• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim icin yardim

81BA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
5
1
88
Bolu
Merhaba..ben evleneli 9 ay oldu. Ama cok kavga ediyoruz. Nisanliykende kavga ederdik ama o hep evlendikten sonra düzelicek derdi. Ama hic birsey düzelmedi. Ve ona sorarsaniz hic bir sorun yok onun icin cünkü hic birseyi umursamiyor. Ama benim zoruma giden cok sey var mesela, hic güzel sözler söylemiyor bana, ilgi göstermiyor, sohbet etmiyoruz hep Tv izliyor. Küs oldugumuzda hic gönlümü yapmak icin caba göstermiyor, mesela ben onunla iki hafta konumassam küs kalsam oda iki hafta hic birsey yapmaz. Eskiden hic öyle deyildi yani evlenmeden önce, COK bambaskaydi o yüzden ben ona asik olmustum. Kimsenin göstermedigi ilgiyi gösterirdi bana, cok deger verirdi, güzel sözler söylemesse bile (o konuda biraz utangac birisi sevdigini belli etmez) belli olurdu beni deliler gibi sevdigini. Gözlerimin icine bakardi. sarilirdi öperdi. ama simdi mesela iki üc günlügüne tatile gidiyoruz birkere bile öpmüyor sarilmiyor. Bir sorun oldugunda ben hep konusmaya calisiyorum konu fazla uzamadan ama o hep kaciyor hic konusmak istemiyor. birsey yok ki diyor. Benim kirgin oldugumu anlamiyor. yada anliyor umursamiyor bilmiyorum. Evlenirken bana söz verdi bir sorun oldugunda hemen konusarak halledicez diye ama hic sözünde durmuyor. Bazen böyle günler geciyor cok ilgisizi benim moralim bozuluyor belli ediyorum mesela, ama hic gelipte ne oldu demiyor. Yine ben alltan aliyorum neyse bosver diyorum uzatmiyorum bir kac gün sonra yine ayni. Hep ayni hep ayni. Ve birsey farkettim, bazen ben mutlu oldugumda o cok ilgisiz oluyor yani tam bir odun, hep Tv izliyor sohbet etmiyor, moralim bozuk oldugunda konusmaya calisiyor biraz ilgi gösteriyor, yani demek istedigim böyle ikimizinde güzel sohbet ettigimiz günler yok beraber güldügümüz eglendigimiz. Ayda birkere belkide. Ama genellikle böyle ODUN. Kac kere evden gitmek istedim birakmadi beni, düzelicem dedi ama hep ayni hep ayni. Kendi hatasinida biliyor. Bizim tek sorunumuz bu. Yani bunlar benim zoruma gidiyor böyle birikiyor birikiyor sonra patliyorum, patlayincada cok aggresivsin diyor, beni sIkma diyor üstüme gelme diyor. Ama bende ömür boyu susamam ya.Tamam bazen bende abartiyorum biliyorum ama napim hic düzelmiyor. Ne yapmaliyim. Benmi biraz abartiyorum bilmiyorum ki. . Lütfen yardim edin.

bizde erkek arkadaşımla vardiyalarımızdan dolayı çok vakit geçiremiyoruz. görüştüğümüz zamanlarda da çok monoton şeyler yapıyoruz. yarın şunu yapalım yok böyle yapalım yok şöyle yapalım yok. konuşunca da başladın yine dırdıra oluyo. demekki evlensek aynı siz gibi olcaz. sanırım hepsi aynı bunların :D

Evlilik aski olduruyor diye klise bi cumle kurucam ama gercek bu nisanliyken uzerine titreyen adam evlenince odunun insan hali oluyo :(

Hiç de abartmıyorsunuz.
Ne yazık ki birçok kadın bunu yaşıyor.
Hayalkırıklığı..
İki seçenek var..
Ya alışacaksınız çok fazla bişey beklemeyeceksiniz.
Ya da daha yolun başı deyip Çekip gideceksiniz.
Düzelmesini beklemek çok akıl işi değil bence..
Sabredin ve beklentilerinizi asgariye indirin..
Sanırım en iyisi bu olacak..

Kavga sebepleriniz neler mesela?

Iste dedigim gibi o ilgisiz oldukca ben kavga baslatiyorum, sinirleniyorum, bazen bagriyorum. Onun icin hic sorun yok hersey yolunda. O hic kavga baslatmaz. Ben kavga ediyorum. Ama dayanamiyorum, beni cok hayal kirikligina ugratiyor sakin olamiyorum. Ben sinirlenince birsey yokmus gibi davranamiyorum, oda hep beni sinir ettigi icin ben baslatiyorum. Baskada sorun yok aslinda. Tek yukarda yazdiklarim, zoruma gidenler, Hepsi birikince icimde, sabrim kalmiyor sinirleniyorum.

