evliliğim hep böyle ayrı gayrı :(

Canim seni avutmak icin soylemiyorum ama
Ayni evin icinde yasayip da iki yabanci gibi olanlar var
Dusun adam eve geliyor yemek yiyip tv karsisina geciyor elinde akilli telefon
Ne bir sohbet ne bir aktiviTe
Boyleleri gibi olacagina ayri olsun ama gonul olsun birbirinde diyorum
Kesinlikle çok doğru

siz de kavuşun inşallah hemen
ya bi oh diyemedik :KK43:
aynı şehirde çalışıyorduk ama o zaman maaşı asgari ücret ve çalışma şartları ağırdı.
kpss ile de atanma durumu olunca ben de destekledim ama artık bi zamandan sonra çok özlüyorum :KK43:

:) evet insan kendi başına yaşayınca her şeyden anlar hale geliyor.
eşim askere gittikten 3 gün sonra arabayı çarpmıştım ben mesela
kendim sanayilere tamircilere gittim. sonra bayağı bayağı anlar hale geldim evdeki erkek işlerinden falan
ama işte psikolojik olarak yıprandım

6 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadık evlenince kavuşuruz dedik de olmadı yine :KK43:

ben üniversite personeliyim
yaz sonu eşimin olduğu şehre eğitimime devam etmek için gidebilme şansım var ama o da kesin değil. tercihlerde o şehir olması ve puanımın diğer başvuranlar arasından yüksek olması gerekiyor kimse önceden söyleyemiyo yani olur mu olmaz mı...

550 km falan uzaktayız
3 haftada bir cumartesi sabah gelip pazar akşamı gidiyor.

askeri bi alanda çalıştığı için gündüz pek görüşemiyoruz.
akşamları da bulunduğu yerde sinyal bozucular yüzünden 5 dk aralıksız konuşamıyoruz.
msj falan atıyoruz...
Siz memursunuz aynı Zaman'da üniversite okacaksınız eşiniz de memur öyle öı

Eşi aday memur 1 yıl dolmadan tayin isteyemez . Aynı şekilde zeytinagacı da eşinin 1 yılı dolmadan eş durumundan tayin isteyemez. Bu işler keşke sandığınız kadar kolay olsa.
Eşim aday memur iken eş durumu ile tayini çıktı ve geçici görev adında gönderdiler. Ama inanın haftalarca bakanlıklarda süründük tayin işini halledene kadar 2 yıllık birikmiş iznim bakanlık kapılarında bekleyerek geçti. Her türlü başvuruyu yaptık ben eşimin yanına istedim reddedildi, eşim benim yanıma istedi reddedildi, en son ikimiz de başka şehire istedik ve kabul edildi. Yoksa ben istifa edecektim gerçi.
Z zeytinagaci bence büyüklerle konuşun tanısanız da tanımasanız da yardımcı olacaklarına inanıyorum. Ağlamayana meme vermiyorlar tayin konusunda. Ve inan kendim yaşadığım için söylüyorum kanunlar yönetmelikler açık olmadığı için zorlanyınca olmazlar oluveriyor.

3 yıldır yalnız yaşıyorum. Evet hastalık dönemleri cidden zor oluyor, bazen güceniyor insan bir bardak su almaya bile mecali kalmadığı zamanlarda ama tek yaşamanın beni güçlendirdiğini düşünüyorum.

Gelecek icin katlanmalisiniz ilerde guzel gunler sizi bekler insallah. Cok hastaysaniz rapor alin dinlenin su durumda yapacakbaska bisi yok sanirim.

