• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor...

Benimkide düz mantıktı.Annesi ve kardeşleriyle bir olup yapmadiklari kalmadı. Bebeğine bile nafaka vermiyor.Ben de safmisim aşkdan gÖzüm kör olmuş.bosanma aşamasında asıl kişiliğini görüyorsun
İnsanlar zaten ayrılırken gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.Altınlarınız da mı yoktu alabilirmişsiniz.boşansanız dahi.Allah yardımcınız olsun o bebeğin ne günahı var? İlla ki çıkar ondan da

Vallaha üstünüze yürümeye başlamışsa çok sürmeden sizi döverdi. Daha kaç ay olmuş evleneli. Allah böylelerini bildiği gibi yapsın. Madem evlilik yürütecek olgunlukta değilsin niye elin kızının günahına giriyorsun hödük
Aminn amiin.Evin tek çocuğuyum Ben böyleyim ailemi siz düşünün

Sizi üzmek istemiyorum ama yeni evlilere nasihat amaçlı şunları söylemek isterim;
İlk aylardan erkeği aileden koparıp, artik yeni yuvası var demek ters teper, hala ailesi ön plandadır çünkü. Sizi ailesi olarak, evinizi asıl yuvası olarak girmesi için zaman ihtiyacı oluyor erkeklerin. Kadınlar gibi hemen benimsiyemiyorlar evlerini, eşlerini...
İnanın eşimde evlendigim ilk yıl, gardropta elbiselerimin olmasini yadirgiyordu hissediyordum bunu. tv de sürekli maç açıktı, ben o evde hiç yokmuşum gibi yaşıyordu. Benimle çok az konuşur , annesiyle ablasıyla telefonda dakikalarca sohpet ederdi.
Beni sevdiğini biliyordum ama evlilige alışamadığı çok aşikardı.
Ne maçına karıştım, ne dışarı çıkmasına, ne ailesiyle sohbetine...
Beni ailesi olarak görmesi 3.yıldan itibaren başladı. Artık dışarı çıkmak istemiyor, sohbetleri benimle yapıyordu. Suan 8 yıllık evliyiz, kumanda benim elimde, ailesiyle ilgili her konuda bana danışır fikrimi alır, beni memnun etmek icin bin takla atiyor, o kadar değişti ki anlatamam.
Bunların hepsi zamanla oldu.
Sanırım siz çok boğdunuz eşinizi. Aramayın, sormayin, sadece zaman bırakın ilişkinizi. Sizi ozlemesne izin verin.
Zaman herseyin ilacı.
Harika bir tespit ..Konu sahibi bu yorumu okuyup biraz zaman tanı.
Arayıp sorma sabırlı ol bekle her şey düzelecek
Bunun biraz yumuşak halini bende yasadım .
Ailesini sevdiğim için hiç karışmadım arada onunla gittim arada bahanelerle gitmedim evimde dinlendim.
Öyle öyle eşim evimizin düzenine alıştı ama hep iyilikle, güzellikle..O ordayken yada arkadaslarıyla takılırken asla arayıp sormadım zamanla kendisi merak etti aradı konuştu,güler yüzle kısa kesip telefonu kapatıyordum.

Yine diyorum hemen boşanma yoluna gitmeyin zaman tanıyın..

Tartışmalarınızın sebebi neydi ki? Ailesiyse zaten düşkün olduğunu büyük aşk yaşarken anlamadınız mı? Bence siz gözünüzü gerçeklere kapatarak evlenmişsiniz. Oğlunu her gün arayıp sorması anormal değil. Davet etmesi evet garip ama davete katılmak zorunda değilsiniz. Eşiniz bunu ayarlayabilecek olgunlukta değilmiş.

Şu an ailesini neden umursadığınızı hiç anlamadım. Sorun sizde veya onda eşiniz boşanmak istiyor sizden. Siz de her gururlu, normal insanın yapması gerektiği gibi peki beni istemeyeni ben istemem diyerek gidin alın eşyalarınızı, açın boşanma davasını da. Çocuğunuz yok nasılsa bir yıl dolunca anlaşmalı boşanırsınız
Biz evlenesiye kadar kendi evine gitmeyip benle sabaha kadar oturan bi insandı.Ki o zamanlar bile ailesi bu kadar aramıyordu da evlenince mi işler değişti.Kendisi ailesiyle zaman geçirmekten kaçıyodu rahat olamadığı için.evlenince mi sürekli gidesi geldi.Çok çelişkiler varda umarım hemen anlayabilcek ruh ve mantık seviyesine gelirim biran önce.

Bence bi süre kaydolun ortalıktan size hiç ulasamasin 1 ay olsun en az bu süre yani bukadar severek evlendiyseniz eşinize sorumluluk ağır gelmiş bıkmış bi anda sizi kaybetme korkusunu hissettin belki merak eder:KK43:

Yeni evlisiniz sıkılmış bunalmış gibi geldi bana ee erkek milleti bence üzerine düşmemelisin sen umursadıkça kendini geri çekecektir akışına bırak o bunca yaşananı hiçe sayıp böyle davranabiliyorsa sana sen neden üzerine düşesin ki bırak bakalım umursama içinden gelmesede aynı şekilde ona davran eminimki gerçekten sevdiyse seni sana geri dönecektir 😊

Harika bir tespit ..Konu sahibi bu yorumu okuyup biraz zaman tanı.
Arayıp sorma sabırlı ol bekle her şey düzelecek
Bunun biraz yumuşak halini bende yasadım .
Ailesini sevdiğim için hiç karışmadım arada onunla gittim arada bahanelerle gitmedim evimde dinlendim.
Öyle öyle eşim evimizin düzenine alıştı ama hep iyilikle, güzellikle..O ordayken yada arkadaslarıyla takılırken asla arayıp sormadım zamanla kendisi merak etti aradı konuştu,güler yüzle kısa kesip telefonu kapatıyordum.

