Kavga sebepleriniz neler mesela?
Hiç de abartmıyorsunuz.
Ne yazık ki birçok kadın bunu yaşıyor.
Hayalkırıklığı..
İki seçenek var..
Ya alışacaksınız çok fazla bişey beklemeyeceksiniz.
Ya da daha yolun başı deyip Çekip gideceksiniz.
Düzelmesini beklemek çok akıl işi değil bence..
Sabredin ve beklentilerinizi asgariye indirin..
Sanırım en iyisi bu olacak..
Iste dedigim gibi o ilgisiz oldukca ben kavga baslatiyorum, sinirleniyorum, bazen bagriyorum. Onun icin hic sorun yok hersey yolunda. O hic kavga baslatmaz. Ben kavga ediyorum. Ama dayanamiyorum, beni cok hayal kirikligina ugratiyor sakin olamiyorum. Ben sinirlenince birsey yokmus gibi davranamiyorum, oda hep beni sinir ettigi icin ben baslatiyorum. Baskada sorun yok aslinda. Tek yukarda yazdiklarim, zoruma gidenler, Hepsi birikince icimde, sabrim kalmiyor sinirleniyorum.
Sadece ilgisizlikse sorun evlenince çoğu erkek o moda giriyor kısa zaman sonra.
Çözümü kavga değil.
Senin tüm meşguliyetin o, bu yüzden yapmadıkları batıyor sana.
Çek ilgiyi üzerinden, kendine hobiler edin. Arkadaşlarınla gezi planları yap.
Hooop ne oluyoruz benimle ilgilenmiyorsun diye o sorun edinsin.
Haftanın belli günlerine değişmez planlar yapın.
Her salı sinema gecesi, her pazar gezme, dışarda yemek gibi bir düzen oluşturun.
Bunun dışında, kendi kendinize planlar yapın benle ilgilenmiyorsun diye kavganız olmasın.
İnsan evli de olsa eşi dışında bir hayat ister açıkçası. Bu ikinize de iyi gelir..
Cok tesekkür ederim, Bu dediklerini denicem :) rahatlattin beni cok caresizdim cok sagol
Evliliğe hoşgeldin canım :))
İster odun de ister Öküz erkekler bu.
Beklentini en asgari düzeye indirip kendini mutlu etmeye bakacaksın.
Evlilik aşkı öldürmüyor; zaten aşkın ömrü 2 yıl bundan sonra sevgi başlıyor.
Ne kadar verirsen o kadar alırsın.
Çok boğma bence adamı, ben o hatayı yaptım, erkkler buna hiç gelemiyor, biraz kendi haline bırak sana ve evliliğe alışmasına izin ver. Küsme bir problem varsa orada konuşun ve bitirin benim gibi sakın yapma küserdim öbrü odaya giderdim gece beklerim ki adam gelsin nerdeeeeee sür-git yapmayın.
Erkekler ister ki burada kavga edelim öbür odada hiç birşey yokmuş gibi olalım kadınsın grurun incinmiş olamıyorsun ama olmaya çalış. Biraz arsız olmak gerekiyor.
Gerginken üstüne gitme, sinirliyken sende sinirli tavır alırsan iş kavgaya ve içinden çıkılmaz hale döner.
Sakinleştiğinde güzellikle kırgınlığını ifade et.
Onunla küs olduğunda sonuçta daha mutlu olmuyorsun.
Ve sakın çocuk hemen yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?