Hiç de abartmıyorsunuz.
Ne yazık ki birçok kadın bunu yaşıyor.
Hayalkırıklığı..
İki seçenek var..
Ya alışacaksınız çok fazla bişey beklemeyeceksiniz.
Ya da daha yolun başı deyip Çekip gideceksiniz.
Düzelmesini beklemek çok akıl işi değil bence..
Sabredin ve beklentilerinizi asgariye indirin..
Sanırım en iyisi bu olacak..

alismaya calistim ama olmuyor. Cok sabrettim. Olmadi.
Cekip gitmekde cok istedim o birakmadi. Özür diliyor ama yine davranislari ayni

Iste dedigim gibi o ilgisiz oldukca ben kavga baslatiyorum, sinirleniyorum, bazen bagriyorum. Onun icin hic sorun yok hersey yolunda. O hic kavga baslatmaz. Ben kavga ediyorum. Ama dayanamiyorum, beni cok hayal kirikligina ugratiyor sakin olamiyorum. Ben sinirlenince birsey yokmus gibi davranamiyorum, oda hep beni sinir ettigi icin ben baslatiyorum. Baskada sorun yok aslinda. Tek yukarda yazdiklarim, zoruma gidenler, Hepsi birikince icimde, sabrim kalmiyor sinirleniyorum.

Sadece ilgisizlikse sorun evlenince çoğu erkek o moda giriyor kısa zaman sonra.
Çözümü kavga değil.

Senin tüm meşguliyetin o, bu yüzden yapmadıkları batıyor sana.
Çek ilgiyi üzerinden, kendine hobiler edin. Arkadaşlarınla gezi planları yap.
Hooop ne oluyoruz benimle ilgilenmiyorsun diye o sorun edinsin.

Haftanın belli günlerine değişmez planlar yapın.
Her salı sinema gecesi, her pazar gezme, dışarda yemek gibi bir düzen oluşturun.
Bunun dışında, kendi kendinize planlar yapın benle ilgilenmiyorsun diye kavganız olmasın.

İnsan evli de olsa eşi dışında bir hayat ister açıkçası. Bu ikinize de iyi gelir..

Evliliğe hoşgeldin canım :))
İster odun de ister Öküz erkekler bu.
Beklentini en asgari düzeye indirip kendini mutlu etmeye bakacaksın.
Evlilik aşkı öldürmüyor; zaten aşkın ömrü 2 yıl bundan sonra sevgi başlıyor.
Ne kadar verirsen o kadar alırsın.

Çok boğma bence adamı, ben o hatayı yaptım, erkkler buna hiç gelemiyor, biraz kendi haline bırak sana ve evliliğe alışmasına izin ver. Küsme bir problem varsa orada konuşun ve bitirin benim gibi sakın yapma küserdim öbrü odaya giderdim gece beklerim ki adam gelsin nerdeeeeee sür-git yapmayın.
Erkekler ister ki burada kavga edelim öbür odada hiç birşey yokmuş gibi olalım kadınsın grurun incinmiş olamıyorsun ama olmaya çalış. Biraz arsız olmak gerekiyor.
Gerginken üstüne gitme, sinirliyken sende sinirli tavır alırsan iş kavgaya ve içinden çıkılmaz hale döner.
Sakinleştiğinde güzellikle kırgınlığını ifade et.
Onunla küs olduğunda sonuçta daha mutlu olmuyorsun.
Ve sakın çocuk hemen yapma.

Sadece ilgisizlikse sorun evlenince çoğu erkek o moda giriyor kısa zaman sonra.
Çözümü kavga değil.

Senin tüm meşguliyetin o, bu yüzden yapmadıkları batıyor sana.
Çek ilgiyi üzerinden, kendine hobiler edin. Arkadaşlarınla gezi planları yap.
Hooop ne oluyoruz benimle ilgilenmiyorsun diye o sorun edinsin.

Haftanın belli günlerine değişmez planlar yapın.
Her salı sinema gecesi, her pazar gezme, dışarda yemek gibi bir düzen oluşturun.
Bunun dışında, kendi kendinize planlar yapın benle ilgilenmiyorsun diye kavganız olmasın.

İnsan evli de olsa eşi dışında bir hayat ister açıkçası. Bu ikinize de iyi gelir..

Cok tesekkür ederim, Bu dediklerini denicem :) rahatlattin beni cok caresizdim cok sagol

Evliliğe hoşgeldin canım :))
İster odun de ister Öküz erkekler bu.
Beklentini en asgari düzeye indirip kendini mutlu etmeye bakacaksın.
Evlilik aşkı öldürmüyor; zaten aşkın ömrü 2 yıl bundan sonra sevgi başlıyor.
Ne kadar verirsen o kadar alırsın.

