Evliligim bitti mi?

Diş ağrısı hastalık mı yahu. Tamam çok zor dayanılmaz bi acı ama bi doktor randevusu almak çocuk eylemek o kadar zor değil. Romantik filmde değiliz bi diş için dağları mı delecek adam. Ölümcül hasta olmadığınız sürece ayrıca kazık kadar adama annesi gibi davranmayın. Dramasız günler diliyorum.

Aile bağımlısı eşe Ailesi ni kötülediğin sürece sizden uzaklaşacaktır. Ailesi hakkında konuşmamalısın Olumsuz kelimeler kullanma bırak ailesi nin işini görsün gitsin gelsin karışma. Ailesine Hizmetinde onu destekle Olgun davran... Dediklerimi uygula farklılıkları göreceksin. :)

Aile bağımlısı eşe Ailesi ni kötülediğin sürece sizden uzaklaşacaktır. Ailesi hakkında konuşmamalısın Olumsuz kelimeler kullanma bırak ailesi nin işini görsün gitsin gelsin karışma. Ailesine Hizmetinde onu destekle Olgun davran... Dediklerimi uygula farklılıkları göreceksin. :)
Peki benim vaktim ne olacak?

Ailesiyle artik mesafeliyim. Evet suan tam o noktadayiz söylenecekler söylendi kendi haline biraktim ailesi konusunda. Durusumdan vazgecmiyorum ama.
Canim cocugu almak telefonda konusurken naz mi?
ailesiyle konusmalisin. sorunlarimiz var huzurumuz kaciyor mumkun mertebe aramayin illa ihtiyac hissederseniz arayin esimi deyin eger kendi beyleri varsa hele bekar dul degillerse.. huzurunuzun kactigini kavgalar ettiginizi onlar yuzunden muhakkak belli edin konusun oturup esinizin olmadigi yerde. esinize ne derseniz deyin annesi kardesi siz el kizi kalacaksiniz evet sen haklisin onlarla mesafe koymaliyim diyemez hic bir erkek.

Ne mi bekliyorum?
O telefonla ya kendisi arasin yada cocuga bi ceeee desin. Onlarida gec bu kadar agrimasi normal mi desin veya ne bilim bi yorum yapsin gececek desin veya gecmez doktora gitmeden desin. Konussun yani
İyi de adam doktor mu ki ağrınızla ilgili yorum yapsın, geçecek-geçmeyecek desin. Ağrı sizin ağrınız ve dr.u araması gereken sizsiniz, durumla ilgili soru olursa size soracaklar.

E adam hem işe hem çocuğa mı yetişecek.
Diliniz ağrıyor da yani çocupu o an alıp sakinleştirin.
Yani kimse bana bi şu çocuğu alamadın diye naz yapamaz.
Bence eşiniz haklı.
Yetişkin insansınız biraz daha olgun davranın.
Ayrıca ailesi ile ilgili baskılar eşinizi size karşı soğutmuş

Ben sizi hatalı buldum ne adamlar var ya bir bilseniz... adam yemek yaparak yardımcı olmuş zaten ne gerek var bağırmaya

Peki benim vaktim ne olacak?
Senin vaktin derken? Eşe bağımlı olmamak lazım. Kendi kendinize yetebilmeniz. Sosyalleşin kendi arkadaşlarınıza zaman ayırın arkadaşlarınızla çıkın gezin. Bir zaman sonra kendisi hop ne oluyor diyecektir.

Hmm ben yanlis anlatiyorum o zaman kendimi...
Ben ona farkli davranirdim belki onu bekledim kocamdan. Ben isi gücü birakip biyeri agriyosa ilk ince ona derman bulmaya calisirim. Benim yerime oda arayabilirdi mesela... ama dediginizi dikkate aliyorum düsüncem uzun uzun
Erkeklerin çoğu biz kadınlar kadar inçe düşünceli değil canım. Bu senin eşine özgü bir durum değil üzülme. İstediğini direkt dolandırmadan söylemeyi dene

Ben ona farkli davranirdim belki onu bekledim kocamdan. Ben isi gücü birakip biyeri agriyosa ilk ince ona derman bulmaya calisirim. Benim yerime oda arayabilirdi mesela... ama dediginizi dikkate aliyorum düsüncem uzun uzun
Herkes sizin gibi ince düşünemiyor malesef özelliklede erkekler 🤷🏻‍♀️
Yani kızmayın ama siz rahatsızsınız diye yemek yapıyor sizde bi zahmet doktoru arayıverin.
Bana biraz şımarıklık gibi geldi.Eşinizin yerinde olsam bunalırdım biraz rahat bıraksanız belki herşey daha iyi olur 🙏

Disim ağrıdığında yemek yapan kocam olsa daha ne isterim :KK70:
Al benden de o kadar 😂
Hamileliğimin başında kavga dövüş temizlik yaptığı zamanlar oldu. Şimdi hiçbirşey demiyorum sinirlerimi bozmamak için.Alıp süpürgeyi kendi süpürüyor , bazı erkekleri biraz rahat bırakmak gerekiyor galiba en azından benimki öyle onu yap bunu yap diyince yapası gelmiyor 🤷🏻‍♀️

Düsünmüs zaten sizi. Yemek yapmış. Abartma da diyebilirdi
Anlamis ince davranmis. Siz de caninizin acisina biraz sert cikmissiniz. Dogruya dogru. Heves kalmamiski esinizde.

Ne mi bekliyorum?
O telefonla ya kendisi arasin yada cocuga bi ceeee desin. Onlarida gec bu kadar agrimasi normal mi desin veya ne bilim bi yorum yapsin gececek desin veya gecmez doktora gitmeden desin. Konussun yani
Diyolar ya kadinlari anlamak zor diye. İnanmazdım bu lafa .Su mesajinizdan ben de anlayamadim. Esiniz nasil anlasin erkek kafasiyla😊

Ben de yemek yapıyorken, elim soğanlı ya da yağlı, ocak yanıyor, tencere tava ocakta; biri de "şu çocuğu al" dese ben de stres olurdum, belki ters bir cevap verebilirdim. Sizin de dişiniz ağrıyor, bilirim o ağrıyı, insanın gözü hiçbir şeyi göremiyor. O an ikiniz de stres altında kalmışsınız. Gereksiz bir kavga olmuş. Birbirinize anlayışlı olun büyütmeyin derim.

Back
X