• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor...

Canim sende onun yaptigini yap gez dolas arkadaslaria vakit gecir bunida sosyal medyada paylas gorsun kendinide yipratma bosanalim diyorsa bosan hayat devam edyor boyle biri icin kendini yipratmaya degmez

İlk önce kendinin aklı başında olması lazımdı.Biz evli bir çiftiz sevgili değiliz ki aman ben boşanıyorım yaa dicek.yada benim bildiğim şudur annesinin arayıp kızım noldu sizin aklınız yerinde mi çocuk oyuncağımı bu? anlat bakayım noldu? Bunu da bekledim.

Aklı başında olsa zaten böyle davranmazdı. Etrafında aklı başında biri olsa oğlum sen napıyorsun o kadar kolay mı çocuk oyuncağımı derlerdi? Demek ki ailecek akılları yok bir şey beklemeye de gerek yok.

Allah sizinde yardımcınız olsun.Boşanan çok eşim dostum vardı fakat dışardan bakınca kolay gibi geliyor içine düştün mü neler neler..Sadece ağzından duymak istedim çünkü evlilik bi mesajla bitebilcek bişey değildi bana göre.
Değil zaten. Ama duyman gerekenleri duydun, her şey onun için bu kadar basitse sen de gururunu ayaklar altına alma daha fazla.
Her şey geçip gidiyor inan. Bakıyorsun ki bir zaman sonra sokaktan geçen herhangi birinden hiçbir farkı olmuyor. Şimdi üzüleceksin ama bu günlerini geçeceğini bilerek üzül,kahretme kendini :)

Canim sende onun yaptigini yap gez dolas arkadaslaria vakit gecir bunida sosyal medyada paylas gorsun kendinide yipratma bosanalim diyorsa bosan hayat devam edyor boyle biri icin kendini yipratmaya degmez
Yaparım yapmasına da bunu da delil olarak kullanabilir.Bunca yaşadığım şeyden sonra birde suçlu olmak istemiyorum😞

Beni istemeyeni ben hic istemem, arama sen de onu. Acini kalbine göm ve dimdik yoluna devam et o da gece klüplerinde sürtsün. Öyle bir adami ben hic istemezdim. Ben de yasadim merak etme hayat devam ediyor hem de daha güzel. Sana deger veren biriyle evlenirsin

Değil zaten. Ama duyman gerekenleri duydun, her şey onun için bu kadar basitse sen de gururunu ayaklar altına alma daha fazla.
Her şey geçip gidiyor inan. Bakıyorsun ki bir zaman sonra sokaktan geçen herhangi birinden hiçbir farkı olmuyor. Şimdi üzüleceksin ama bu günlerini geçeceğini bilerek üzül,kahretme kendini :)
Tabiki geçip gidiyor şuan tek istediğim eşyalarımı alayım babamın evine bi düzen oturtayım öyle gözümde büyüyor ki😞

Beni istemeyeni ben hic istemem, arama sen de onu. Acini kalbine göm ve dimdik yoluna devam et o da gece klüplerinde sürtsün. Öyle bir adami ben hic istemezdim. Ben de yasadim merak etme hayat devam ediyor hem de daha güzel. Sana deger veren biriyle evlenirsin
Büyük konuşmayayım ama asla düşünmem birdaha evlilik.en çok istediğim hayalimdi atamam çıksın gideyim diye şuanda da onu diliyorum

Bu arada gece klübüne gitme plani yapildigi icin sen bir annene git dedi. Bu adam icin deger mi? Bir düsün
Benleykende gidebilirdi gece klübu olmazdı ama düzgün içebilceği bi mekan olabilirdi hiç gece klübunu sevmeyen adamın bianda orlarda çoşması da garip.ki ben evde bunaldık çık arkadaşlarınla diye defalarca konuştum

Büyük konuşmayayım ama asla düşünmem birdaha evlilik.en çok istediğim hayalimdi atamam çıksın gideyim diye şuanda da onu diliyorum
Hayat öyle sürprizle doluki, insallah cok mutlu olursun. Ama o adamdan sana hayir gelmez, cok net. Arasa bile sen acma artik, ne kaybettigini anlasin.

Aklı başında olsa zaten böyle davranmazdı. Etrafında aklı başında biri olsa oğlum sen napıyorsun o kadar kolay mı çocuk oyuncağımı derlerdi? Demek ki ailecek akılları yok bir şey beklemeye de gerek yok.
Beklemedim değil çok bekledim.Ama onu aradığımdaki o tavır çoğu şeyi görmemi de sağladı.Ailesinden de çekinen bi insan demekki yüzlediler

Kabahat aramak için sormuyorum ama ben de şu hatayı yaptım diye bir şey diyor musunuz kendi kendinize kalınca. Ne olursa olsun karşılaştığınız sey hoş değil ama eksiklik var meselede. Bir yerde bir eksiklik var gibi, kopuk.

