• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim iyi gitmiyor

ekscaliburx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
119
31
98
lütfen bana yardım edin çok kötüyüm bunalımdayım içim daralıyor konuşacak dertleşecek kimsem yok 1 yıl 6 ay oldu evleneli şu son 3 aydır evliliğim kabusa döndü eşim beni çok seviyor üzerime titriyor bensiz hiç bir şey yapmıyordu şimdi tam tersi benden kaçıyo birlikte vakit geçirmek istemiyo 5 vakit arardı işteyken şimdi aramıyor hepsinini suçlusu benim çenemi tutamıyorum çok ağlıyorum ufak tefek şeylere kırılıyorum bu huyumu sevmiyorum ama eşim böyle davrandıkça beni yok saydıkça dahada hırçınlaşıyorum.

O dert bende de var. Ama ben artık susuyorum sadece gulmuyorym ona karşı. Yoksa konuşuyorum

Kendinizde suç buluyorsanız kendinizi düzeltmeye çalışın o zaman. Esinizle de konusun bu konuyu.
eşimle konuşmaya başlayınca ben sakin olamıyorum o kadar kötü günler geçirdik ki bana hep destek oldu ama şimdi sırtını döndü sanki beni sevmiyormuş gibi geliyo aklıma şeytan giriyo boşan diye ama onu çok seviyorum evliliğimizin ilk zamanları gibi ilgisini çok özlüyorum. psikolojim bozuk ilaç kullnıyorum dertleşecek insan arıyorum çok kötü günler geçirdim halada geçiriyorum başıma gelenleri anlatsam sayfalar yetmez.

Ayrinti yok yorum yapmak zor. Erkeklerin bir cogu standart bu sekilde evlenip cicim zamanlari bitince okuze donusuyor. Eger oyleyse yapacak bir sey yok cocuk yapma. Sorunun senden kaynaklandigini dusunuyorsan az konus yuz goz olma. Koca da bir birey.

açıkça konuştunuz mu? eski ilgili hallerini özlediğinizi söylediniz mi?
söyledim tam düzelicek gibi oluyoruz ben yine bişeylere kırılıyorum sürekli ağlıyorum. kendi annem ve abim bana çok kötülükler yaptı babam yok ailem yok arkamda kimsem yok çok üzülüyorum son günlerde yaşamakta anlamsız geliyo

eşimle konuşmaya başlayınca ben sakin olamıyorum o kadar kötü günler geçirdik ki bana hep destek oldu ama şimdi sırtını döndü sanki beni sevmiyormuş gibi geliyo aklıma şeytan giriyo boşan diye ama onu çok seviyorum evliliğimizin ilk zamanları gibi ilgisini çok özlüyorum. psikolojim bozuk ilaç kullnıyorum dertleşecek insan arıyorum çok kötü günler geçirdim halada geçiriyorum başıma gelenleri anlatsam sayfalar yetmez.
Rahatsızlık tabi sizdeki o zaman.ilacta kullaniyormussunuz ama tekrar bir psikolog veya psikiyatra gitseniz daha iyi olacak gibi.

Ağlamayı bıraksan biraz ,benim eşim sürekli ağlasa bende sıkılırdım ondan bir zaman sonra .önce sen kendini düzeltmeyi dene .Sorun onda mı sende mi farkedersin zaten .
elimde değil yapamıyorum içimden hep güçlü ol ağlama diyorum ama yapamıyorum iş yerine hep gözler şiş geliyorum her gece ağlamaktan

Erkeklerin en korktugu sey dirdir.mumkun oldugunca az konus.esin evde yokken kendi kendini kurma.aklina seni ne kadar üzdügu gilan gelirse hemen bir mesgale bul.örgü ör.kitap oku.yürüyüşe git.erkekler esinden sessizlik ve güleryüz istiyor.ama sureklide icine atma.yaptigi cidden senin sınırlarını zorlayan biseyse az öz cümlelerle anlat rahatsizligini.kolay gelsin

söyledim tam düzelicek gibi oluyoruz ben yine bişeylere kırılıyorum sürekli ağlıyorum. kendi annem ve abim bana çok kötülükler yaptı babam yok ailem yok arkamda kimsem yok çok üzülüyorum son günlerde yaşamakta anlamsız geliyo
eve kedi alın. sarıl kediye.
cikolata muz ve balık ye. d vitamini al.
hergun 30 dk yuru.

susmayı nasıl becerebiliyosun ben deniyorum ama yapamıyorum yaşadıklarım ağırıma gidiyo

ağırına giden yaşadıkların ne

annem şunu yaptı bu bunu yaptı diye eşine neden ağlayasın ki

çık dışarıda hayat kur kendine

evde kala kala daha beter olursun

gerekirse azıcık paraya eşek gibi çalış bedenin yorulsun kafan başka şeylerle meşgul olsun

Back
X