Ayrilik travmasi. Normal. Evden kedi gitse insan yoklugunu ariyor, uzuluyor. Bir psikologdan su donemi daha kolay atlatmak icin yardim almani tavsiye ederim.ŞUan sessizliğe gömüldüm zaten.ağlayasım geliyor ama onu bile yapamaz oldum okadar çook ağladım ki.
Agla çok ağla dibe kadar gireceksin zaten acini saklama bak ben yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama bilki sonunda sen guleceksin ama öyle ama boyle it gibi seni arayacak o evde bi ilerleyen zamanlarda anilariniz yüzüne vursun beyefendi anlayacak herseyiŞUan sessizliğe gömüldüm zaten.ağlayasım geliyor ama onu bile yapamaz oldum okadar çook ağladım ki.
Kadın olduğunu sanmıyorum 3ay olucak yanyanayız hep.telefonuda ortadadır.sanırım 4/5 ..4uncu olasilik da adam bekarlik hayatini ozlemis olabilir.
5incisi de adam evliligin sorumlulugunu kaldiramamis olabilir. Gerci 4 ve 5 ayni kapiya cikiyor.
Kisacasi adamin gecinmeye gonlu yok.
Kaçan kovala nir. Asla arama ya aklı başına gelir yada dedolup boşanır. Ölüyorum askimdan desen bile aramaAğzından duymak istedim bi mesajla bitmesine gönlüm razı gelmedi
Bence de öyle. O adamla ömür geçmez. Çünkü değişmeyecek.4uncu olasilik da adam bekarlik hayatini ozlemis olabilir.
5incisi de adam evliligin sorumlulugunu kaldiramamis olabilir. Gerci 4 ve 5 ayni kapiya cikiyor.
Kisacasi adamin gecinmeye gonlu yok.
Anlasın çünkü ona yaptığımı ailesi bile yapmamış bu zamana kadar.Keşke ağlayabilsem içim patlıyor taşıyor ama gözümden yaş düşmüyor hıçkırıyorum ama düşmüyor..Agla çok ağla dibe kadar gireceksin zaten acini saklama bak ben yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama bilki sonunda sen guleceksin ama öyle ama boyle it gibi seni arayacak o evde bi ilerleyen zamanlarda anilariniz yüzüne vursun beyefendi anlayacak herseyi
Bacim suan aci çekmesi gerek bunlar sonraki evre :)))Yahu ne ağlaması? Yap bir güzel kahve aç bir film keyfine bak. Cilt Bakımı yap spor yap güçlü ol.
Aklı başına gelmez başında abisi annesi oldukça.Sadece hazmedemiyorum içim dolup taşıyor.Kaçan kovala nir. Asla arama ya aklı başına gelir yada dedolup boşanır. Ölüyorum askimdan desen bile arama
Kendi ailenide yüz göz etme sen barisirsin onlar kotu olur nacizane tavsiyem sanki şuan eskileri yaşıyor gibiyimAnlasın çünkü ona yaptığımı ailesi bile yapmamış bu zamana kadar.Keşke ağlayabilsem içim patlıyor taşıyor ama gözümden yaş düşmüyor hıçkırıyorum ama düşmüyor..
Ağzından duymak istedim bi mesajla bitmesine gönlüm razı gelmedi
Ben aynısını yaşadım ne acı vekmesi pislikler için. Ölüm den başka hersey bos. Kadın ne yapsın kemdini yerlere mi atsin. Valla kocası gece kulübünde zerre ağlamaya değmez. Yok ol ortadan arama sorma kopek gibi ararBacim suan aci çekmesi gerek bunlar sonraki evre :)))
Yok babam zaten kendisi dedi muhattap olma bidaha diye.Seni istemeyeni neden isticeksin diyor.Haklı da.Ama ben zaten çok duygusal bi insanım aşırı içerliyorum.Kendi ailenide yüz göz etme sen barisirsin onlar kotu olur nacizane tavsiyem sanki şuan eskileri yaşıyor gibiyim
Sizi üzmek istemiyorum ama yeni evlilere nasihat amaçlı şunları söylemek isterim;
İlk aylardan erkeği aileden koparıp, artik yeni yuvası var demek ters teper, hala ailesi ön plandadır çünkü. Sizi ailesi olarak, evinizi asıl yuvası olarak girmesi için zaman ihtiyacı oluyor erkeklerin. Kadınlar gibi hemen benimsiyemiyorlar evlerini, eşlerini...
