Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahh çok üzüldüm.Artık bu evlilik için söylenecek bişey kalmamış Fotonuza baktım daha çoook gençsiniz tatlı canınızı sizi istemeyen biri için sıkmaya değmez. Umarım herşey gönlünüzce olur:)
Çok üzüldüm durumuna..Biz de çocuktan sonra başka yollara gidenlerdenız..Eğer bu masum kız bebeklerını bırakmalarına sebep olan yaratıklar yuzunden gıttılerse zaten hıc bıze aıt olmamıslardır..Boşver..En iyisini yapmıssın..Zaten ılerde pişmanım der gelır ama o zaman da sen dönme..
Allah yardımcın olsun. İnşallah kendine kızınla birlikte tertemiz bir sayfa açar mutlu mesut olursun. Kendin için yapamasanda kızını düşün o sana güç verecektir. Artık bu dünyada yaşaman için sebebinde var sakın kötü düşünme. güçlü ol ki kaybettiğini görüp üzülsün.