Yine diyorum hemen boşanma yoluna gitmeyin zaman tanıyın..
Bizim kayınvalimle evlerimiz çok yakın 200mt diyeyim aramız.Haftada 2gün gidiyorduk zaten.Bu düştü haftada 1e.Bence yeterli bi zaman.Ben eşimle düzen oturtmaya çalışıyordum artık kendi evimiz var bi aileyiz diye.bel fıtığım var bazen çok tutuyordu gidelim mi dediğin de uzanmam gerektiğini isterse kendinin gidebilceğini söylediğim halde ona bile alınıyordu .Anlayamadım gerçekten yorulduğumu çok bariz bi şekilde hissediyorum.

Bence bi süre kaydolun ortalıktan size hiç ulasamasin 1 ay olsun en az bu süre yani bukadar severek evlendiyseniz eşinize sorumluluk ağır gelmiş bıkmış bi anda sizi kaybetme korkusunu hissettin belki merak eder:KK43:
Onu da düşündüm memleketime gitmek istedim.Ama boşanma davasında onu bile kullanıp aleyhime çevirirler diye vazgeçtim.artık herşey bekliyorum.

İnsanlar zaten ayrılırken gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.Altınlarınız da mı yoktu alabilirmişsiniz.boşansanız dahi.Allah yardımcınız olsun o bebeğin ne günahı var? İlla ki çıkar ondan da
Bebeğin hiç günahı yok İşte. Ben lohusayken yaptı bir de bunları düşün.benim yerimde de olabilirdin.bebeğim sorumlulugu var ona yetebilirmiyim.daha gençsin çocuğun da yok.inşallah ben bu adama mi üzülmüşüm diyeceğin günler çabuk gelir

Yeni evlisiniz sıkılmış bunalmış gibi geldi bana ee erkek milleti bence üzerine düşmemelisin sen umursadıkça kendini geri çekecektir akışına bırak o bunca yaşananı hiçe sayıp böyle davranabiliyorsa sana sen neden üzerine düşesin ki bırak bakalım umursama içinden gelmesede aynı şekilde ona davran eminimki gerçekten sevdiyse seni sana geri dönecektir 😊
Belki birgün dönecek ama ben kendimi toparladıktan sonra.o zaman da gelmesine gerek yok.Bu tekrar başa dönmek olur benim için.Ailesi arkasında aslan oğlum canım oğlum yapıyorlar.Ve eşim çok gurur yapar bişey oldu mu o yüzden pişman olup dönmesini pekte beklemiyorum bi ihtimal belki.

Bebeğin hiç günahı yok İşte. Ben lohusayken yaptı bir de bunları düşün.benim yerimde de olabilirdin.bebeğim sorumlulugu var ona yetebilirmiyim.daha gençsin çocuğun da yok.inşallah ben bu adama mi üzülmüşüm diyeceğin günler çabuk gelir
Kendimi geçtim de size çok üzüldüm inanın😔 inşallah hepimizin geçmişe gülerek bakacağı zamanlar gelir.

Çok paniksin normal.
Ama onun manyaklığı da şu an normal
Biraz adamı sal.
Geri döner
Ama böyle arayıp yalvarırsan tövbe dönmez.
Tabi dönmesini ister misin hala o dönünce bilemem.

Kendimi geçtim de size çok üzüldüm inanın😔 inşallah hepimizin geçmişe gülerek bakacağı zamanlar gelir.
Canım benim biz çok duygusaliz ondan da kolay kabullenemiyoruz.dilerim ki esin Geç olmadan pişman olur Yuvan dağılmaz inşallah.

Konu sahibi esin senden hevesini aldı, yeni birini buldu,seni bir an önce hayatından çıkarıp rahat rahat sevgilisiyle hayat yaşamak istiyor bence. Eşinin konuşmalarından hareketlerinden bu anlaşılıyor

Benimkide düz mantıktı.Annesi ve kardeşleriyle bir olup yapmadiklari kalmadı. Bebeğine bile nafaka vermiyor.Ben de safmisim aşkdan gÖzüm kör olmuş.bosanma aşamasında asıl kişiliğini görüyorsun
Bebeğine derken? 🙄Abisinin çocuğu mu?

Çok paniksin normal.
Ama onun manyaklığı da şu an normal
Biraz adamı sal.
Geri döner
Ama böyle arayıp yalvarırsan tövbe dönmez.
Tabi dönmesini ister misin hala o dönünce bilemem.
Arayıp yalvarmadım sadece ağzından çıkacak 2lafa baktım.Sanki biz 1 haftalık sevgiliymişiz gibi mesajla ayrılması zoruma gitti.Namussuzluk yapmadım arsızlık yapmadım.Herkesin evliliğinde olabilcek şeylerdi.Böyle kinlenilcek bir durum yoktu.Ağrıma giden çok şey oldu.Birdaha birleşsek bile daha kötü olur sonu.

Back
X