EVLİLİĞİM BİTMEK ÜZERE !

ikinci kısımda yazdığınız şey apayrı keşke tek sorun babalığı bilmiyor olsaydı bu öğretilebilirdi çünkü.ama diğer durum çok farklı.konuşmayıp ne yapacaksınız peki? siz bilmemezlikten geldikçe o başka bayanlarla sohbete devam edecek.kızınıza ayırmadığı zamanı saçma insanlara ayıracak.

Konu bambaşka bir noktaya gidiyor yalnız. Sohbetlerin içeriği flört şeklide miydi? (Hoş tanımadığı kadınlarla siyaset konuşacak değil ya) Gururunuz bunları yüzüne vurmak istemedi peki bilip de susmaya ne diyor?

Sorun şu ki
bunları konuşursam boşanma kararımı da aynı gun ona soylemem gerek.yani orta noktası olmaz sen bunları yapmışsın ama ben çok uzuldum aşkolsun deyip aynı evde yaşamaya devam edemem.Çocuğum olmasaydı hiç düşünmezdim ama abuk subuk insanlar için onu babasız bırakmaya değer mi sadece bunu düşünüyorum.İçinde yaşayınca uzaktan göründüğü kadar kolay olmuyor maalesef Allah kimseye yaşatmasın,gitmekle kalmak arasında karar vermek o kadar kolay olmuyor.

hay allahım ya ne biçim iş bu yaaa...Ayrılmak istemiyosunuz madem birazdaha savaş verin derim...Siz genede sabırlı olun nedenilir ki.Site olayı ve kızlarla sohpeti kıcık olmuş yani keşke belli etseydin tavrını görürdün.Belki neyapmak istediğini sorardın o hışımla...doyumsuz erkeklerden nefret geldi ARTIK YA..

Çalışın. Çalışmanıza bişey demedim. Ama burda iki suclu var tek degil.
Erkege bazen sorumlulugu kadın yükler. Kadın verir.
Siz geri plana atmışınız sanırım hep. Herşeyini kendiniz almışınız.
Yavaştan başlayın bence bişeyleri aldırmayaa baktırmaya.

Daha önce ev işlerindede yardım etmiyorsa tabiki çocuktata sorumluluk almaz yani daha önce bunun sinyali yokmuydu

iyi de konuşmasanız da biliyosunuz zaten neler yaptığını.çocuğunuz için ayrılmak istemiyosunuz ama bence konuşmanız lazım,eğer siz susarsanız o devam edecek hatta belki daha ilerisine bile gidecek.

Bitirenler 3.kişiler olucak sanırm.
Ne tür sohbet ediyolar? merak ettim yeminle.

dersiniz sana düşman gibi davranan çocuğun olsun istemiyorsan biraz işin ucundan tutta seni iyi hatırlasın bu günün yarını da var.televizyonda bir gecelik haber olursun evlatları bakmadı çöpe pislik içinde öldü diye.

daha 6 aylık canım çok küçük baba pek bir şey yapamaz ki, sever sadece o şimdi ana kuzusu büyüdükçe eşinin etkisi de katkısı da büyüyecektir.tek sorun bu ise evliliğinde bence büyütme

Kesinlikle öyledir. Hatta ben size direk boşanın da diyemem. Ama bu sorunlar varken buraya açacağınız dert de bebeğiyle ilgilenmeyen babadan daha fazlası olmalıydı.
Bu arada sıkıntınız 3. kişiler de değil. Yani abuk subuk insanlar değil sıkıntınız. Bütün problem eşinizin karakterinde. Bugün facebooku kapatsa bile ona güvenebilecek misiniz? İş yerinde ya da sosyal hayatının diğer alanlarında ne yaptığına?

Eşiniz babalığı zaman ile öğrenebilir diyelim peki evlilikte sadakatin önemini öğrenebilecek mi?
Henüz çok küçük bir bebeğiniz olduğu için sorununuzu en iyimser şekilde yorumlarsam;
Eşiniz bebek istediği ve sizin ile doğum öncesi kontrollere gelerek yanınızda olduğu için demek ki sorumluluk alabilen biri.
Sanırım bebeğe henüz alışamadı ve sizde yorgun olduğunuz için tahammülsüz ve kötü davranıyorsunuz ona.
Ne yapılmalı ?
Önce sanaldaki yazışmalara bir son vermesi gerektiğini net bir şekilde söyleyin ve sizinde tükendiğiniz için yanlış davrandığınızı ama düzeleceğinizi belirtin.
Annenizden bebek bakımı konusunda daha çok destek almaya çalışın.
Eşiniz ile artık tartışmayın ve ona iyi davranın.
Herşeyi aynı anda halletmek zordur.Bebek,iş,eş...
Biraz rahat olun zaman ile herşey netleşir tüm bu zorlukları birde yanlış davranarak siz artırmayın.

