Evliligim hep puruzlu !!

Ben ona sadece saka yapmistim hemen laf saymasimi gerekirdi .
Barisma gibi sansim yok ben gezmk icin annemn yanina gelmstm suan ayri sehrdeyiz yarin gicektm ama cok bunaldm iko uc daha kaliym ve benimki beni aramadi bile heniz:18:l

oyle ama ben birsey demedimki hemrn afra tafra yapti bana.. bei cok kirdi ;( ben suan annemdeyim onceden gelmistim. beni aramadi bile

evet cok gecti zamaninda ben kiskanctim ama duzelmeye calistim duzeldimde.. alt tarafi bi ska yaptim uzattida uzatto

eski konularim karsik evet ama ben bunu atlatmaya calistim atlattimda eskisi gibi degildim hic..
dun ki sadece saka merakti ama mahvetti herseyi

Bende yorgun argin kelle koltukta bir isten gelsem ve esim bunu sorsa bagirir cagirirdim.

Sent to my Iphone using Kadinlar Kulubu

kusura bakmayında bir arkadaşımda yazmış ilk sayfada size eşiniz nasıl katlanıyor hayret doğrusu. Eski konularınıza baktım eşimden soğudum demişsiniz. Ya kendinize çeki düzen verirsiniz yada eşiniz size daha fazla dayanamaz bu ortada. ben bir polis kızıyım babamı yıllarca bi kaç saat gördüm daha yeni yeni beraber yemek yemeye başladık bunlar olağan şeyler polisler çok yoğun çalışıyor bencilliği bırakın

Hakli olablirsz fakat eski konulari tamamen bitirp yeni bir hauat kurmstuk iki aydir oyle mutluydkki hersy guzel giderken mahwetti ben sadece ufak bi makara yapim dedim olay buraya geldi dunden beri hic aramadi ;(

Eski konularını da kısmen hatırlıyorum.
Bu tür abartı kıskançlıklar eşleri sadece birbirinden soğutur başka da işe yaramaz.
Hepimiz bir toplum içinde yaşıyoruz,türlü insanla diyolog halindeyiz.
İnsanız işte sağa da bakılır,sola da,gözün kayar vs.vs.
Sırf baktı etti diye eşlerin birbirine eziyet etmesi çok yersiz.
Tamam kendince değişmişsin ama değişene kadar yaptıkların eşinde bir birikim yapmıştır.
Yaptığın şaka bu yüzden farklı algılanmıştır.
Geçmişinizde böyle kıskançlık krizleri olmasa muhtemelen eşin de bu derece abartmayacaktı.
Değiştin madem bu tür şakaları da bir müddet yapmamaya çalış hatta hiç yapma.
Bu sizin evliliğinizin hassas noktası sonuçta.
Ayrıca gerçekten değiştiysen sözüm yok ama eşine de bu tür baskılar yapmaktan vazgeç.
Güvenmeyi öğren herşeyden önce.
Dünyada tek başımıza bireyler hailinde yaşamıyorzu,eşini de fanus içine alamazsın ve eşin toplum içinde görev yapan bir insanmış mesleği de stresli.
Daha anlayışlı olmalısın.
Somut delillerle hatasını görürsen o zaman müdahele edersin.

Hanımefendi cocukmusunuz??. Ölümü öp, yemin et falan evli bir bayana yakışmayacak şeyler. Bakın emniyet çalışanları hep stresli hep stresli ve sonuna kadar da haklılar.. Hoşgörülü olmalısınız eşinize karşı.

canım sen bi süre boyle şakalar yapma zaten evliliğiniz kopma noktasına gelmiş kaldıramaz tabi alttan al eşinin aramasını bekleme sen ara merak ediyorsan yada arama kafasını dinlesin eve gelince bu konuyu hiç açma özür dile hatalı olduğunu söyle ve konuyu kapat

iyi de pürüzleri çıkartan sizsiniz

eski konularınızı da hatırladım ne bu böyle kendinize gelin biraz yaaa :117::117::117:

Bara kadar daha neler var yapacak adam orada da yapar sıkma adamı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pürüzlü olan evliliğin değil ama kim/ne olduğunu söylemeye gerek yok, herşey ortada

biz hanımlarda az değiliz yani

sanıyorum sen biraz şımaretılmak istedin
-canım olurmu senden başkasına bakarmıyım
gibi bir cümle duymak istedin

ama adımında canı burnundaymış malesef söylememiş

böyle şeylewrle kaçırmayın huzurunuzu

ama ne varki asker polis eşleri malesef tedirgin ve sitresli bir hayat yaşamak konusunda bizlere oranla daha çok potansiyele sahip

bunun için : sen konuşurken 2 kere düşünmelisin

Demek ki bu ilk değil ki adam bıktım demiş..
Yapmayacağı warsada yapacak gibi bunaltmayın çok..

tatlım tek senin eşin değil herkes gidiyo asayişteyken benim eşimde gidiyodu bi pavyona aramaya girmişler kızın biri gelmiş önüne kollarını kaldırmış benide arasana demiş buda çok konuşma yerine git herkes kendi işini yapsın demiş yani bana böyle anlattı bi çok kez gidiyolardı ama öyle iç geçirerek bakacaklarını sanmıyorum sonuçta ne oldukları malum bence öyle ama erkek gibi düşünemem tabi.. Demekki sen benim yerimde olsan çoktan ayrılırmışsın bu kadar çok sıkma bunaltma eşini yoksa bi süre sonra bunalıp sabrı kalmayabilir sana karşı

Eşin emniyeti sağlamak için orda milletin karısına kızına sevgilisine yan gözle bakmak için değil bunu ayırt etsen iyi olur. Ayrıca bi ortama gidildiğinde emniyet gücü de yan gözle bakıyorsa daha kime güvenebiliriz ki :44: Ya eşine olan güveninde bi sorun var yada eşin çapkın he eğer hiç biri değilse gereksiz bi kıskançlık o zaman

Paranoyanızla adamı bezdirmişsiniz artık cevap vermeye bile yeltenmiyor.
Ki haklı da kesinlikle, görev başında ne kızı? Ne göz gönül açılması?
Hem niye durup dururken aklına düşürürsünüz ki böyle şeyleri?
Evliliğinizdeki pürüzlerin olmamasını istiyorsanız rahat olmanız gerekiyor öncelikle, çünkü sorun sizden kaynaklanıyor..

Son düzenleme:
bence bu tarz konularda bişey dememen gerekir sonuçta işi için orda.. bakmışsada hesabını allaha verecek.. görmediğin ispat edemediğin bişey için yok tyere huzursuzluk çıkarmışsın ben olsam bende sinirlenirdim

Pürüz çıkaran bence sizsiniz söyledikleriniz davranışlarınız kusura bakmayın ama bunaltır insanı yani bir yere kadar ölümü öp yemin et baktın mı falan gerek yok bu laflara kendinize dur demelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…