Evliligim hep puruzlu !!

Senin kızlara bakmasından dolayı söylediğin laflar ne kadar saçmaysa onun da bağırması o kadar saçma.
Nedir bu kıskançlık boyutu gerçekten? Bakmış olmasından dahi kıskanacak kadar…çok tuhaf kusura bakma da.

Kusura bakma ama huzurunuzu kaçıran sensin arkadaşım eski konularina baktim da toparlanip kendine gelmelisin yazik eşine ve evliliginize. Ben de polis esiyim polis eşi olmak biraz sabır ister. Sabirli ol arkadaşım.

Sent from my GT-I8190 using Kadınlar Kulübü mobile app

hani dergilerde falan olur ya ilişki anketleri..
ordaki yorumlar gibi olmuş yazdığın
okurken hissettiğim buydu.

konu sahibi öpüşün barışın,
ama ses tonu ayarlama konusunda da bir anlaşma yapın bence.

Hakli olablirsz fakat eski konulari tamamen bitirp yeni bir hauat kurmstuk iki aydir oyle mutluydkki hersy guzel giderken mahwetti ben sadece ufak bi makara yapim dedim olay buraya geldi dunden beri hic aramadi ;(

Her şey güzel giderken bence eşiniz değil, siz mahvetmişsiniz.

Evet sanirim bundan sonra bana birsey anlatnayacak...ustelik hala aramdi

Eşin fazla tepki göstermiş ama durumunu düşünürsen haklı.
Millet keyfindeyken eşin görevdeymiş.Eğlenmeye gelenlerin başını beklemiş,yorulmuş.
Eve gelince (anladığım kadarıyla herzamanki gibi ) kıskançlık yapmışsın.
Sanki adam eğlenmeye gitmiş gibi tavır yapmışsın.

Benim eşimde polis..benimki böyle yapsa varya beylik tabancasıyla vuririm onu:) şaka şaka tabi..de..eşiniz doktor olsa kadın hastalara muayene ederken bakiyomusn dicektiniz?:)
Bizde meslegndn dolayi tartişiyorz eşimle ;ben aman insanlara fazla vurma,bi anlık öfkeyle yanlş bişey yapma,biber gazını cok sıkma diorm eşimde amirimiz sen olsan hergün bi posta dayak yer gelirz dio:) biqün yeni evlendiqimzde knusurken devriye atiyorm ddi ddm untma tesettr ayeti önce erkeklere snra bayanlara indi sen bakmazsan bakani görmezsn..nerdn ckardn ben zaten bakmam faln filan ddi bende bakarsn die dgl nefis bu sadece bu ayeti untma ddm ilk ve son o oldu aramzda bu konuda..
Bu konudan yana eşinizdn eminseniz güweniniz tamsa bidaha böyle bi muhabbet yapmayn..ama eger ki süphelerinz var ve açık verdyse tabiki gdin üstüne..bakmak ayri görmek ayri eylemler..polis elbette bakar meslegndn dolayi ayri bi durm,polis elbette bakar diyip mesleginin altında farkli davranışlar sergilemesi cok ayri bi durum..bu iki durumuda eşinizin karakterini baz almalısınız..

daha önceki yorumum hala geçerli olmakla birlikte, bir Kaç cümle daha lazım geldi. olayı bu raddeye getiren sebepler silsilesi senden kaynaklanmasına rağmen (lütfen şaka yapmıştım gibi geçersiz bahanelere sığınmayalim) hala gezmelerde olabilmen ve adamcagizin aramasını bekliyor olman evliligine verdigin değerin(!!!) boyutlarini anlatıyor bizlere.

iyide ben tartismadn once anneme gelmistim o beni bir kez aramasi baba evinde napiyor ne ediyor diye.

Haklisiniz ama kiskanclik ust sinirdaydi bende..
daha sonra biraz kendime geldim hemen abarti tabi o kizinca bende sinirlenip bakmissin iste falan diyince olay cigrindan cikti.. dedigm gibi annemlerdeydm beni bir kez bile aramadi napabilirim ben simdi

Siz arayin..sevqiliniz dgl ki eşiniz o sizin..Belki de hem moralimi bozdu bak annesinin yaninda aklina bile gelmiyorm diye suan eşiniz dha cok aramanizi bekliyo olabilir...güzel bi msj yazin bidaha bu tarz seyler yasanmicagina dair söz verin aranizdaki samimiyete binayen gönlünü kazanick pisman olmuş bi o kdarda eşini özlemiş tarznda msj atın cwp wermezse werene kadar atin

Zaten işten güçten bunalmıştır bide siz öyle yapınca siniri sizden çıkmış tabii

iyide ben tartismadn once anneme gelmistim o beni bir kez aramasi baba evinde napiyor ne ediyor diye.

mesele de bu zaten ortada sorununuz var ama siz hala eşiniz den uzakta duruyorsunuz. olması gereken hemen yola koyulup yaptığınız hatayi duzeltmektir. gezmeyi bir kaç gün uzatıp sonra gitmeyi dusundugunu yazmıştın önceki yorumlarda... bu tavriniz ve de sürekli bahaneler türetmeniz, sizin konuyu açma sebebiniz olan buradaki insanlardan yardım alma amacından ne kadar uzakta olduğunuzu gösteriyor ve bu da bizi oyaladiginiz anlamına geliyor. amaciniz nasil düzelteceğinizden ziyade burada birilerinin size "haklısınız" dediğini duymak ve vicdanınızin bu sıralar yüksek çıkan sesini bastırmaya çalışmak...

ne ıcın yemın etmesını bekledınız kı ıstesede ıstemese de bakmıstır gorevı bu sonucta

Ewe gitmek istedim ama bana laflsr etti kavga etmek istemiyorm duzeltiysen gel dedi..
cok zoruma gitti bende onda madem oyle orssi benimde evim sen git dedim moralm cok bozuk

Ewe gitmek istedim ama bana laflsr etti kavga etmek istemiyorm duzeltiysen gel dedi..
cok zoruma gitti bende onda madem oyle orssi benimde evim sen git dedim moralm cok bozuk

birşeyi anlamadım.. "evet baktım" dese ne olacaktı? muhtemelen kıyamet kopacaktı.. yani baktım dese bir türlü, bakmadım dese inanmıyorsunuz yine bir türlü.. iki ucu ballı değnek durumu sizinki..

Konularina baktim da. Masallah cok mutlu bir evliligin var ama sen farkinda degilsin. İnsanlar neler yasiyorlar kesinlikle sorun sende arkadasim. Seytan bos durnaz evliliklere suphe vesvese sokar huzursuz eder. Aklina oyle seyler geldi mi surelerini oku. Ve nolur esinin kiymetini bil. Su yasadigin hayata imrendim resmen acik soyleyeyim. Masallah. Mutluluklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…