- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.621
Afiyet olsun canımha bu arada facede baklava fotosu gördükçe fenalara geldim. şöyle birkaç kilo vereyim gidip yicem.
Günaydın arkadaşlarkedikedi84 canım dönüş yapmadım geçen hafta zaten adettim kilo bildirimi de bi nebze o yüden yapamadım. Bugün sabah aç karnına tartıldım 80.300 grm çıktım şimdiden sonra asılmam lazım tatile gitmeme 5 hafta var ve çok uyuz olduğum arkadaşda gelecek kendisi 2 çocuk annesi ama zayıf :/ uyuz derlen hep kilo konusu açar 59 kilo vermem klazım felan yapar. Bilmiyorum ne yapacağım o zamana kadar ama çözücemm
ha bu arada facede baklava fotosu gördükçe fenalara geldim. şöyle birkaç kilo vereyim gidip yicem.
@selcanmehmetcan yarın tekrar başlayalım canim bayramda bitti malum ben ufakligin WC eğitimine başladım bugün ikinci gün çok zorlu geçiyor sinirlerim perişan oldu spor yapamıyorum gözüm üstüne malum kızımın etrafa işememesi için bakalım ne kadar sürecek
Demekki insan zayifladikca kendini begenmiyor :)) kiz haline binlerce şükür gayet iyisin ama olsun nolcak yavaş yavas istedigin kg ya ulasirsinki hayatin tadini çıkara çıkara hayati kendine zindan etme bence bu yaz herkes zayiflicak ben bile :))) valla buna inaniyorum rabbim sağlık sıhhat versinde gör bak..
İnşallah canım amacımız bu yönde
Günaydın kızlar bende bugün evdeyim alışkanlık uyandımuyumazsam sinemaya gitmeyi planlıyorum
Yarın kayıt için gidiyorum kızlar İnan bıktım spor salonuna gitmek istemiyorum belki burası iyi gelir
Bu aralar hiç beğenmiyorum kendimi bilmiyorum ne olucak bu halim
Benim kendime gelmem lazım acilen yoksa olmayacak kızlar bıktım
Merhaba kızlar.
Geçen yıl bende kilo vermek için buradaydım ama hamile kalmıştım hatırlarsanız. Şimdi oğlum uç aylık oldu artık zayıf ve sağlıklı olmak istiyorum. Yeniden aranıza katılabilir miyiim
Sağol Canım benimGeçici bir dönemdir eminim.
Zaman zaman hepimizin kendini beğenmediği anlar oluyor.
Sen 40 kiloyu vermeyi başarmış, sıkı spor yaptığın için mevcut kilonun en az 10 kilo altında gösteren fıstık gibisin
İnşallah cabucak verirsin birkaç kiloyu ve gidip afiyetle ödül olarak yersin
Günaydın arkadaşlarkedikedi84 canım dönüş yapmadım geçen hafta zaten adettim kilo bildirimi de bi nebze o yüden yapamadım. Bugün sabah aç karnına tartıldım 80.300 grm çıktım şimdiden sonra asılmam lazım tatile gitmeme 5 hafta var ve çok uyuz olduğum arkadaşda gelecek kendisi 2 çocuk annesi ama zayıf :/ uyuz derlen hep kilo konusu açar 59 kilo vermem klazım felan yapar. Bilmiyorum ne yapacağım o zamana kadar ama çözücemm
Sağol canım. HoşbuldukAllah bağışlasın , hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?