evliliğim bitiyor..

portishead

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
13
6
3
39
Merhaba kızlar. Sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Mayıs ayında bir kızımız oldu, 4 yıllık evliyim.
Geçen hafta eşimin ailesi evimize geldi. Her şey güzelken bir anda hayatım kabusa döndü. Kızımın 3 ay kontrolüne giderken yolda tartıştık bana ailesi ile yeterince ilgilenmediğim için kırıcı sözler sarfetti, daha sonra da benim annem (bebeğe bakıyor kendisi biz çalışıyoruz) geldiğinde ona ve bana hayatı zehir edeceğini söyledi. Olaylar git gide büyüdü. En son annem de geldi tüm aile oturduk konuştuk. Benim anladığım eşimin ailesi eşimi acayip bir şekilde bana karşı doldurmuş. Görümcem benden nefret ettiğini falan söyledi, iyice kavgalar çıktı. En son eşimin ailesi gitti, eşim de şimdi öğrendiğim kadarıyla kendine ev tutmuş. Beyaz eşyasına kadar almış ve evi terk etmeye benden boşanmaya hazırlanıyor. Tam 10 gündür ne yaptıysam benimle konuşmadı. Babasını aradım, o da sen bizim için yoksun dedi. Suçum yalnızca erken yatmak ve sabah doktora gideceğimiz için kahvaltıya oturmamak... Ne yapacağımı bilmiyorum... Siz olsanız ne yapardınız? Eşim annemi istemiyormuş evde, kendi annesi gelip bebeğimize bakmıyor. Ben işten çıkamam, bakıcıya içim razı değil, daha kızım çok küçük. Konuşup derdini anlatamaz ki...

Bence hiç peşinden koşturup, aramaya çalışıp bir taraflarını iyice havaya kaldırmayın. Böyle incir çekirdeğini doldurmayan bir nedenden ayrı ev tutmuş bir de beyaz eşyasına kadar almış adam. Sadece bu kadarcık bir mesele ve ailenin dolduruşuyla bu kadar büyük bir adım atmaz kimse. Büyük ihtimalle zaten kafasına koymuş boşanmayı. Siz çocuğunuzun ve kendinizin geleceğini düşünün. Zaten bu tip bir adamla ömür geçmez.

Bugüne kadar doğru düzgün kavga bile etmemiştik. Sadece hamileliğimin son ayında ve lohusalık döneminde internette başka kadınlari le konuştuğunu gördüm. Yine de boşanmayı düşünmedim. Aklım bir türlü almıyor..

avukat tutacak durumum yok. En az 4,500TL diyor internette anlaşmalı boşanmalar için bile. Bu durumda kızımın vekaletini almaya çalışıp, nafakadan kaçması mümkün mü? Ailesi kızımı alıp onlara vermesini istemiş. Kendi ağzı ile söyledi..

başka kadınlarla ilgili konuşma görüntülerini yahut çıktılarını kayıt altına alın mutlaka..

bebeğiniz henüz çok küçük, sizden alıp babasına vermezler..

avukat tutacak durumunuz yoksa bulunduğunuz şehirdeki Baro'ya gidip adli yardım talep edebilirsiniz..

Merhaba kızlar. Sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Mayıs ayında bir kızımız oldu, 4 yıllık evliyim.
Geçen hafta eşimin ailesi evimize geldi. Her şey güzelken bir anda hayatım kabusa döndü. Kızımın 3 ay kontrolüne giderken yolda tartıştık bana ailesi ile yeterince ilgilenmediğim için kırıcı sözler sarfetti, daha sonra da benim annem (bebeğe bakıyor kendisi biz çalışıyoruz) geldiğinde ona ve bana hayatı zehir edeceğini söyledi. Olaylar git gide büyüdü. En son annem de geldi tüm aile oturduk konuştuk. Benim anladığım eşimin ailesi eşimi acayip bir şekilde bana karşı doldurmuş. Görümcem benden nefret ettiğini falan söyledi, iyice kavgalar çıktı. En son eşimin ailesi gitti, eşim de şimdi öğrendiğim kadarıyla kendine ev tutmuş. Beyaz eşyasına kadar almış ve evi terk etmeye benden boşanmaya hazırlanıyor. Tam 10 gündür ne yaptıysam benimle konuşmadı. Babasını aradım, o da sen bizim için yoksun dedi. Suçum yalnızca erken yatmak ve sabah doktora gideceğimiz için kahvaltıya oturmamak... Ne yapacağımı bilmiyorum... Siz olsanız ne yapardınız? Eşim annemi istemiyormuş evde, kendi annesi gelip bebeğimize bakmıyor. Ben işten çıkamam, bakıcıya içim razı değil, daha kızım çok küçük. Konuşup derdini anlatamaz ki...
Bu hikayede eksin bir seyler var bence sadece kahvtiya oturmadin erken yattin diye adam 4 aylik bebegini evini terk etmez.

