Evliligim hep puruzlu !!

Oylemi dusunuyorsunuz gercekten mesela hangi yazimdan dolayi esiniz iyi dediniz..
insallah siz cok daha mutlu olursunuz....

oyle dusunmuyorum oyle zaten. ben iki ay evli kaldim bi kere bile gezmeye goturmedi. evde tv yoktu internet yoktu harclik birakmiyodu calistrmiyodu. evde bi lira bile birakmadan gidiyordu. disari cikamayip aksama kadar duvarlara bakiyodum. butun gun 10 saniye ariyodu sadece hemen kapiyodu. isi cok rahatti haftasonu tatil. aksam 5 te evde. ama gec geliyodu gelir gelmez yatiyodu uyanip yemek yiyip tekrar yatiyodu sabah da evden kacar gibi ise gidiyodu. is saatleri duzgundu ama senin duzgun olmadgi halde hep ilgilenmis ben ilgi gormedim yeni evli olmamiza ragmen. cicim saati bile yasamadim ben anlayacagin ve su yasadgn hayati yasamak icin neler vermezdim. bir de 15 dakika gelip yaninda yatiyomus. bunlar ne demek biliyo musun sen? hala arkadaslarmn esleriyle gezdigi fotograflara bakamiyorum gozlerim doluyo. sen beni disari cikariyo deyince icim ciz etti inanir misin? inan Allah sana buyuk nimet vermis. masallah. Allah huzurunuzu daha da arttirsin. vesvese yaptin mi euzu besmele cek. seytan ugrasiyo sizinle. dua oku bol bol. ve esinin kiymetini bil..

İnanin cok duygulandim allah yardmxnz olsn insallah benim esimn on kati iyi birini werir size..
Esim iyi ama bikti galiba smdi watsaptan yazisiorz kiriyo beni sirf benim canimi acitmak icin ama bunlari duyunca sukurettm ama nyseki kurtulmssnz

Ben ona sadece saka yapmistim hemen laf saymasimi gerekirdi .
Barisma gibi sansim yok ben gezmk icin annemn yanina gelmstm suan ayri sehrdeyiz yarin gicektm ama cok bunaldm iko uc daha kaliym ve benimki beni aramadi bile heniz:18:l

Aynı seylerden ötürü ciddi kavgalarıniz olduysa adam gerçek sanmış. Birde üstüne canı burnundaysa ondandir kızması. Kim bilir ne cins insanlarla muhatap oluyor... gönlünü al...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Krizantem lütfen benimle iletişime gećer misiniz? Size özel mesaj göndermeyi çok denedim ancak kapalisiniz.3 haftalik evliyim.mutlaka konusmam gereken bir konu var

Benim eşiminde bir donem ahlak masasına geçme gibi bir durumu oldu. Geç bakalım gömerim seni o masaya dedim :) ama ben bunu şaka olarak dedim oda kahkahayı bastı. Yani öncesinde bu konulardan kavganız olduysa belki patlamıştır ama biz hep bu tarz geyikleri yaparız

B.k yere kavga cıkarmada ustayız diyorum ve başka bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…