şu an çok fena hastayım
5 gündür ilaç içiyorum ama grip daha da kötü oldu
yalnızım ve kendime bakamıyorum
işe geldim ama inanın çalışamıyorum

4.5 sene önce evlendik

eşimle 9 ay aynı evde durduk sonra iş yüzünden 7 ay ayrı yaşadık
sonra birleştik 4 ay geçti adam 1 sene boyunca askere gitti
geldi 1,5 sene durduk beraber şimdi yine ayrıyız

54 aydır evliyiz 21 ayı ayrı geçiyor ve daha da en iyi ihtimalle ekime kadar ayrıyız
kötü ihtimali düşünmek istemiyorum.

yalnız yaşamayı beceremiyorum.
kendi işlerimi bile göremez duruma geldim. şu an özellikle hastayken çok ihtiyacım var eşime :KK43:
öyle işte paylaşmak istedim..
Ahh ahh seni en iyi ben anlarım. Üniversitede öğretim üyesiyim. doktora yaparken eşimin olduğu il 4 saatti her hafta doktora için gidip geliyordum. Haftanın 4 günü beraberdik. Ne zamanki doktoram bitti, bana kadro verdiler, izin alamamaya başladım. Eşimin mesleğinin büyükşehirlerde iş sahası var. Ona farklı ilden öyle cazip bir teklif geldi ki hoopp bu sefer oraya gitti beni de yanına alabilme düşüncesiyle...Ancak o özelde ben ise çakılı kadroyum. Mayısta4. senemiz bitecek evlilikte gitmediğimiz yer, dolaşmadığımız kurum kalmadı...Benim olduğum şehir o kadar küçük ki eşimin iş alanı yok...yok...yokk...yok..
Bu süreçte 2 bebeğimi kaybettim...3.ye hamileyim ve tek umudum artık eşimle doğumdan sonra ücretsiz izinle biraraya gelmek ama onun için de maddi durumun o an iyi olması lazım...Üstelik şuan tek başıma hamileliğimin ilk zamanlarını geçiriyorum. Ama isyan etmiyorum bu bebeği bize mucize olarak gönderdi inş. o bizi birleştirecek inş...
Annem babamda kardeşimle farklı şehirde inan yaz yaz ağlamaya başladım şuan kusura bakma...
Artık eşimin canına tak etti, herşeyi bırakıp biraz birikimimizle yanımda iş kurmayı düşünüyor. Beni yalnız bıraktığı için heran diken üstünde...Ahh ahh üzdüysem kusura bakma bian bizi gördüm sizde...

Siz memursunuz aynı Zaman'da üniversite okacaksınız eşiniz de memur öyle öı

araştırma görvlisiyim
işim gereği hem çalışıyorum hem de eğitimim devam ediyor

Ahh ahh seni en iyi ben anlarım. Üniversitede öğretim üyesiyim. doktora yaparken eşimin olduğu il 4 saatti her hafta doktora için gidip geliyordum. Haftanın 4 günü beraberdik. Ne zamanki doktoram bitti, bana kadro verdiler, izin alamamaya başladım. Eşimin mesleğinin büyükşehirlerde iş sahası var. Ona farklı ilden öyle cazip bir teklif geldi ki hoopp bu sefer oraya gitti beni de yanına alabilme düşüncesiyle...Ancak o özelde ben ise çakılı kadroyum. Mayısta4. senemiz bitecek evlilikte gitmediğimiz yer, dolaşmadığımız kurum kalmadı...Benim olduğum şehir o kadar küçük ki eşimin iş alanı yok...yok...yokk...yok..
Bu süreçte 2 bebeğimi kaybettim...3.ye hamileyim ve tek umudum artık eşimle doğumdan sonra ücretsiz izinle biraraya gelmek ama onun için de maddi durumun o an iyi olması lazım...Üstelik şuan tek başıma hamileliğimin ilk zamanlarını geçiriyorum. Ama isyan etmiyorum bu bebeği bize mucize olarak gönderdi inş. o bizi birleştirecek inş...
Annem babamda kardeşimle farklı şehirde inan yaz yaz ağlamaya başladım şuan kusura bakma...
Artık eşimin canına tak etti, herşeyi bırakıp biraz birikimimizle yanımda iş kurmayı düşünüyor. Beni yalnız bıraktığı için heran diken üstünde...Ahh ahh üzdüysem kusura bakma bian bizi gördüm sizde...

