düğün albümlerimiz yapılırken fotoğrafçı çocuk bize çok klasik olan o soruyu sordu EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRÜR MÜ? diye biz evlenince görücez dedik ki ben iki arada bi derede kaldım eskisi kadar heyecan yok sanki bide kötü balşayan cicim aylarından sonra evlilik benim için monotonlaştı sanki yaptığım şeylerden eskisi kadar heyecan duymuyorum sizlerin fikirlerini merak ediyorum...
Ben evli değilim ama bu monotonluktan kurtulmak biraz da senin elinde bence :). Zamanla bütün ilişkiler monotonlaşıyor; birlikte keyif aldığınız şeyler yapın. Monotonluk erkeklerden ziyade kadınların gözüne battığı için daha da sıradanlaşmadan bir şeyler yapmak kadına düşüyor.
Ben evli değilim ama bu monotonluktan kurtulmak biraz da senin elinde bence :). Zamanla bütük ilişkiler monotonlaşıyor; birlikte keyif aldığınız şeyler yapın. Monotonluk erkeklerden ziyade kadınların gözüne battığı için daha da sıradanlaşmadan bir şeyler yapmak kadına düşüyor.
haklısın cnm kesinlikle öle eşimin bir şikayeti yok bu duruma ya yapıyorum aslında bişiler yani ne bileyim eşim eve işinden dolayı oldukça geç geliyor mesela ayda iki kez mum ışığında yemekler yeriz ne bileyim hafta sonlarını hep birlikte geçiririz ikimizde çalışıyoruz sadece pazarları tüm gün birbirimizi görüyoruz dışarda yemek yer alışverişe gider bi kafede bişiler içer sonra evimize döneriz akşamları o gelmeden ben duş alır giyinir süslenir makyaj yapar öyle karşılarım cinsel hayattabi sıkıntı yok ama yine işte sürekli aynı şeyler..:)
Ne güzel işte her şey yolundaymış :). Burada derdim var bölümündeki konuları okuyorum da, neler neler var canım. Her şey yolundayken, eşinle de mutluyken, bu mutluluğun tadını çıkartmaya bak :). Ha bir de yanlış anlamazsan erkekleri monotonluktan çıkarmanın yolu maalesef yatak odasından geçiyor canım .
Ne güzel işte her şey yolundaymış :). Burada derdim var bölümündeki konuları okuyorum da, neler neler var canım. Her şey yolundayken, eşinle de mutluyken, bu mutluluğun tadını çıkartmaya bak :). Ha bir de yanlış anlamazsan erkekleri monotonluktan çıkarmanın yolu maalesef yatak odasından geçiyor canım .
evt cnm haklısın galiba ben nankörlük ediyorum biraz aradığım ilk günlerdeki heyecanlar e zaman geçip insan birbirine alışıyor ondanda böle geliyor.. evt öle deniyor ama bizde öyle bişi yok ben çevremde duyuyorumkadınlar kocasından birşey isteyeceği zaman bu yolu kullanıyo ama bizde öle deil işte...:))
Masallah masallah biz nisanliyiz senin gibiyim bende hersey yolunda gidiyor ama ben degisikligi cok seven biriyim gezmegi vs cok severim bana kalsa dünyayi gezmek isterim de nisanlim pek öyle degil bakalim biz evlenince nasil olcak
Masallah masallah biz nisanliyiz senin gibiyim bende hersey yolunda gidiyor ama ben degisikligi cok seven biriyim gezmegi vs cok severim bana kalsa dünyayi gezmek isterim de nisanlim pek öyle degil bakalim biz evlenince nasil olcak
HİMM sizede maşallah cnm bnde değişikliği çok seven biriyim sürekli aynı şeyleri yapmaktan çabuk sıkılıyorum..eşimde öledi ama evlendikten sonra bi değişti sanki.. işte bende onun bi süre sdonnra aynı eyleri yapmaktan yada görmekten sıkılmasından korkuyorum birazcık:)