evliliğim çökme durumunda

buseninannesii

Buse'mm ♡
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
80
30
18
37
Liseden beri büyük bir aşk ile sevdiğim eşim ile 2012 yılında evlendim bir kaç ay sonra hamile kaldım ve bir kızımız oldu. Kızımız doğduğunda beni yere göğe sığdıramayan eşim artık eve bile uğramaz oldu. Üzüntüden kahroldum resmen her aradığımda bana ters cevaplar veriyor ve telefonu suratıma kapatıyor. Eve geldiğinde çok şiddetli kavgalar ediyoruz ağlamaktan harap oldum. Arkadaşlarım boşan diyorlar ama bilemiyorum sonucunda evladımız var. Yardım edebilecek olan var mı?

Ne zamandir esiniz boyle degisti.
Surekli disaridayken arayip ne zaman geliyorsun diyorsaniz buna sinirleniyor olabilir. Siz de eve gec gelmesine sinir oluyorsunuzdur. Yuz yuze gelince de kavga baslar
Allah yardimciniz olsun.

hadeka .!.:
Ne zamandir esiniz boyle degisti.
Surekli disaridayken arayip ne zaman geliyorsun diyorsaniz buna sinirleniyor olabilir. Siz de eve gec gelmesine sinir oluyorsunuzdur. Yuz yuze gelince de kavga baslar
Allah yardimciniz olsun.
5-6 ay oluyordur. Ilk başta arayıp çok işim var bekleme beni diyordu. Alttan almaya çalışıyordum ve tamam deyip geçiştiriyordum. Bir süre sonra patladım ve "kaç zaman oldu eve uğramayalı" dedim. O da iş güç demeye başladığında kavga ettik. Sürekli arayan biri değilim zaten ama eve haftada 1 uğramaya başladığında kavgalar dayanılmaz bir hal aldı.

Liseden beri büyük bir aşk ile sevdiğim eşim ile 2012 yılında evlendim bir kaç ay sonra hamile kaldım ve bir kızımız oldu. Kızımız doğduğunda beni yere göğe sığdıramayan eşim artık eve bile uğramaz oldu. Üzüntüden kahroldum resmen her aradığımda bana ters cevaplar veriyor ve telefonu suratıma kapatıyor. Eve geldiğinde çok şiddetli kavgalar ediyoruz ağlamaktan harap oldum. Arkadaşlarım boşan diyorlar ama bilemiyorum sonucunda evladımız var. Yardım edebilecek olan var mı?
beklme beni felan ne demek ya.. canım annen baban yanlarına gitsen seni kabul eder mi?

[QUOTEaloca, post: 37476594, member: 613095"]beklme beni felan ne demek ya.. canım annen baban yanlarına gitsen seni kabul eder mi?[/QUOTE]
Zaten kızımı bırakmak için götürüyorum anneme kabul ederler ama onları da üzüntüme ortak etmek istemiyorum...

İyide canım neden eve gelmek istemiyor işi bir haftalık süren bir işmi yoksa kendiliğindenmi gelmek istemiyor eğer kendiliğinden gelmek istemiyorsa ortada doğru dürüst sebep yokken gelmiyorsa üzgünüm ama hayatında başka biri olabilir

[QUOTE="belinay 123, post: 37476744, member]İyide canım neden eve gelmek istemiyor işi bir haftalık süren bir işmi yoksa kendiliğindenmi gelmek istemiyor eğer kendiliğinden gelmek istemiyorsa ortada doğru dürüst sebep yokken gelmiyorsa üzgünüm ama hayatında başka biri olabilir[/QUOTE]
Hep bu ihtimal ile kahroluyorum. Bazen eve gelmediği oluyordu çok yoğun olduklarında.

belinay post: 37477044 .!.:
Ozaman yüzde doksan bir kadın var canım emin olmak istiyorsan tanıdığın birine gizlice takip ettir nerelere girip çıkıyor öğren en azından tamamen soğur geleceğine bakarsın
O duruma geldim artık eğer varsa öyle bir şey direk boşanırım zaten..

Hem suçlu hem güçlü işin zor canım ama bişekilde konuşmalısın araya birilerini falan sok bi şekilde irtibat kurmaya çalış bu böyle olurmu hiç sevdiği ortak arkadaşların büyüklerin falan

Hem suçlu hem güçlü işin zor canım ama bişekilde konuşmalısın araya birilerini falan sok bi şekilde irtibat kurmaya çalış bu böyle olurmu hiç sevdiği ortak arkadaşların büyüklerin falan
Bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı şaşırdım eskisi gibi davranmıyor artık sanki o değil gibi. Bir şekilde ordan burdan halledicem yapacak bir şey yok

Canım böyle evlilikmi olur Allah aşkına. Adam iş içinmi dışarda yoksa sebebi neki adam haftada bi uğruyor eve gelmediği zamanlar nerede kalıyo ailesindemi kalıyo.bunu söylemek istemem ama başka kadın var gibi böyle agresif olmasıda oyüzden takibe al derim ben . Telefonunu felan bi araştır pc ne varsa .

Canım böyle evlilikmi olur Allah aşkına. Adam iş içinmi dışarda yoksa sebebi neki adam haftada bi uğruyor eve gelmediği zamanlar nerede kalıyo ailesindemi kalıyo.bunu söylemek istemem ama başka kadın var gibi böyle agresif olmasıda oyüzden takibe al derim ben . Telefonunu felan bi araştır pc ne varsa .
Araştırmaya gerek kalmadı eve geldi ben bu evliliği yürütemem en kısa zamanda boşanalım dedi hayatında biri mi var dedim cevap dahi vermedi ne kadar irdelesemde duvara konuştum resmen

Back
X