• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim boyunca defalarca aldatıldım, psikolojik şiddete uğradım.

hayatolsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
9
1
1
47
14 yıllık evlıyım .Evlılıgım boyunca defalarca aldatıldım pskolojık sıddete ugradım alkol kullanıyo gece yarıları eve geliyo enson 7ay once dört aylık ayrılık surecı ve bosanma surecınden sonra barısmıstık af dıledı sozler verdi yıne aynı bekar gibi yasıyo bosanma kararı aldım beni yok sayarak yasamasına katlanamıyorum bırde oglumuz var ama cok acı cekıyorum destek alıyorum ama ıc huzursuzlugum hıc gecmıyor panik atak gıbıyım Boyle hıssedenler oldumu

14 yıllık evlıyım .Evlılıgım boyunca defalarca aldatıldım pskolojık sıddete ugradım alkol kullanıyo gece yarıları eve geliyo enson 7ay once dört aylık ayrılık surecı ve bosanma surecınden sonra barısmıstık af dıledı sozler verdi yıne aynı bekar gibi yasıyo bosanma kararı aldım beni yok sayarak yasamasına katlanamıyorum bırde oglumuz var ama cok acı cekıyorum destek alıyorum ama ıc huzursuzlugum hıc gecmıyor panik atak gıbıyım Boyle hıssedenler oldumu
Kendinizi düşünmüyorsanız oğlunuzun iyiliği için bu adamdan vazgeçin. Size iyi gelmeyen şeyler sizinle birlikte cocugunuzu da etkiler. İlk boşanan siz değilsiniz sonda olmayacaksiniz. 14 yıl dile kolay. Panikatagin semptomları daha farklıdır. Yaşadığınız şey depresyondur ve bu çok normal sizin durumunuzda. Bazen vazgeçmek mutluluğa yelken açmaktır. Bitirin sizi ona bağlayan hicbirsey yok. 14 yıldır değişmeyen bu saatten sonra değişmez.

Kendinizi düşünmüyorsanız oğlunuzun iyiliği için bu adamdan vazgeçin. Size iyi gelmeyen şeyler sizinle birlikte cocugunuzu da etkiler. İlk boşanan siz değilsiniz sonda olmayacaksiniz. 14 yıl dile kolay. Panikatagin semptomları daha farklıdır. Yaşadığınız şey depresyondur ve bu çok normal sizin durumunuzda. Bazen vazgeçmek mutluluğa yelken açmaktır. Bitirin sizi ona bağlayan hicbirsey yok. 14 yıldır değişmeyen bu saatten sonra

Pskıyatrı ye gıttım kaygı bozukluğu depresyon dedı tedavı ye basladım psikoterapi yede basladım ama cok kaygılıyım kalbım sıkışıyor yanıyor yemek yıyemıyorum sureklı Boyle yasamak cok zor bırde calısan bır kadınım hemsıreyım ve bu halde nobetteyım sankı hep boyle gececekmıs gıbı gelıyo hayat boguluyorum

Pskıyatrı ye gıttım kaygı bozukluğu depresyon dedı tedavı ye basladım psikoterapi yede basladım ama cok kaygılıyım kalbım sıkışıyor yanıyor yemek yıyemıyorum sureklı Boyle yasamak cok zor bırde calısan bır kadınım hemsıreyım ve bu halde nobetteyım sankı hep boyle gececekmıs gıbı gelıyo hayat boguluyorum
İlk okuduğumda sizinle ilgili kafamda çizilen resim ekonomik özgürlüğünüzün olmadigiydi... Ya sizin esinize ihtiyacınız yok ve böyle sürünmece bir hayattan vazgeçin. Niye sürünüyorsunuz ki. Kuş kadar özgür olun. Şu an esinizin hamalligini yapmaktan başka birsey yapmıyorsunuz

İlk okuduğumda sizinle ilgili kafamda çizilen resim ekonomik özgürlüğünüzün olmadigiydi... Ya sizin esinize ihtiyacınız yok ve böyle sürünmece bir hayattan vazgeçin. Niye sürünüyorsunuz ki. Kuş kadar özgür olun. Şu an esinizin hamalligini yapmaktan başka birsey yapmıyorsunuz

Adamı salın. Bırakın diye yapmadığı kalmamış, hala peşindesiniz ayol.

