• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor...

Lütfen arama, hiç ilgilenme. Onun g.tünü kaldırma kendi gururunun da incinmesine izin verme. Çok kısa süredir evlisin ve en önemlisi çocuk yok. Bir şey kaybetmiş değilsin. Sen hayatina kaldığın yerden devam et. Boşanmayı kabul et. Adam olup boşanmaktan vazgeçer yuvasına sahip çıkmaya karar verirse sen de duygularına göre düşünüp karar verirsin. Boşanmak sana hiçbir şey kaybettirmez şu an ders olmuş olur korkma hiçbir şeyden.
O kadar sancılı bir sürece giricekmişim gibi hissediyorum ki.Boşanmayı zaten kabul ettim fakat bana bir açıklama yapmasını herşeyden çok isterdim.

Yoluna kul kole olacak kadar kimseyi sevmiyorum su hayatta ben.Esim de dahildir buna.Niye seveyimki agzima 💩 diyemi?Herkez hakettigi kadar sevilmeli sayilmali,fazla fedakarlik vefazigligi getirir unutma.Seni istemiyor mu "gule gule Allah yolunu acik etsin ama benden uzakta "hepsi bu.Hic arabeske falan baglama! Yirmi senelik ask evlilikleri bir gunde bitiyor.Coluk cocuk da yok hayatindan ilelebet gitsin.

Böyle adamlar gizli narsist. Youtubeda videolar var. İzleyin nasıl davranılması gerektiğini anlatıyorlar.

Yaa kıyamam bizde 2 senelik evliyiz arada bizde tartışır git ananın evine der de boşanalım der sonra 2 dk sonra pişman olur özür diler sizin kini anlayamadım
5gündür pişman olmadı, olmadığı gibi de ortalığı velveleye vermiş ne anlattıysa ailesine.Keşke dürüst olsaydı düşman gibi değilde konuşabilseydik medeni bir şekilde.Benim karşımda düşmanım ağlasa dayanamam bende ağlarım.Ama şunu çok iyi anladım ki merhamet olmayan insanda hiçbirşey olmuyormuş.

Yoluna kul kole olacak kadar kimseyi sevmiyorum su hayatta ben.Esim de dahildir buna.Niye seveyimki agzima 💩 diyemi?Herkez hakettigi kadar sevilmeli sayilmali,fazla fedakarlik vefazigligi getirir unutma.Seni istemiyor mu "gule gule Allah yolunu acik etsin ama benden uzakta "hepsi bu.Hic arabeske falan baglama! Yirmi senelik ask evlilikleri bir gunde bitiyor.Coluk cocuk da yok hayatindan ilelebet gitsin.
Siz gibi kadınlara cidden imreniyorum benim de böyle bir arkadaşım var hayran oluyorum.duygusallığım herşeyin üstüne geçiyor hemen üzülüyorum içerliyorum kafam takıyorum.

Siz gibi kadınlara cidden imreniyorum benim de böyle bir arkadaşım var hayran oluyorum.duygusallığım herşeyin üstüne geçiyor hemen üzülüyorum içerliyorum kafam takıyorum.
Ben boyle bir kadin degildim,beni boyle yaptilar.Yasayip gorunce demekki boyle olmak lazimmis dedim.

Hemen olmadi demeyin, evliliğin ilk yılları böyle sancılı geçer. Boşanmak öyle kolay değil, erkekler için hiç değil. Ama ararsanız ısrarla sizi kaybetme duygusunu yaşamaz. Aramamalısınız bence
[/QUOT
Yok aramam dün gece ağzımın payını aldım ben.onlar için o kadar kolay ki çünkü maddiyata dayalı bir düzenleri var özellikle ailesinin.onlara herşey hoş

Onun aklı o kadarına çalışmaz biraz düz mantık bi insan ama abisiyle bir olunca nelerle gelicek karşıma merak ediyorum.çünkü abisinin maşallahı var herşeyi çok bilir.
Benimkide düz mantıktı.Annesi ve kardeşleriyle bir olup yapmadiklari kalmadı. Bebeğine bile nafaka vermiyor.Ben de safmisim aşkdan gÖzüm kör olmuş.bosanma aşamasında asıl kişiliğini görüyorsun

Back
X