Çok boğma bence adamı, ben o hatayı yaptım, erkkler buna hiç gelemiyor, biraz kendi haline bırak sana ve evliliğe alışmasına izin ver. Küsme bir problem varsa orada konuşun ve bitirin benim gibi sakın yapma küserdim öbrü odaya giderdim gece beklerim ki adam gelsin nerdeeeeee sür-git yapmayın.
Erkekler ister ki burada kavga edelim öbür odada hiç birşey yokmuş gibi olalım kadınsın grurun incinmiş olamıyorsun ama olmaya çalış. Biraz arsız olmak gerekiyor.
Gerginken üstüne gitme, sinirliyken sende sinirli tavır alırsan iş kavgaya ve içinden çıkılmaz hale döner.
Sakinleştiğinde güzellikle kırgınlığını ifade et.
Onunla küs olduğunda sonuçta daha mutlu olmuyorsun.
Ve sakın çocuk hemen yapma.

Evet haklisin galibe. Bazen cok üzerine gidiyorum. Artik bende umursamicam onu. Bir problem olunca ben onu orda konusmak istiyorum ama o hep kaciyor. Cok dirdir ediyorsun diyor. Hic bir problemi konusup halledemiyoruz. Cocuk basta cok istiyordum ama artik istemiyorum, Ona eskisi gibi yüz yüz güvenene kadar cocuk yapmicam. Cok tesekkür ederim cevabin icin :)

Nişanlılık döneminde gördüğün ilgiyi beklemek ne kadar doğru?
Eşin televizyon seyrederken aynı ortamda kitabın okuyabilirsin mesela.
Ismarlama ilgi olur mu yahu. Herkes evinde keyif alacağı şeyleri yapmak ister.
Herkesin tarzı tavrı farklı. Olduğu gibi kabul etmek lazım.

tatlım benim eşimde öyledir ama ben onu çok seviyorum
bende hala böyle şeylere üzülüyorum ama yorgun oluyor hak veriyorum
ama beni sevdiğini gözlerinden anlarım hala gözleri güler bana bakarken
her erkek sevdiğini belli etmek için romantiklikler edemezki
karakter meselesi bence biraz zamana bırak malum erkekler sıkboğaz etmeye hiç gelmezler

erkekler genelde öyledir derler de bukadar abartılısı birtek bende var sanırdım meğer ne çok varmış
hem seviyorum der hem hiç ilgilenmez surat asınca ne oldu gene der bıkkın bir ifadeyle ama asla seni anlamaya çalışmaz yok yere sorun çıkarttığını söyler ve bakışlar yine tvye yönelir hatta çoğu zaman gözünü ordan almaz bile senle konuşurken ... o anlamayınca açık açık söylersin benimle hiç ilgilenmiyorsun diye yine hiçbirşey değişmez (ilgilenmek ne ki diye mi sorar acaba içinden kendine) klasik cevabı : napim evime geldim işte ne istiyorsun ... :110:
biz de mi bi tuhaflık var acaba :):KK66:

evliliğimin ilk yıllarının sorunları
şu anda 5 yıllık evliyim ve inan bukadarına razı gelicem nerdeyse çünkü adam artık resmen eve gelmek istemiyor dışarıda geçirdiği saatler çoğaldı bebeğimiz olunca değişeceğini düşündüm evimizde daha renkli saatler geçiricez birlikte çocuğumuzla ilgilenicez falan filan ama yok hala aynı
şunu anladım gerçekten erkekler baskıya hiç gelemiyorlar diceksin ki bu baskı mı bizce değil ama ona göre öyle ilgi beklemek sohbet etmek istemek sana açılmasını istemek ona göre çok üstüne gitmekmiş

şimdiye kadar hep onu değiştirmeye çalıştım bana göre bir doğru vardı ve o da bulunduğu yanlış yoldan benim doğru yoluma girmeliydi ama öyle değilmiş artık düşünce şeklimi değiştirdim .

kısaca olduğu gibi kabullenip beklentiye girmeyeceksin bu söylendiği kadar kolay değil ama böyle devam edersen anlattığım gibi sonu daha da kötüye gidiyor iyiye değil işte benim gibi ben bir süre denediysem de çoğunlukla bir şeyler beklemekten alamadım kendimi sonuç vahim
başka taktikler deneyeceksin ne olduğunu ben de bilmiyorum hatta bunun araştırmasındayken burada buldum kendimi
bir de şunu buldum
kocanın kalbine gir diye bir e kitap var bunu okuyup uygulayan sonuç alan var mı bunu merak ediyorum önce ...buradan bi inceleyebilirsiniz bizim gibilere taktikler veriyor sanırım
neden hep kadın uğraşmak zorunda bilmiyorum ama işte bizim gibi oduna düşenler uğraşmak zorunda onlara kalırsa ya olana razı gelicez ya da sabrımızın bittiği yer de evlilikte bitecek ki bunu istemiyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X