İnanın eşimde evlendigim ilk yıl, gardropta elbiselerimin olmasini yadirgiyordu hissediyordum bunu. tv de sürekli maç açıktı, ben o evde hiç yokmuşum gibi yaşıyordu. Benimle çok az konuşur , annesiyle ablasıyla telefonda dakikalarca sohpet ederdi.
Beni sevdiğini biliyordum ama evlilige alışamadığı çok aşikardı.
Ne maçına karıştım, ne dışarı çıkmasına, ne ailesiyle sohbetine...
Beni ailesi olarak görmesi 3.yıldan itibaren başladı. Artık dışarı çıkmak istemiyor, sohbetleri benimle yapıyordu. Suan 8 yıllık evliyiz, kumanda benim elimde, ailesiyle ilgili her konuda bana danışır fikrimi alır, beni memnun etmek icin bin takla atiyor, o kadar değişti ki anlatamam.
Bunların hepsi zamanla oldu.
Sanırım siz çok boğdunuz eşinizi. Aramayın, sormayin, sadece zaman bırakın ilişkinizi. Sizi ozlemesne izin verin.
Zaman herseyin ilacı.
Sizi üzmek istemiyorum ama yeni evlilere nasihat amaçlı şunları söylemek isterim;
İlk aylardan erkeği aileden koparıp, artik yeni yuvası var demek ters teper, hala ailesi ön plandadır çünkü. Sizi ailesi olarak, evinizi asıl yuvası olarak girmesi için zaman ihtiyacı oluyor erkeklerin. Kadınlar gibi hemen benimsiyemiyorlar evlerini, eşlerini...
İnanın eşimde evlendigim ilk yıl, gardropta elbiselerimin olmasini yadirgiyordu hissediyordum bunu. tv de sürekli maç açıktı, ben o evde hiç yokmuşum gibi yaşıyordu. Benimle çok az konuşur , annesiyle ablasıyla telefonda dakikalarca sohpet ederdi.
Beni sevdiğini biliyordum ama evlilige alışamadığı çok aşikardı.
Ne maçına karıştım, ne dışarı çıkmasına, ne ailesiyle sohbetine...
Beni ailesi olarak görmesi 3.yıldan itibaren başladı. Artık dışarı çıkmak istemiyor, sohbetleri benimle yapıyordu. Suan 8 yıllık evliyiz, kumanda benim elimde, ailesiyle ilgili her konuda bana danışır fikrimi alır, beni memnun etmek icin bin takla atiyor, o kadar değişti ki anlatamam.
Bunların hepsi zamanla oldu.
Sanırım siz çok boğdunuz eşinizi. Aramayın, sormayin, sadece zaman bırakın ilişkinizi. Sizi ozlemesne izin verin.
Zaman herseyin ilacı.
İnşallah Rabbime sığındım.Canımın acısı geçsin biran evvel.Yoksa hasta olucam farkındayım bişeylerin.Acı çekmeseniz zaten anormal olurdu..
İnsanoğlu her şeye alışıyor yeter ki diren.İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun.
Biz 2miz bir aile olamamışız.İlk önce biz olmalıydık şahsi düşüncem.Ama nasip değilmiş demek ki.Bende çok ka
Bende çok katılıyorum bu soylediklerinize evliliğin oturması zaman alıyor. Mesela kadın olarak evlenir evlenmez bizimde ailemize olan düşkünlüğumuz sürekli yargilansa istenmese bizede daha cazip gelir aileyle daha içli dışlı olmak neden çünkü onlara karşı bı boşluk hissederiz ama bu konularda abartilmadigi sürece,rahat bırakmak önemsememek illa bütün ilgi bende olsun aman dünya benim etrafımda dönsün dakka başı benimle ilgilen havalarına girmeden, o ailesiyle zaman geciriyosa gayet kendinden emin bi şekilde karşı tarafında kendi ailesiyle arkadaşlarıyla görüşmesi evin içinde daha rahat davranmak zamanla bunlarin düzelmesini sağlıyor bendede tecrübeyle sabittir bu yazdıklarım.
Yaklaşık 3aydır yanyanayız.ki telefonuda ortadadır.düşünmek dahi istemiyorum farkedemedim diye kendime çok kızarımSizi üzmek istemem ama başkası olabilir hayatında
Arasın inşallah sadece konuşucam tartışmıcam .İçimi dökmek istiyorum can yarası olduBen aynısını yaşadım ne acı vekmesi pislikler için. Ölüm den başka hersey bos. Kadın ne yapsın kemdini yerlere mi atsin. Valla kocası gece kulübünde zerre ağlamaya değmez. Yok ol ortadan arama sorma kopek gibi arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?