triton hocam evet siz beni anlarsınız :)
ben daha doktoraya gideceğim bi de öyp liyim her gün yönetmelik değişiyor halim ne olacak bilmiyorum.

bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
hamileliği tek başına yaşamak gerçekten zor olmalı ama doğumdan sonra kavuşursunuz umarım

işte bişeyden vazgeçmek zorunda kalıyor insan
mesela eşiniz sizle olabilmek için belki sevdiği iyi şartlardaki işini bırakacak ya da siz yıllarca emek verip geldiğiniz yerden vazgeçeceksiniz ikisi de haksızlık

devlet bizim aile birliğimizi sağlamalı :( lütfen üzülmeyin bir yol bulunur umarım

araştırma görvlisiyim

ben daha doktoraya gideceğim bi de öyp liyim her gün yönetmelik değişiyor halim ne olacak bilmiyorum.

hamileliği tek başına yaşamak gerçekten zor olmalı ama doğumdan sonra kavuşursunuz umarım

mesela eşiniz sizle olabilmek için belki sevdiği iyi şartlardaki işini bırakacak ya da siz yıllarca emek verip geldiğiniz yerden vazgeçeceksiniz ikisi de haksızlık

devlet bizim aile birliğimizi sağlamalı :KK43: lütfen üzülmeyin bir yol bulunur umarım
İnş canım inş yöke kadar gittim. Ben cari usulle arastirma görevlisi olarak atanmistim. zorunlu hizmetim yoktu. oh diyordum iyi halbuki ne dediler biliyormusun zorunlu hizmetiniz olsaydı Eşinizin yanında yapabilirdiniz. o an eşimin yanına ozaman görevlendirme almadigima bin pişman oldum. O yonden siz daha sanslisiniz en kötü ihtimal zorunlu hizmetini eşimin yanında gecirmek istiyorum diye bir dilekçe ver yöke bir ankaraya gittiğinde mutlaka görüş derim.
Ben burdaki rektör hocaya kadar çıktım ki eşim yüksek lisans mezunu o da akademisyen olabilir. Birsürü çalışması var. Ama hiçbir vasfı olmadan sırf siyasi olarak yakın diye boş beleş insanları doldurdu. Ama benim eşime hiçbir şey yapmadı. Oyüzden artık kendi başınızın çaresine bakmaktan başka yolumuz yok. Bizi bu hale sokanlar utansın.

araştırma görvlisiyim

devlet bizim aile birliğimizi sağlamalı :KK43: lütfen üzülmeyin bir yol bulunur umarım

Ben de oyp liyim ayni sekilde doktora tercihi yapacagim agustosta ama benim esimin bulunduğu ilde doktora programim da yok
Yonetmelik her gun değişiyor ben girdigimden sonra bile kac kez degisti hangisine tabiyiz onu bile bilmiyorum...

Ben de oyp liyim ayni sekilde doktora tercihi yapacagim agustosta ama benim esimin bulunduğu ilde doktora programim da yok
Yonetmelik her gun değişiyor ben girdigimden sonra bile kac kez degisti hangisine tabiyiz onu bile bilmiyorum...

eşinizin olduğu yerde doktora olmaması çok fena olmuş :(
bi de kadromuzun bulunduğu üni. bizi yeterlikten sonra geri çağırabilirmiş

artık dersleri mi uzatırım çocuk mu doğurur da izne mi ayrılırım bilmiyorum :)

Kolay gelsin sevgili E EXXWOMAN

Zeytinim çok üzüldüm.

Dilim varmıyor demeye ama MEB'e idareten geçsen doktoran bitince tekrar zorlasan cok mu riske atmış olursun acaba?

Tabi bir de MEB ile uğraşmak tekrardan öyykkkkk cok sevimsiz bir durum olur senin için.

Ama en kolay atamalar hep meb personeline...

Ya da tez işini çabuklaştırsan, yrd doç kadrosu için beklemen gereken başka şey var mı? Senin anabilim dalın çok jenerik; alternatifli .. Kadro bulursun inşallah çarçabuk.

