- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kocam gorev icabi bugun kulube gitmis arama yapilimis
ve kulubun yani barın kapisinda beklemis gorev oldugi icin (emniyet mensubu)..
bende sakasina gulerek kizlara baktinmi gozun gonlun acildimi dedim.
Kizdi bagirdi cagirdi bende sinirlendim baktin iste allahindan bul dedim yemin et dedim etmedi biktim dedi..
ve bana laflari saydirdi..
ben hataliym tamam ama oylemi yapmasi gerekirdi suan gece gorevde simdi telefonunu kapatti ne yapcam hic huzurm yok kalmadi.....
eski konularını da takip ettim. kusura bakmayın, tek cümle ile "çekilecek dert değilsiniz" konularınıza göre bu adam hala sizinle birlikte ise yatıp kalkıp dua edin. eşinizi kendinizden soğutmak için sanki elinizden geleni yapiyorsunuz. evliliginizin arasına giren kara kedinin yine siz, kendinizin olması ne büyük bir trajedi. hiç de doğru bir yolda gitmiyorsunuz. bu adam sizinle, yatıp kalkıp dua etmelisiniz.
Hakli olablirsz fakat eski konulari tamamen bitirp yeni bir hauat kurmstuk iki aydir oyle mutluydkki hersy guzel giderken mahwetti ben sadece ufak bi makara yapim dedim olay buraya geldi dunden beri hic aramadi ;(
tatlım tek senin eşin değil herkes gidiyo asayişteyken benim eşimde gidiyodu bi pavyona aramaya girmişler kızın biri gelmiş önüne kollarını kaldırmış benide arasana demiş buda çok konuşma yerine git herkes kendi işini yapsın demiş yani bana böyle anlattı bi çok kez gidiyolardı ama öyle iç geçirerek bakacaklarını sanmıyorum sonuçta ne oldukları malum bence öyle ama erkek gibi düşünemem tabi.. Demekki sen benim yerimde olsan çoktan ayrılırmışsınbu kadar çok sıkma bunaltma eşini yoksa bi süre sonra bunalıp sabrı kalmayabilir sana karşı
Kocam gorev icabi bugun kulube gitmis arama yapilimis
Kizdi bagirdi cagirdi bende sinirlendim baktin iste allahindan bul dedim yemin et dedim etmedi biktim dedi..
ben hataliym tamam ama oylemi yapmasi gerekirdi suan gece gorevde simdi telefonunu kapatti ne yapcam hic huzurm yok kalmadi.....
daha önceki yorumum hala geçerli olmakla birlikte, bir Kaç cümle daha lazım geldi. olayı bu raddeye getiren sebepler silsilesi senden kaynaklanmasına rağmen (lütfen şaka yapmıştım gibi geçersiz bahanelere sığınmayalim) hala gezmelerde olabilmen ve adamcagizin aramasını bekliyor olman evliligine verdigin değerin(!!!) boyutlarini anlatıyor bizlere.
Benim eşimde polis..benimki böyle yapsa varya beylik tabancasıyla vuririm onu:) şaka şaka tabi..de..eşiniz doktor olsa kadın hastalara muayene ederken bakiyomusn dicektiniz?:)
Bizde meslegndn dolayi tartişiyorz eşimle ;ben aman insanlara fazla vurma,bi anlık öfkeyle yanlş bişey yapma,biber gazını cok sıkma diorm eşimde amirimiz sen olsan hergün bi posta dayak yer gelirz dio:) biqün yeni evlendiqimzde knusurken devriye atiyorm ddi ddm untma tesettr ayeti önce erkeklere snra bayanlara indi sen bakmazsan bakani görmezsn..nerdn ckardn ben zaten bakmam faln filan ddi bende bakarsn die dgl nefis bu sadece bu ayeti untma ddm ilk ve son o oldu aramzda bu konuda..
Bu konudan yana eşinizdn eminseniz güweniniz tamsa bidaha böyle bi muhabbet yapmayn..ama eger ki süphelerinz var ve açık verdyse tabiki gdin üstüne..bakmak ayri görmek ayri eylemler..polis elbette bakar meslegndn dolayi ayri bi durm,polis elbette bakar diyip mesleginin altında farkli davranışlar sergilemesi cok ayri bi durum..bu iki durumuda eşinizin karakterini baz almalısınız..
Evet sanirim bundan sonra bana birsey anlatnayacak...ustelik hala aramdi
sen neden onu aramayı denemiyosun belki oda senden bekliyodur ?
iyide ben tartismadn once anneme gelmistim o beni bir kez aramasi baba evinde napiyor ne ediyor diye.
ne ıcın yemın etmesını bekledınız kı ıstesede ıstemese de bakmıstır gorevı bu sonuctaKocam gorev icabi bugun kulube gitmis arama yapilimis
mesele de bu zaten ortada sorununuz var ama siz hala eşiniz den uzakta duruyorsunuz. olması gereken hemen yola koyulup yaptığınız hatayi duzeltmektir. gezmeyi bir kaç gün uzatıp sonra gitmeyi dusundugunu yazmıştın önceki yorumlarda... bu tavriniz ve de sürekli bahaneler türetmeniz, sizin konuyu açma sebebiniz olan buradaki insanlardan yardım alma amacından ne kadar uzakta olduğunuzu gösteriyor ve bu da bizi oyaladiginiz anlamına geliyor. amaciniz nasil düzelteceğinizden ziyade burada birilerinin size "haklısınız" dediğini duymak ve vicdanınızin bu sıralar yüksek çıkan sesini bastırmaya çalışmak...
Ewe gitmek istedim ama bana laflsr etti kavga etmek istemiyorm duzeltiysen gel dedi..
cok zoruma gitti bende onda madem oyle orssi benimde evim sen git dedim moralm cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?