Evliliğim monotonlaşmaya başladı

hemen birlikte bişeler yapın
mesela yürüyüşe çıkın ve mutlaka elele tutuşun
her zaman birbirinizi hissedin
birbirinize isminizle hitap etmeyin kesinlikle aşk sözcükleri kullanın
her müsait zamanda ortak alanlar oluşturun
örnek: eşin tv izlerken sen pc yi alıp kenara çekilme
birlikte bişeyler izleyin
yani hep birlikte takılın
eğlendiğiniz oyunlar alın
bizim tavlamız var iddialaşarak oynamak çok zevkli oluyo :16:

not:hepsi kendi yaptığım şeyler :21:

Ben kv ile oturduğum için bazı şeyler sınırlı oluyor baş başa yemek veya tv izleyemiyoruz[/QUOT

kıyamam sana bilmediğim için öle yazdım bol keseden :17:
ama odanıza çekilip film izleyebilirsiniz
yürüyüşleri sıklaştırabilirsiniz
mesela cumartesi akşamları sinemaya gitmek çok güsel oluyo
böle kaçamaklar yapabilirsiniz :21:

Eşim bu konularda çok anlayışlı çok şükür hadi sahile gezmeye gidelim desem hemen çıkıyoruz canım sıkıldı beni anneme götür desem götürür.... Eşimde kapalı alan fobisi var sinemaya gidemiyoruz maalesef:43:

küçük küçük hediyeler aLın :=))) pastalar yapıınn nebiliyim:=)) ufak tefek saçma şeyleri kutlayın mesela :1::1:
avmlere gidip vitrinlere bakmak yerine dışarda bi parka gidip birbirinize bakın:)
oyunlar alıp oynayın evde:=) arkadas ortamı varsa eğer çağırın evli arkadaslarınızı güsel bi yemek yiyip peşinden oyunlar oynayın herkez eşiyle bir olsun:=) bu esnada kazandıkça birbirinize sarılırsınız:=)) güşşenimin dediği gibi hep aşk sözückleri kullanın o kullanmasada siz ısrarla kullanın oda kullanılacaktır:=)
evde şirinlikler yapın:=) birden film izlerken üzerine yapışıver sewiorum diye felan şirinlikler yap :d

asla ismiyle hitap etmeyin,isminizle hitap etmesinede izin vermeyin
tv izlerken karşıya değilde yanına oturup elini tutunn,uzandıysa yanına sıkışa sıkışa yatıp sarılın,
ara ara cebine ihtiyaç listesi dışında,aşk sözcükleri içeren kısa msj atın..(aşk,seviyorum,huzurum vb)
sevdiği, hamur işi türü bir şey yapın,haber vermeyin akşam sürpriz olsun..
dışarda el ele gezin,hatta sarılın,araba kullanırken uygun yerde yanağına öpücük kondurun,
cebine küçük bir mektup bırakın,
düğün fotoğraflarınızı arada inceleyin,beraber ne kadar yaşlandığınızı konuşun
arada bir egosunu şişirin,sen harika bir insansın,seninle evlendiğim için çok mutluyum gibi (eğer bu sözlere değen bir kocanız varsa)
bir anda sarılın,yanağına boynuna öpücük kondurup uzaklaşın,
mutlaka yemeğe çıkın,
sinemaya,tiyatroya,lunaparka gidin,

..........................

uzun uzun yıllardır evliyim,yukarıda saydıklarımın hepsini ve daha fazlasını eşime yapıyorum ve bir çoğunun karşılığını alıyorum.ha bunları yapmak evliliği monotonluktan çıkarıyormu yoooooo ama aşkımızı hep taze tutuyor...

tv izlerken karşıya değilde yanına oturup elini tutunn,uzandıysa yanına sıkışa sıkışa yatıp sarılın,
ara ara cebine ihtiyaç listesi dışında,aşk sözcükleri içeren kısa msj atın..(aşk,seviyorum,huzurum vb)
dışarda el ele gezin,hatta sarılın,araba kullanırken uygun yerde yanağına öpücük kondurun,
arada bir egosunu şişirin,sen harika bir insansın,seninle evlendiğim için çok mutluyum gibi (eğer bu sözlere değen bir kocanız varsa)
mutlaka yemeğe çıkın,

uzun uzun yıllardır evliyim,yukarıda saydıklarımın hepsini ve daha fazlasını eşime yapıyorum ve bir çoğunun karşılığını alıyorum.ha bunları yapmak evliliği monotonluktan çıkarıyormu yoooooo ama aşkımızı hep taze tutuyor...

çok zor şeyler değil ve ben de içimden gelerek nerdeyse aynısını yapıyorum

çok zor şeyler değil ve ben de içimden gelerek nerdeyse aynısını yapıyorum

tabiki zor şeyler değil ,insan sevdiğiyle olunca bunun bin katını bile dolu dolu yaparda yaşarda..

eşime bazen ismiyle hitap ederim.suratı asılır,panikler ne oldu bişeymi var niye ismimi söyledin der..:1:

Eşimle yeni evli sayılıırız.
Fakat yazdıkların okadar hoşuma gitti ki Mev*Can, minik not kağıtları hazırladım...
Her gün eşime bir tanesini vermeyi planlıyorum, çaktırmadan cebine koyarım sabahtan... :16:

mutlaka yemeğe çıkın,

mevcanım bayıldım bunlara...hemen notlar yazacagım hem de hemen kocişimin cebıne koyacagım yarın işte okuusn:16::16::16::16:

eşime kitap aldım (kitap okumayı sevmiyor da ) her on sayfada bir küçük notlar yapıştırdım genelde de yaşadığımız ufak şeyler filan yazdım onları okumanın hatrına kitabı bitirdi ve notları saklıyor =)........ arada evde başka yerlere not bırakırım o da bırakmaya başladı benden sonra çok keyifli oluyor :1::1:

Son düzenleme:
Back
X