Zeytinim çok üzüldüm.

Dilim varmıyor demeye ama MEB'e idareten geçsen doktoran bitince tekrar zorlasan cok mu riske atmış olursun acaba?

Tabi bir de MEB ile uğraşmak tekrardan öyykkkkk cok sevimsiz bir durum olur senin için.

Ama en kolay atamalar hep meb personeline...

Ya da tez işini çabuklaştırsan, yrd doç kadrosu için beklemen gereken başka şey var mı? Senin anabilim dalın çok jenerik; alternatifli .. Kadro bulursun inşallah çarçabuk.

teşekkür ederim iyi dileklerin içinn :)
Ilk ve en olası hedefim eylülde eşimin yanında ankarada doktoraya başlayabilmek.
Bu olursa her şey bir süreliğine düzelecek gibi :)
Bakalım olmazsa diğer seçenekleri değerlendiricem Catharsis Catharsis

Şimdi biraz dinlendim daha iyi hissediyorum o yüzden bunalımımdan biraz sıyrıldım galiba :)
Şu hastalık geçse biraz daha pozitif bakıcam duruma

teşekkür ederim iyi dileklerin içinn :)
Ilk ve en olası hedefim eylülde eşimin yanında ankarada doktoraya başlayabilmek.
Bu olursa her şey bir süreliğine düzelecek gibi :)
Bakalım olmazsa diğer seçenekleri değerlendiricem Catharsis Catharsis

Şimdi biraz dinlendim daha iyi hissediyorum o yüzden bunalımımdan biraz sıyrıldım galiba :)
Şu hastalık geçse biraz daha pozitif bakıcam duruma
Pardon Canım ben seni bütünleşik yapıyorsun sanmıştım. Yüksek lisans tezi yazıyorsun o Zaman. Biter o ya.. :) halledersin sen.

Bence işin daha kolay. Ankara'da bir doktora programına kabul edilmeye bakıyor o Zaman.

Puanlarını yüksek tut. Olur bence :)

Dualarımız seninle ..

İlk buluşmada ayran mı içtiniz zeytinciğim.?
Allah kavuştursun.
Change.org ta imza kampanyası başlat, sevenler kavuşsun diye. Benden 5 imza garanti :)

benim eltimde yıllarca ayrı yaşamak zorunda kalmışlar şimdi bir arada yaşamaları çok oldu ,eltim çok zorlanıor adam her işine karışıyor ,
ikisi içinde sıkınıtlı çocukları hiç yazmıyorum bile

canım bvenım senı okadar ıyı anlıyorumkı bende hep ayrı yım bıde kızım var artık hem anne hem baba olmaktan yoruldum benım sayılı aylarım kaldı esım tayın dılekcesını verdı ınsallh mayıs en gec hazıranda burda allah yardımcın olsun tayın nakıl olayları cok zor... allah sana kuvvet versın

benim eltimde yıllarca ayrı yaşamak zorunda kalmışlar şimdi bir arada yaşamaları çok oldu ,eltim çok zorlanıor adam her işine karışıyor ,
ikisi içinde sıkınıtlı çocukları hiç yazmıyorum bile

Olacak O kadar zamanında bunun bir skeçini yapmıştı.

kadın ve adam yıllar sonra aynı ile atanıyorlar, ama o kadar anlaşamıyorlar ki, sonra yeniden başka yerlere tayin isteyip uzak ilişkiye geri dönüyorlardı. uzak ilişkide gayet de mutlulardı :)

Çok haklısınız çok zor bir süreç ama sizi tebrik ederim demekki üstesinden gelebiliyorsunuz ki yürütebiliyorsunuz bu süreci. Şahsen benim eşimde evliliğimizin 1. yılında askere gitti hem de 6 ay ben o kadar zorlandım ki anlatamam... Kendimin o halini görünce sizin gibi güçlü kadınları daha çok takdir eder oldum, geçmiş olsun bu arada umarım tez vakitte iyileşir ve isteklerinizi gerçekleştirirsiniz...

Back
X