• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor...

Konu sahibi esin senden hevesini aldı, yeni birini buldu,seni bir an önce hayatından çıkarıp rahat rahat sevgilisiyle hayat yaşamak istiyor bence. Eşinin konuşmalarından hareketlerinden bu anlaşılıyor
Bir kadın olduğunu düşünmüyorum açıkcası 3ay boyunca hep birlikte çıktık çıkılcak yerlere zaten çalışmıyor evde.telefonu da ortada.Birisini gözüne kestirip beni yollayıp onunla buluştuysa o ayrı.Günahı boynuna

Bizim kayınvalimle evlerimiz çok yakın 200mt diyeyim aramız.Haftada 2gün gidiyorduk zaten.Bu düştü haftada 1e.Bence yeterli bi zaman.Ben eşimle düzen oturtmaya çalışıyordum artık kendi evimiz var bi aileyiz diye.bel fıtığım var bazen çok tutuyordu gidelim mi dediğin de uzanmam gerektiğini isterse kendinin gidebilceğini söylediğim halde ona bile alınıyordu .Anlayamadım gerçekten yorulduğumu çok bariz bi şekilde hissediyorum.
Aynen bizim de aramızda bir kaç durak vardi ve her gittigimizde burda kalin derlerdi ya da onlar gelince 2-3 gün kalırlardı.
Zamanla düzeliyor.. birbirinize boşanma resti çekmeyin biraz sessiz kalın.

Bir kadın olduğunu düşünmüyorum açıkcası 3ay boyunca hep birlikte çıktık çıkılcak yerlere zaten çalışmıyor evde.telefonu da ortada.Birisini gözüne kestirip beni yollayıp onunla buluştuysa o ayrı.Günahı boynuna
Bakin çalışmaması bir sorun ve en önemli sorun.
Neden çalışmıyor ne kadar süredir?

Bu bile sizin düzeninizi bozar.

Aynen bizim de aramızda bir kaç durak vardi ve her gittigimizde burda kalin derlerdi ya da onlar gelince 2-3 gün kalırlardı.
Zamanla düzeliyor.. birbirinize boşanma resti çekmeyin biraz sessiz kalın.
Ailesi istemedikten sonra kendi istese bile yanaşmaz.Ailesiyle kötü olmak istemez haliyle.Düzelir diye umudum vardı ama dünkü telefon görüşmesi beni gücendirdi ciddi manada.

Biz evlenesiye kadar kendi evine gitmeyip benle sabaha kadar oturan bi insandı.Ki o zamanlar bile ailesi bu kadar aramıyordu da evlenince mi işler değişti.Kendisi ailesiyle zaman geçirmekten kaçıyodu rahat olamadığı için.evlenince mi sürekli gidesi geldi.Çok çelişkiler varda umarım hemen anlayabilcek ruh ve mantık seviyesine gelirim biran önce.

Evet ne yazık ki evlenince işler değişiyor. Bir anda ailesine bağlılık özelliği yükleniyor erkeklere. Erkek annelerinin de oğlu kıymetleniyor. Gelinle savaşa giriyorlar.

Bakin çalışmaması bir sorun ve en önemli sorun.
Neden çalışmıyor ne kadar süredir?

Bu bile sizin düzeninizi bozar.
Ben inanın hiç sorun etmedim.Hep dediğim şu düzelicek aşkım düzelicek hayatım Allah beterinden sınasın aç değiliz açıkta değiliz el ele üstesinden geliriz.Ben böyle dedikçe daha kötüye gitti.umursamasaydım keşke...3aydır evde iş kazası yüzünden