Neden katlaniyorsunuz bu adama?Üstelik iyi hir mesleğiniz de var.Boşanmaniz için daha ne yapması gerekiyor?

Aptal gıbı gün gelir duzelır dıye bekledim yalnızlıktan korktum kı zaten yalnızdım hep yoktu zaten ıkı aydır bir kavgayı bahane edıp evden gıttı tatillerde gezdı ben göz yası dokerken telefondan engelledi bekar gibi sonrada hıcbırsey olmamış gibi kabullenip susmamı bekliyor bu kez kurtulucam ondan tek derdim pskolojımo boran once toparlamak

Hatunların efendi adam yerine ahlaksız adami tercih etmesi olayı daha.
Yemin ederim siz iflah olmazsınız,hicbirinize acimiyorum böyle bı adamı affedip bunları yaşasam kendime de acımazdim inanın.

Hakettiginiz hayatı yasiyorsunuz.

Panik atağa gelince aktardan Melisa çayı al iç geçer.

14 yıl ve bir çocuktan sonra aldatan kocayi 1 yil çekişme sonucu 4 ay kadar önce bosadim.2 ay da 11 kg verdim toplamda 18 kg .psikologdan Terapi aldim.(Bosanmamizdan 1 ay sonra evlendi beni aldattigi o.. ile)
24 saat boğazımda ki o sıkışma hissi hala geçmiyor.Zamanla geçer dediler.Tek başına 7 yaşında bir çocuğun 24 saat sorumluluğu , geçim derdi vs evet çok zor.Ama bosandigima asla pişman olmadim.
Bana ve çocuğuma saygısı ,sevgisi olmayan şerefsizle aynı çatı altinda yasamaktansa çile cekerim ama katlanmam.
öyle devam etseydim hem kendime saygımı kaybederdim Hem de kızım bunlari farkedince bana saygisi kalmazdi.

Aptal gıbı gün gelir duzelır dıye bekledim yalnızlıktan korktum kı zaten yalnızdım hep yoktu zaten ıkı aydır bir kavgayı bahane edıp evden gıttı tatillerde gezdı ben göz yası dokerken telefondan engelledi bekar gibi sonrada hıcbırsey olmamış gibi kabullenip susmamı bekliyor bu kez kurtulucam ondan tek derdim pskolojımo boran once toparlamak
Kocasız kalırım diye ölür biterseniz başınıza gelmeyen kalmaz işte. Siz sürekli affettiğiniz için herif sizi umursamıyor istediğini yapıyor nasılsa benim salak karı evde ağlar zırlar beni bekler diyor. Siz daha devam edin kendinizi harcatmaya. Yok psikolojim bozuk yok o bu şu yok çocuk bar diye diye tonla bahaneyle boşanmayan tonla insan gördüm. Boşamana dek o sorunların hepsi her zaman sizinle olacak sorun içinde boğulacaksınız. Bir de ekonomik özgürlüğünüz var mesleğiniz var hala ne diye affediyorsunuz yok yalnızlıktan korkuyorum. Şuan sanki yanınızda biri var da. Böyle bir adamla olacağınıza sittin sene yalnız oturun daha iyi. Ki aslında boşanan kadınların hepsi resmen gençleşiyor, sosyalleşip geziyor. Siz kendinize bile bile eziyet ediyorsunuz

Kocasız kalırım diye ölür biterseniz başınıza gelmeyen kalmaz işte. Siz sürekli affettiğiniz için herif sizi umursamıyor istediğini yapıyor nasılsa benim salak karı evde ağlar zırlar beni bekler diyor. Siz daha devam edin kendinizi harcatmaya. Yok psikolojim bozuk yok o bu şu yok çocuk bar diye diye tonla bahaneyle boşanmayan tonla insan gördüm. Boşamana dek o sorunların hepsi her zaman sizinle olacak sorun içinde boğulacaksınız. Bir de ekonomik özgürlüğünüz var mesleğiniz var hala ne diye affediyorsunuz yok yalnızlıktan korkuyorum. Şuan sanki yanınızda biri var da. Böyle bir adamla olacağınıza sittin sene yalnız oturun daha iyi. Ki aslında boşanan kadınların hepsi resmen gençleşiyor, sosyalleşip geziyor. Siz kendinize bile bile eziyet ediyorsunuz
Bosanma davası açtım zaten ınsallah kurtulucam bu eziyetten

Back
X