Senin bebegin 6 benimki 22 aylik.fakat esim bir gun bile bana yardimci olmadi.ailemden de uzaktayim tek basima buyutuyorum.okadar zorluklar cektim anlatamam simdi 2. Cocuk fobim var ciddi sekilde.ben cocukla 24 saat ilgileniyorum o aksam 6 da ewe gelir cocugu gordugu saat 4 saat oglum 10 da uyur.ama o 4 saat icinde oglum simarsa tahammul edemez kavga cikar ewde.aslaaaa bna yardimci olmadi.ve oglum coooookk hareketli bi cocuk.surekli pesinde kosturuyorum.gebelikte 31 kilo aldim 101 kiloyla doguma girdim simdi cocuk pesinde kosmaktan 70 e dustum.erkekler boyle maalesef vicdanli degiller kadinlara karsi bu konularda.yapmak zorundasin gozuyle bakiyorlar ne yzikki

adam başkalarıyla konuşmaktan çocugunu ve karısına zaman ayıramıyor
biz ne desek boş
karar senin ama bu adam degişirmi
benim hiç umudum yok

Canim benim , nasil icim acidi anlatamam, kocan insallah duzelir yaninda olur, sen fedakar bir annesin cocugun buyudukce bunlari gorecek muhtemelen sana duskun olacaktir

alışır canım ya üzülme babalık duygusu gelişmemiş daha agar gelmişte olabilir. sabret biraz hemen bitirme kafanda.. yardım eder zamanla

bende çalışıyorum benim eşimde yardımcı olur söylediğim zaman fakat anne kadar erkeğin ilgilenip emek vermesi beklenemez.benimde ablamın eşi hiç ablama yardımcı olmazda kız duş alacağı zaman bile ben ilgilenirdim gidip göz ucuyla bile bakmazdı eşime dediki benim hamile olduğumu öğrenice 6-7 ay sonra ancak kabulleniyor insan baba olduğunu dedi şok oldum.bazı erkekler kabullenemiyor herhalde.bizde çalışıp ev,çocuk yetişmeye çalışırken birde ilgi bekleyen büyük bebekleri ihmal ediyoruz biraz onlarda odunlaşabiliyor herhalde.bu durumda nasıl olur bilmem ama pozitif olmaya çalış benim bebeğimde 9 aylık olacak bende sabah 7de mesaiye gidiyorum akşama kadar 5:30 kalkıyorum bebeğimi doyurup uyutuyorum geri kahvaltısı için yum .hazırlıyorum etrafı toparlıyorum giyinip gidiyorum gerçekten zor seni anlıyorum ama geçecek düzelecek herşey.mesela ben eşime aynı senin gibi bak ayak parmakları diyorum çocuk gibi oda açıp bakıyor kendi ayaklarınada evet inanamıyorum diyor sizin sürekli eşinize bunları enpoze edip sorumluluk vermeniz gerkli.

canım ablamın eşini anlatmışsın sanki oda aynı oldu ilk mesajımdaki gibi eşimede geç alışılıyor babalığa dedi ablam diyor bebeğimiz 1 yaşaına kadar geldiğindeki geçen zamandaki hakkımı sana helal etmiyorum diye oda face yabancı kızlar eklemişti ablam anlatıp ağladı kavgada ettiler ama şimdi düzeldi.onlara sormak lazım neden bunlara ihtiyaç duyuyorlar.çok onur kırıcı yaptıkları ayrı bir alemdeler ablamın eşide iş yerini kapatır ama int. girmekten eve geç gelir olmuştu kız yorgun perişan bizde annem gündüzleri benimde o zman bebeğim yokte işten çıkınca gidiyordum yanına eşimde eniştemin yanına gidiyordu böyle toparladık onları şükür artık sorumluluk alıyor düzeldi ama 1 yıl herkezi üzdü tabi biz hala bilmiyoruz diye biliyor yüz göz olmamak için söylemedik.inşallah bu zor dönemi hakınızda hayırlısıyla atlatırsınız.

İstenmeyen bir gebelik miydi
yani eşiniz istiyor muydu ?
bana çok normal gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…