Biraz olsun tanıdıysam eşimi ailesininde gazına geldiyse asla pişman olmaz olsa da içinde yaşar belli etmez.Boşanma davasını ben açmak istiyorum çünkü bak dava bile açamadı demesin ki ikimizde dilekçe yazıcaz çekişmeli olucak bir sene dolmadığı için.ki o evde bir sürü eşyam var yatak odası L deri koltuk beyaz eşya stor perdeler klima 2tv.istemiyorum benim mutsuz olduğum zamanda o evde sefasını süremediğim eşyalarla o evde keyif çatsın.zoruma gidiyor.
Altınlarımız evliyken satıldı.Ama alabiliryormuşum diye duydum.Parasında pulunda değilim de iş kazası geçirdikten sonra bide kredi çekmiştim bişeyin yokluğunu hissetmesin yokluk çekicez kafasına girmesin diye.onu bile unutmuşum şimdi Aklıma düştü Yarabbim 😔
Ahh yaa ozaman kesin davayi sen ac bekleme bile maddi manevi çöksün gorsun anyayi konyayi bakalim ozaman da gece kuluplerinde eglenebilecek mi..

Ailesi istemedikten sonra kendi istese bile yanaşmaz.Ailesiyle kötü olmak istemez haliyle.Düzelir diye umudum vardı ama dünkü telefon görüşmesi beni gücendirdi ciddi manada.
Bakin ben eşimin ailesini çok severim onlarda ama size bir sır vereyim mi ?

Ellerinde fırsat olsa biz eşimle ayrılmak istesek onlar da bunu değerlendirir..Çünkü zamanında eşim onların maddi manevi her şeylerini karşılayan tek evlâtarıydı tekrar başa döneceklerini düşünürler..O yüzden lütfen Aileleri geçiniz.

Kârı koca sizin fikriniz önemli.

Evet ne yazık ki evlenince işler değişiyor. Bir anda ailesine bağlılık özelliği yükleniyor erkeklere. Erkek annelerinin de oğlu kıymetleniyor. Gelinle savaşa giriyorlar.
Bana inanın çok komik geliyor.Beni ailem 2-3haftada bir kere arardı yeni evlisiniz diye ve 2kere geldiler sadece.Ki ben evin tek çocuğuyum.Mantıken daha düşkün olup beni sürekli arayıp görmel istemeleri lazım.Ama yeni evliyiz birbirimize iyice alışalım diye anlayışlı oldular.

Ahh yaa ozaman kesin davayi sen ac bekleme bile maddi manevi çöksün gorsun anyayi konyayi bakalim ozaman da gece kuluplerinde eglenebilecek mi..
Kimsenin ahına da girmek istemiyorum zorlayıp,sadece benim hakkım olanı versinler.Durumumu düzeltene kadar mağdur etmesinler.Tek istediğim o.

Bakin ben eşimin ailesini çok severim onlarda ama size bir sır vereyim mi ?

Ellerinde fırsat olsa biz eşimle ayrılmak istesek onlar da bunu değerlendirir..Çünkü zamanında eşim onların maddi manevi her şeylerini karşılayan tek evlâtarıydı tekrar başa döneceklerini düşünürler..O yüzden lütfen Aileleri geçiniz.

Kârı koca sizin fikriniz önemli.
Benim fikrim belliydi fakat o ailesini seçti.ben anlayamıyorum bu ayırma mantığı.Bizim toplumumuz zaten bu konularda çok konuşup kınıyorlar boşanan insanları.Biz boşanınca herşey güllük gülistanlık mı olucak.Akrabaları ellerinde çiçeklerle mi karşılıcaklar.Madem oğlunuz veya kızınız bu kadar kıymetli evlendirmeyin dimi.Ben oğlunuzu zorla almadım.Ki oğulları eve hiçbir şekilde maddi anlamda yardım etmemiş ona da gerek yokmuş.

Kimsenin ahına da girmek istemiyorum zorlayıp,sadece benim hakkım olanı versinler.Durumumu düzeltene kadar mağdur etmesinler.Tek istediğim o.
Mahkeme sana verir zaten canim hakkin olani aliyorsun kocasini aldattigi halde bosanip yine eski kocasindan nafaka alanlar var haksiz oldugu halde ki senin kocana karsi buyuk bir hatan bile yok en cok sen hakediyorsun.

Back
X