Sanmıyorum sankı dunyayı serse yıne bısey hıssedemem gıbı gelıyorGonlunu hos tutmadigi icin oylesin. Size hediye cicek alsa gecer gibi
14 yıldır evlıyım ılk yıllar hersey cok guzeldıAranda görünmeyen duvarların olduğu bir adamla neden evlendin?
Hayata 1 kez geliyorsunuz, sadece bunu düşünün ve ona göre karar verin.
Ya eşinize, yuvanıza tekrar sarılın, ya da bu yuvayı dağıtıp yolunuza bakın. Yazık değil mi size?
Cevabın ıcın cok teşekkür ederımHayata 1 kez geliyorsunuz, sadece bunu düşünün ve ona göre karar verin.
Ya eşinize, yuvanıza tekrar sarılın, ya da bu yuvayı dağıtıp yolunuza bakın. Yazık değil mi size?
Tekrar duzelır mı acabaEvlilik gerçekten insanın sevgisini aşkını zaman zaman sorgulatıyor.
Uzun süreli bir yolculuk gibi...
Bazen mutlu bazen gergin bazen gerçeten sevgiyi sorguluyorsun.
Eğer sevgiyi bitirecek büyük kırgınlıklar yoksa ilişkiy hastalanmış gibi düşünüp ilişkiyi tedavi etmek elimizde. Yani biz bile doğduğumuz gündeki sağlıkla devam etmiyoruz hastalıklar atlıyoruz fiziki yada ruhsal. Ama tedavi ediyoruz. İlişki de yoruluyor, hastalanıyor.
Çocuğunuz artık büyümüşse başbaşa bir tatil, en azından başbaşa etkinlikler deneyin. Tekrar sevgililiği canlandırmak için en güzel yol sorumluluklara kısa molalar vermek. Sinema, kahve, akşam yemeği, doğa gezisi, seyahat vb şeylerle eski günlerin tadını yakalamaya çalışın
Tekrar duzelır mı acaba
Zorlayarak olmuyor bılıyorum
Benden 14 yas buyuk esım ben daha delı dolu sosyalım
Esımın sosyellıkten anladıgı tek sey tatılde annesıne gıtmek ve ben gıtmıyorum onunla
Bayramlarda hep ayrıyız
Denemek ıcın gece annemde ablamlarda kalıyorum hbr vermıyorum nerdesın dıye sormuyor bıle 10 gun kalsam merak etmez
Cok garıp yasadıklarım parca parca yazıyorum ama
Bu kısmıda enteresanmış yalnız , insan ev arkadaşını bile arar nerdesin diye .Tekrar duzelır mı acaba
Zorlayarak olmuyor bılıyorum
Benden 14 yas buyuk esım ben daha delı dolu sosyalım
Esımın sosyellıkten anladıgı tek sey tatılde annesıne gıtmek ve ben gıtmıyorum onunla
Bayramlarda hep ayrıyız
Denemek ıcın gece annemde ablamlarda kalıyorum hbr vermıyorum nerdesın dıye sormuyor bıle 10 gun kalsam merak etmez
Cok garıp yasadıklarım parca parca yazıyorum ama
Ayrıda kaldık ayrılma kararı almıstıkKısa bir süre ayrı kalma imkanınız var mı?
Daha önce de ayrılma kararı aldınız yani ama sanki demeyin kesin emin olup ona göre adım atın. Onsuz daha iyiyseniz çaresi belli pek tabii.Ayrıda kaldık ayrılma kararı almıstık
4 ay
O 4 ay daha ıyıydım sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?