Öncelikle herkese merhaba...
dAHA önce de paylaşmıştım bazı sıkıntılarımı burada ama o gunden bu yana duzelen hiçbişey olmadı.iki gün iyiysek 3.gün tartışıyoruz gerçekten tükendim artık.
Kızım 6 aylık oldu ve eşimle aramız doğumdan bu yana hiç eskisi gibi olmadı giderek de kötüye gidiyor.Nedense babalığa alışamadı eski hayatını sürdürüyor hala.Çocuğun her türlü sorumluluğu ben de tek yaptığı akşamdan akşama gelip sevmek.Çalıştığım için Her sabah babam geliyor kızı teslim ediyorum akşam da bizi eve bırakıyor.Bütün bu aşamalarda hiç yok,6 aydır bir kez bile doktor kontrolüne gelmedi.Maması,bezi aklınıza gelebilecek herşeyiyle sadece ben ilgileniyorum.Bazen okuyorum burada eşim bebek bakımına yardım ediyor bazen o uyutuyor diye öyle imreniyorum ki bir kez bile yardımcı olmadı bana.
Bütün yük ben de olduğu için haliyle gergin oluyorum ve sık sık kavga ediyoruz ben de aşırı tepkiler verebiliyorum bazen kabul,ama elimde değil.
Benim gibi tek başına mücadele eden var mı aranızda,yani erkekler geç mi baba oluyor yoksa ben mi çok şey bekliyorum anlamadım.
Farklı görüşlere,objektif bakış açısına ihtiyacım var dengelerimi yitirmiş durumdayım artık
(