- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
ilahi güldürdün beni ..bnmde com polis ,oyle kaç kere nişanlıykende evliykende bara vs ,diktiklerı olurdu yazık bnmki namaz kılcak ,2saat cami arar ,susamış hava sıcak bigun ,bardan bi adam buna bi bardak su getırmış ,bnmkide bunun içinde sadece su var değilmi??deyınce adam abi içkine ilaç atcak değilim falan
Hay allah ya ,yazık eşine takılma ..daha yeni evlisiniz ..boyle saçma şeylerle üzmeyın bırbırınızı ..nobetten gelince sarılın barışınnerden biliceksin bakıp bakmadığını ...görmeden bişiy diyemessin ,burda sen suçlusun cnm ..eşin gelince gonlunu al
Sırf bunun için bağırdığını sanmıyorum.
Demek ki öncesi var.
Önceden bunalttıysanız bardak taşmıştır artık muhtemelen.
Hep bu tür konuşmalar geçer mi aranızda?
Evetse tak etmiştir adamın canına, niye bunaltıyorsunuz ki böyle?
eski konularını da takip ettim. kusura bakmayın, tek cümle ile "çekilecek dert değilsiniz" konularınıza göre bu adam hala sizinle birlikte ise yatıp kalkıp dua edin. eşinizi kendinizden soğutmak için sanki elinizden geleni yapiyorsunuz. evliliginizin arasına giren kara kedinin yine siz, kendinizin olması ne büyük bir trajedi. hiç de doğru bir yolda gitmiyorsunuz. bu adam sizinle, yatıp kalkıp dua etmelisiniz.
kusura bakmayında bir arkadaşımda yazmış ilk sayfada size eşiniz nasıl katlanıyor hayret doğrusu. Eski konularınıza baktım eşimden soğudum demişsiniz. Ya kendinize çeki düzen verirsiniz yada eşiniz size daha fazla dayanamaz bu ortada. ben bir polis kızıyım babamı yıllarca bi kaç saat gördüm daha yeni yeni beraber yemek yemeye başladık bunlar olağan şeyler polisler çok yoğun çalışıyor bencilliği bırakın
Kocam gorev icabi bugun kulube gitmis arama yapilimis
ve kulubun yani barın kapisinda beklemis gorev oldugi icin (emniyet mensubu)..
bende sakasina gulerek kizlara baktinmi gozun gonlun acildimi dedim.
Kizdi bagirdi cagirdi bende sinirlendim baktin iste allahindan bul dedim yemin et dedim etmedi biktim dedi..
ve bana laflari saydirdi..
ben hataliym tamam ama oylemi yapmasi gerekirdi suan gece gorevde simdi telefonunu kapatti ne yapcam hic huzurm yok kalmadi.....
Kocam gorev icabi bugun kulube gitmis arama yapilimis
ve kulubun yani barın kapisinda beklemis gorev oldugi icin (emniyet mensubu)..
bende sakasina gulerek kizlara baktinmi gozun gonlun acildimi dedim.
Kizdi bagirdi cagirdi bende sinirlendim baktin iste allahindan bul dedim yemin et dedim etmedi biktim dedi..
ve bana laflari saydirdi..
ben hataliym tamam ama oylemi yapmasi gerekirdi suan gece gorevde simdi telefonunu kapatti ne yapcam hic huzurm yok kalmadi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?