Bugüne kadar doğru düzgün kavga bile etmemiştik. Sadece hamileliğimin son ayında ve lohusalık döneminde internette başka kadınlari le konuştuğunu gördüm. Yine de boşanmayı düşünmedim. Aklım bir türlü almıyor..

Bu mesaji simdi okudum. O zaman kocanin hayatinda biri var, aile kavgasi hikaye bosanmak icin bahane etti, evi de acti kadin gelip gitsin rahatca yasasin diye. Simdi tamam oldu.

bana da öyle geliyor. Yoksa gidip normal bir ev tutardı, residance değil.. Anlamadığım boşanmak istemiyorum diye benim akrabalarım ile konuşuyor ama bu evi tutuyor ve eşya alıyor. O zaman metres tutacak herhalde!!

22 yasindayim bekarim.2 bucuk yillik olan bir iliskim 1 bucuk ay öncesi bitti. Böyle sorunları okudukça evlenmekten korkuyorum. Hayatima yeni birini almaktan korkuyorum. zaten suan kendim olmk istiyorum. Biz bu erkeklere nasil güvencez ki.

Bu hikayede eksin bir seyler var bence sadece kahvtiya oturmadin erken yattin diye adam 4 aylik bebegini evini terk etmez.
eder eder dolduruşa geldiyse eder. Bence peşinden falan koşma bir süre kendi haline bırak belki aklı başına gelir, üsteledikçe iyice havalanacak. Bu erkeklere baba olunca da ayrı bi haller oluyor.

eder eder dolduruşa geldiyse eder. Bence peşinden falan koşma bir süre kendi haline bırak belki aklı başına gelir, üsteledikçe iyice havalanacak. Bu erkeklere baba olunca da ayrı bi haller oluyor.
dolduruşa gelmemiş olan insan zaten 4 yıllık karısına daha bir gece önce ne kadar mutlu olduğundan bahsederken bir gün sonra nefret saçan gözler ile bakmaz.. dolduruşun yanında eşşeğini sağlama başlamış yeni birini de bulmuş zaten. hepsi bir araya gelince kaçınılmaz son.

Benim anlamadığım hala evden gitmedi, gece yarıları geliyor. Evi tutmuş, eşyaları almış ama salonda yatıyor..

Canım Allah yardımcın olsun..bebeğe yazık inan çok üzüldüm..bu erkek milletine yaranılmıyo, sevdikçe şımarıyor kendini birşey sanıyorlar, şimdi bende korkar oldum anne olmak istiyordum sorunlar yaşıyorum..zamana bıraksam yaşım geçiyor, anne olmak ta istiyorum ama korkuyorum..bu tip sorunlar aşamıyoruz..işin içine akraba aile girdi mi çok kötü oluyor, demek görümcen senden nefret ediyor..açık açık söyledi ve eşin sustu öylemi..eşini hayat arkadaşını, çocuğunun anasını ezdiriyor..işte en nefret ettiğim şey bu, erkekler yuva kurduğu halde asıl ailesinin eşi , çocuğundan kurulu çekirdek aile olduğunu idrak edemiyor, hala anne, abla, kardeş hatta kardeş eşlerini ailesi olarak kabul edip eşi dışlıyor..işte böylelerini Allaha havale ediyorum..Allah gözlerini açsında eşlerinin değerini bilsinler

kızlar eşim eşyalarını alıp gitti. yapayalnız kaldım 4 aylık kızım ile. evdeki güzel herşeyi götürdü. Playstation, sinema sistemi, televizyon... evinde partiler vermeyi planlıyor herhalde.
Dün konuşalım dedim, buluşacağımız yere gelmedi bile.. ne yaptım bilmiyorum. Keşke kabahatim olsaydı da bu kadar içime oturmasaydı.. yapayalnız kaldım. salak gibi o var diye tüm arkadaşlarımdan uzaklaştırdım kendimi..

canım üzüldüm durumuna çok ama ailen var sonuçta hayatını karartma biz güçlüyüz sen çalış bebegine annen baksın bak hayatına bebeginde öyle saglıksız bir ortamda büyümemiş olur ;)

Bencede sadece aile değil etkili olan başka bir kadın, heves bahane aramış gibi geliyor ,yoksa erkekler ailelerini işine geldiği gibi kullanıyorlar .neden verdiniz ki eşyaları adam gibi adam almaz zaten Allah kolaylık versin aklı başına gelince döner ..

Gecmis olsun oncelikle.bence saglam bir nafaka ve tazminat talep edin.sakin cocugunuzu vermeyin.o evdende bir an once gidin.internetteki ve telefonundaki mesajlarin geriye donuk olarak incelettirin.kesin doldurusa geldi zaten boylesiyle omur gecmez

Back
X