İnşallah hemencecik atanırsin kendi ayaklarının üstünde durursun.dua edicem senin için

Kabahat aramak için sormuyorum ama ben de şu hatayı yaptım diye bir şey diyor musunuz kendi kendinize kalınca. Ne olursa olsun karşılaştığınız sey hoş değil ama eksiklik var meselede. Bir yerde bir eksiklik var gibi, kopuk.
Tabiki de özellikle çok üstüne düştüm çok çok hemde.bi insan meyve yüzünden kavga eder mi ya? Ben meyve yiyelim hadi dediğim de bile sevmediğimi biliyosun yemicem diyip benide kırdığı oldu.yemezsen yeme diyemedim.Kalktım mutfağa gittim iş yapayım diye onda da ben suçlu oldum.O benle tartıştığın da keşke hiç muhattap olmayıp kahvemi yapıp kitabımı okusaydım dedim.Ben sinirlenceğimi o sinirlenseydi dedim.

Çok zor ama bir o kadar da kolay.
Çünkü çocuk yok, ömrünüz boyunca bu adi adamla görüşmek zorunda kalmayacaksınız.
Madem böyle basiretsiz ne demeye evlenmiş. Böylelerine ceza verilmesi lazım.
Ama vardır elbet verecek...
Neyse.
Hakkınızda hayırlısı.

Merhabalar ben daha 9aylık evli bir kadınım.Eşimle öyle büyük aşkla mutlulukla evlendik ki.Hatırladıkça eski günleri hıçkırıklara boğuluyorum.evlendikten 2-3ay sonra kavgalar tartışmalar büyümeye başladı.Kayınvalidem oğluna çok düşkün hergün arar sorar davet eder.Bu da beni yıpratmaya başladı.Ben bir yuva oturtmaya çalışıyorum çünkü.Neyse eşim iyice agresif bi adama dönmeye başladı.Başlarda her tartışmada sesini yükseltirdi.Ben konuya komşuya rezil olmayalım diye susardım.Artık sinirlerim yıpranmaya başladı bende kendimi tutamaz oldum.İş kazası geçirdi.3aydır evde.tartışmaların boyutu artık üstüme yürümeye kadar geldi.Bana bir hafta önce sen bi annenin evine git demeye başladı.2gün boyunca söylendi.Git kafanı dinle sonra bana kararını ver ya boşanıcaz yada böyle devam edicez diye.Beni baba evine bıraktı 2gün sonra eğlence klubüne gitmiş.Yazdım gece klüplerini dolaşıcak kadar kendini iyi hissediyorsan ne istediğine de karar vermişsindir diye.Bana bir mesaj geldi.Ben kararımı verdim sorunsuz boşanalım.Beynimden vurulmuşa döndüm 😢 Ertesi sabahta ailesine yalan yanlış ne anlattıysa ailesi beni bile aramadı.Dün gece aradım gerçekten beni istemiyormusun diye.beni bu saatte ne arıyorsun uyuyorum kapat şu telefonu diyip yüzüme kapattı....Ki benim eşim asla ben başka yerdeyken ondan ayrıyken konuşmazdı benden.İstemiyormuş beni...Ailesinden kimse de aramadı en çok canımı acıtan bu kimse beni dinlemek istemedi.Böyle bi süreç yaşayan oldu mu çok canım yanıyor çokk :(
Ben olsam tamam boşanırız ama senin istedigin gibi sorunsuz olmaz.Ben adımı dula cıkartmak için seninle evlenmedim derdim.ve gerçekten beni istemiyo musun sevmiyomsn dedikçe kendni bi halt sanıyorlar.gece klubne gittigin an sende gitsen senden iyisi olmazdı.

Çok zor ama bir o kadar da kolay.
Çünkü çocuk yok, ömrünüz boyunca bu adi adamla görüşmek zorunda kalmayacaksınız.
Madem böyle basiretsiz ne demeye evlenmiş. Böylelerine ceza verilmesi lazım.
Ama vardır elbet verecek...
Neyse.
Hakkınızda hayırlısı.
[/QUOT
Normalde kız çocukları baba evinden kaçmak ister baskıdan dolayı,ama bizimki kaçmak istiyordu bianda evlenmek istiyordu.Gitmek istemiyordu bekarken.Ne değişti.Sana bu kadar iyilikle yaklaşırken merhametle yaklaşırken benim başımı neden yaktın.ee ilahi adalet illaki birgün tecelli edecek...

Tabiki de özellikle çok üstüne düştüm çok çok hemde.bi insan meyve yüzünden kavga eder mi ya? Ben meyve yiyelim hadi dediğim de bile sevmediğimi biliyosun yemicem diyip benide kırdığı oldu.yemezsen yeme diyemedim.Kalktım mutfağa gittim iş yapayım diye onda da ben suçlu oldum.O benle tartıştığın da keşke hiç muhattap olmayıp kahvemi yapıp kitabımı okusaydım dedim.Ben sinirlenceğimi o sinirlenseydi dedim.
Allah kolaylık versin. Üzüldüm sizin adınıza. Niye böyle yapmış eşiniz. Neyin kıy et bilmezliği. Yazık valla... Bu arada ben canınızı sıkmadım umarım.niyeitm asla o değildi. Sorumu şu sebeple sordum. Hani bir insan nasıl bu kadar vurdumduymaz kıymet bilmez olur. Hani insanlık hali, bir tartışma bir noktada ciddi bir anlaşmazlık olursedı gelir sonra o sorunun. Hani çoğunlukla böyle olur. Yaşadığınız belirli büyük bir tartışma veya size bir öfkesi mi var acaba dedim. Tekrar söylüyorum eşinizin bahanesi ne olursa olsun yaptıkları kötü. O ayrı. Allah yardımcınız olsun.

Back
X