İnsan sevince dayanmıyor sadece ağzından şunu duysaydım biz yapamıyoruz evet çok güzel zamanlar geçirdik medeni bir şekilde bitirelim diyip helalleşseydikHavaya sokmuşsun çok fena
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan sevince dayanmıyor sadece ağzından şunu duysaydım biz yapamıyoruz evet çok güzel zamanlar geçirdik medeni bir şekilde bitirelim diyip helalleşseydikHavaya sokmuşsun çok fena
Bazen erkekler evliliği sadece kadınla birlikte olmak için seçiyor. Aile olmakla karıştırıyor. Daha bunu anlayabilecek kapasitede değilmiş. Sıkılınca hadi baba evine .... nefret ediyorum böyle erkeklerdenBiz 2miz bir aile olamamışız.İlk önce biz olmalıydık şahsi düşüncem.Ama nasip değilmiş demek ki.
O emekler o zamanlar bianda bi insan nasıl değişebildi anlayamıyorum.Bezen erkekler evliliği sadece kadınla birlikte olmak için seçiyor. Aile olmakla karıştırıyor. Daha K bunu anlayabilecek kapasitede değilmiş. Sıkılınca hadi baba evine ....
İş kazası geçirdi maddi manevi tazminat alacak onun planlarında muhtemelen çünkü çok yoğunlaştı o konuya...umarım geç olur umarım bende duyarım ne üzgün olduğunu.benim ağlamaktan ciğerlerim sökülürken 5gündür sadece bi dilim ekmekle suyla sigarayla zaman geçiriyorken o bana bunları yaptı ya ayağı taşa takılsa benden bilsinkim bilir neyine güveniyor. bulgur beyinli kerkenez.
yavrum üzerine düşme hatta sen komple alakayı kes. boşanmak istiyorsa davayı açsın o zamana kadar yazıp çizme sakınnn! şuan gece klubünün heyecanına kapılmış o belli. :)
umarım kafasına dank ettiğinde herşey için çok geç olur. kahrından geberip gider hayvan oğlu
:)) görememişim yada sevgiden görmek istememişim.Ya bence bi anda deģismiyorlar
Kadinlardaki tek boyutlu gozlukler 3 boyutluya geciyor sorun bu.
Deģisen eden yok bi insan nereye kadar deģisebilir vakit kaybi bunlar.
Manda mandadir
Insan insandir
:)
İnsan sevince dayanmıyor sadece ağzından şunu duysaydım biz yapamıyoruz evet çok güzel zamanlar geçirdik medeni bir şekilde bitirelim diyip helalleşseydik
Ah canım tamamen aynı şeyleri yaşamışız.o kiyamadigimiz adam bosanma davasindaki dilekcelerde öyle iftitalar atıyorlar ki. Kendini topla ve gerçeklerle yüzleş bizi gerçekten sevselerdi kiyamazlardiBir haftada benim yüzüne bakmaya kıyamadığım adam bana sırt döndü.Ne hevesle evlenmişti benle bide.Dünya bir yanaydı ben bir yanaydım...yada öyle kandırılmışım.
pardon kimden aliyor o tazminatı??? gerçi tazminatlar iş yerinden alınıyor da ne bileyim şimdiki anayasada herşey olabilir jfjfjfjfjkdİş kazası geçirdi maddi manevi tazminat alacak onun planlarında muhtemelen çünkü çok yoğunlaştı o konuya...umarım geç olur umarım bende duyarım ne üzgün olduğunu.benim ağlamaktan ciğerlerim sökülürken 5gündür sadece bi dilim ekmekle suyla sigarayla zaman geçiriyorken o bana bunları yaptı ya ayağı taşa takılsa benden bilsin
Canm bnm deger veren sebep sorarBoşanıcaz elbette yalvaramam ama benimde fikrimi soran olsaydı kötü mü olurdu.Hiç suçum günahım yokken kötü eş kötü gelin oldum.her evde tartışma yaşanıyor sadece bu sebep olmamalı.
Üzülürdüm ama burda kendimi yiyip bitirmezdim neden diye çünkü sebebini biliyor olucaktımYine üzülürdünüz bence. Seviyorsunuz çünkü. Şu an ne şekilde olursa olsun zor gelecektir. Sevgiliyken bile zor geliyor, evliliği düşünemiyorum.
Şu an eşinizin karakterinin ne kadar yaralayıcı olduğunu keşfettiniz, daha medeni ayrılsaydınız daha çok üzülürdünüz gibi geldi bana. Çünkü o zaman kaybettiğiniz şeyi daha kıymetli bulurdunuz.
İnşallah aklını başına toplar da bir şeyleri tamir eder. Barışma durumunda üstünüze yürüdüğü gerçeğini unutmayıp dikkatli olun lütfen.![]()
İnşallahhhpardon kimden aliyor o tazminatı??? gerçi tazminatlar iş yerinden alınıyor da ne bileyim şimdiki anayasada herşey olabilir jfjfjfjfjkd
neyse üzülme desem de üzüleceksin biliyorum. en küçük hasarlarla atlatırsın inşallah ve ilk pismanliginda aklına direk sen gelirsin ama kahır gibi.
Körmüşüm ki hala ben tek kelime eder diye bakıyordum da bişeyler oturmaya başladı kafamda.Bu kadar insan yanılıyor olamazCanm bnm deger veren sebep sorar
Onun aklı o kadarına çalışmaz biraz düz mantık bi insan ama abisiyle bir olunca nelerle gelicek karşıma merak ediyorum.çünkü abisinin maşallahı var herşeyi çok bilir.Ah canım tamamen aynı şeyleri yaşamışız.o kiyamadigimiz adam bosanma davasindaki dilekcelerde öyle iftitalar atıyorlar ki. Kendini topla ve gerçeklerle yüzleş bizi gerçekten sevselerdi kiyamazlardi
o parayla herşeyi satın alacağını, kendine yeni bir hayat kurabileceğini mi zannediyor?O paraya vasat bir araba bile alınmıyor artık.İnşallahhhİşyerinden alıcak 70-100bin arası muhtemelen hayat ona güzel olucak çünkü herşeyin parayla satın alınacağını sanıyor...
Evi var arabası var ama ailesinin üstüne.arabasının modelini yükseltecekti.Saç ektirir diş yaptırır falan..o parayla herşeyi satın alacağını, kendine yeni bir hayat kurabileceğini mi zannediyor?O paraya vasat bir araba bile alınmıyor artık.
Ektiğini biçer :Evi var arabası var ama ailesinin üstüne.arabasının modelini yükseltecekti.Saç ektirir diş yaptırır falan..