şunu da söyleyeyim kazara hamile kaldığımı öğrendiğimde bu olup bitenlerden dolayı aldırmak istedim bebeğimi,zarar göreceğini biliyordum ama eşim izin vermedi aldırmama,aylarca yalvardım, herşey yoluna girsin yine olur bebeğimiz dedim,dinlemedi,sahip çıkacağına söz verdi ama yapamadı,iki bebek vardı karnımda ,3. aydaki arbededen sonra biri karnımda öldü,diğeri de hasbelkader tutundu bana ama her olaydan sonra acile yatarak,serumlarla,gözyaşlarıyla doğdu,meleğim sakat şu anda ama benim yaşama sebebim o,ona her baktığımda ölüyorum üzüntüden,öfkeden ama elimden birşey gelmiyor,eşimse beni sevdiğini ama bunlara sebep olanların benden ve bebeğimden daha değerli olduğunu , gerekirse onları seçeceğini söylüyor doğumdan beri, sanırım sakat bir bebek ağır geliyor ona,dün "sen de üzülüyorsun,boşanalım,yeniden evlenirsin,sağlıklı çocukların olur" dedim,cevap vermedi,bana yol göründü yani arkadaşlar,bu meleği tek başıma yaşattım,bundan sonra da tek başıma bakıcam anlaşılan, lütfen bizim için dua edin...
daha önce de anlatmıştım başka bir konu başlığında,kopyaladım,o günden beri değişen tek şey eşimin ve ailesinin gittikçe kötüleşen tavırları oldu,boşanma benim için kurtuluştu,kabul eder sanıyordum ama bu kadar kolay bırakmayacaklar , intiharı düşünüyorum son çare ,istedikleri bu anladığım kadarıyla ama kızıma kim bakar? kime bırakırım?kaçayım desem öğretmenim,izimi bulmaları kolay olur,bulurlarsa kızıma da zarar verirler,zaten nereye kaçıcam? yardım edin delirmek üzereyim