- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar sancılı bir sürece giricekmişim gibi hissediyorum ki.Boşanmayı zaten kabul ettim fakat bana bir açıklama yapmasını herşeyden çok isterdim.Lütfen arama, hiç ilgilenme. Onun g.tünü kaldırma kendi gururunun da incinmesine izin verme. Çok kısa süredir evlisin ve en önemlisi çocuk yok. Bir şey kaybetmiş değilsin. Sen hayatina kaldığın yerden devam et. Boşanmayı kabul et. Adam olup boşanmaktan vazgeçer yuvasına sahip çıkmaya karar verirse sen de duygularına göre düşünüp karar verirsin. Boşanmak sana hiçbir şey kaybettirmez şu an ders olmuş olur korkma hiçbir şeyden.
Keşke o kadar kolay olabiliceğini düşünsem.yoksa böyle düşüncelere girermiyimOff bırakın şu adamları ya iki gün ağlarsınız sızlarsınız geçer gider hatayı kendinize zehir etmeyin.
5gündür pişman olmadı, olmadığı gibi de ortalığı velveleye vermiş ne anlattıysa ailesine.Keşke dürüst olsaydı düşman gibi değilde konuşabilseydik medeni bir şekilde.Benim karşımda düşmanım ağlasa dayanamam bende ağlarım.Ama şunu çok iyi anladım ki merhamet olmayan insanda hiçbirşey olmuyormuş.Yaa kıyamam bizde 2 senelik evliyiz arada bizde tartışır git ananın evine der de boşanalım der sonra 2 dk sonra pişman olur özür diler sizin kini anlayamadım
O kadar sancılı bir sürece giricekmişim gibi hissediyorum ki.Boşanmayı zaten kabul ettim fakat bana bir açıklama yapmasını herşeyden çok isterdim.
Siz gibi kadınlara cidden imreniyorum benim de böyle bir arkadaşım var hayran oluyorum.duygusallığım herşeyin üstüne geçiyor hemen üzülüyorum içerliyorum kafam takıyorum.Yoluna kul kole olacak kadar kimseyi sevmiyorum su hayatta ben.Esim de dahildir buna.Niye seveyimki agzimadiyemi?Herkez hakettigi kadar sevilmeli sayilmali,fazla fedakarlik vefazigligi getirir unutma.Seni istemiyor mu "gule gule Allah yolunu acik etsin ama benden uzakta "hepsi bu.Hic arabeske falan baglama! Yirmi senelik ask evlilikleri bir gunde bitiyor.Coluk cocuk da yok hayatindan ilelebet gitsin.
Allah yardımcınız olsun inşallah Rabbim güç kuvvet verirBen aynı süreci 5 senelik evlilikle ve bir çocukla yaşamak üzereyim. Bence halinize şükredin..
Allah yardımcınız olsun inşallah Rabbim güç kuvvet verir![]()
Benim aslında en çok üstüne düşme sebebim babasını 8sene önce kaybetmiş ve her buluşmamız da anlatır ağlardı.Bilemiyorum narsistte olabilir.Mutlaka izlicemBöyle adamlar gizli narsist. Youtubeda videolar var. İzleyin nasıl davranılması gerektiğini anlatıyorlar.
Daha önce de gittim ama ilaçlarla uyuşup gidiyosun.İstemiyordum aslında böyle de durulmuyor.Ayrilik travmasi. Normal. Evden kedi gitse insan yoklugunu ariyor, uzuluyor. Bir psikologdan su donemi daha kolay atlatmak icin yardim almani tavsiye ederim.
Ben boyle bir kadin degildim,beni boyle yaptilar.Yasayip gorunce demekki boyle olmak lazimmis dedim.Siz gibi kadınlara cidden imreniyorum benim de böyle bir arkadaşım var hayran oluyorum.duygusallığım herşeyin üstüne geçiyor hemen üzülüyorum içerliyorum kafam takıyorum.
Bende anlayamıyorum anlayamamak daha da yoruyorAmin Allah razı olsunYa gercekten neden ortada bir sey yokken halihazırda güzel giden bi iliskiyi mahvediyor su erkekler hiç anlamadım anlamicam da.. Akılları hep geriden geliyorAllah yardımcınız olsun..
Şu saatten sonra umarım siz gibi olurum.Bazen cam gibi keskin olmak gerekiyormuş kimse dokunamasın diye..Ben boyle bir kadin degildim,beni boyle yaptilar.Yasayip gorunce demekki boyle olmak lazimmis dedim.
Annesi yaptırcak oldu ama ben o adamı o şekilde sevdim.Sağlığı söz konusu olmadıkça değişmesini de istemedim.bunları evliyken de yapabilirdi. bence sizden sakladığı şeyler var. hareketleri çok anlamsız.
Çok abartıyosunuz, ananız babanız mı öldü ne bu hallerGüvenim bile sarsıldı.İşimden oldum düzenimden oldum.Aynada bile kendime bakmak istemez oldum.Ne kötülüğüm oldu çok sevmemmiş hatam.
Hemen olmadi demeyin, evliliğin ilk yılları böyle sancılı geçer. Boşanmak öyle kolay değil, erkekler için hiç değil. Ama ararsanız ısrarla sizi kaybetme duygusunu yaşamaz. Aramamalısınız bence
[/QUOT
Yok aramam dün gece ağzımın payını aldım ben.onlar için o kadar kolay ki çünkü maddiyata dayalı bir düzenleri var özellikle ailesinin.onlara herşey hoş
Allah gecinden versin sağlıkla.Farkındayım ben 5gündür kendimi tanıyamıyorum.Çok abartıyosunuz, ananız babanız mı öldü ne bu haller
Benimkide düz mantıktı.Annesi ve kardeşleriyle bir olup yapmadiklari kalmadı. Bebeğine bile nafaka vermiyor.Ben de safmisim aşkdan gÖzüm kör olmuş.bosanma aşamasında asıl kişiliğini görüyorsunOnun aklı o kadarına çalışmaz biraz düz mantık bi insan ama abisiyle bir olunca nelerle gelicek karşıma merak ediyorum.çünkü abisinin maşallahı var herşeyi çok bilir.