe tükeniyorum ne yapacağım bilmiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

Siz de kendinize başka ilgi alanları bulun bence. Bir kursa gidin mesela kafanızı dağıtın. Belki eşinizin kafasını dinlemeye ihtiyacı vardır çok üzerine gitmek iyi olmayabilir. Bırakın her şeyi oluruna hemen yıkıcı olmayın derim. Pozitif olun biraz ve kendinize Zaman ayırın eşiniz de istediği Zaman size katılsın

Sanırım oyle yapmak gerekiyor ben yakınlassam o uzaklasıyor

Benimki bana kızdığı ama söyleyemediği zamanlar öyle olur.
Bi nevi intikam şekli.
Aradan aylar geçince de itiraf eder.
o zamanlar şu yüzden soğuk davrandıydım diye.
Gelde uyuz olma

Benimki bana kızdığı ama söyleyemediği zamanlar öyle olur.
Bi nevi intikam şekli.
Aradan aylar geçince de itiraf eder.
o zamanlar şu yüzden soğuk davrandıydım diye.
Gelde uyuz olma
En azından sizinki geçiciymiş keşke benim durumum da geçici olsa .
Sizinki de aylar sonra söylemeseydi iyiydi :)

En azından sizinki geçiciymiş keşke benim durumum da geçici olsa .
Sizinki de aylar sonra söylemeseydi iyiydi :)

Yani evet pis kinci.
Unutmuyo söylüyo işte
Böyle şeyleri kadınlar genelde hisseder.
Yani çok fazla kendi içinize kapandıysanız sıkılmış olabilir mesela.
Üstüne düşüldüğünde kaçan tiplerden olabilir.
Aklına kötü şey getirmek istemem ama biri aklını çelmiş de olabilir.
Eşini en iyi sen tanırsın.
Ve dediğim gibi biz kadınlar hissederiz.

Canim evliligin ilk yili bence cok normal iki kisi birbirine alisma sureci. Bence kendine bi ugras bul instagramda butik ac bilmem bi etkinlik ne biliyim aklini dagitacak bisey bul bence cok takiyorsun esini fazla dusunuyosun oda onu bunaltiyo seni sevmediginden falan degil iste bayan erkek farki erkekler fazla gelemez ilgiye ve cok ilgi bekleme iyi davran ama cok sıkma. Ailesine karsi da hassas olabilir gostermesede. Ailesini cok sevdigini ima et ailesine laf soyleyince gostermeselerde cok alinirlar.

Merhaba,

bence konusun, sakince usulca neyin var birkac aydir boyle uzaklastigimizi hissediyorum, birlikte pek bisey yapamadik, seni ozledim de. bi derdin mi var, paylas askim de.
siz yakinlasin, ben diger yorumlara pek katilmiyorum, cunku belki adamin bir sikintisi var ne bileyim ben konusma taraftariyim..

İhanet olmadığına eminim. Üstüne düşünce kaçıyor sanırım

Ben konuşmayı çok denedim hatta az sonra bir daha deneyeceğim ama bi yararı olacağını sanmıyorum çünkü o an tamam deyip davranışlarına devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…