Hayır çok seviyorum onunla bir alakası yok benimle alakalı bir durumAseksüel olabilirsiniz. Kocanızı sevmiyor olabilirsiniz.
Ağrı fazla olmuyorsa belli etme ilk oldugu için olabilir bende bune bilu kadar yanıp tutuştuğuklari bu muydu dedim. Daha detaylı söyleyemem sonucta herkes okur istersen ozelden yazarsin merak ettiklerini tabi daha mahremiyet. Ama biraz sabır lı ol.Merhabalar ,
7 aylık evliyim yalnız cinsel problem yaşıyorum. Şöyle ki cinsellik yaşamak istemiyorum bilerek yapmıyorum ama olmuyor bazen dokunmasını dahi istemiyorum ilişki esnasında zevkte almıyorum o nasıl birşey bilmiyorum konu hakkında internetten araştıyorum ama herkes farklı birşey söylüyor benim hangi doktora gitmem gerekiyor kafam karıştı bu durum eşimi de rahatsız etmeye başladı sanki onu istemiyor muşum gibi oluyor ama öyle bir şey de yok
hormonlarınıza baktırın. sonrasında psikolojik tedavi de olabilir. dokunmasını dahi istemediğiniz adamla neden evlendiniz ki? adama da yazık.
Evlenmeden önce ufak dokunuşlar yapmadınız mı?
Sadece cinsellik yaşanırken mi dokunmasını istemiyorsunuz?
Yoksa hiç mi dokunmasın adam?
Adamla bir alakası yok demiştim zaten! Evlenmeden öncede yatmadığım için bilemedim
Oncelikle geçmiş olsun .bir kadın doğum uzmanına gidin adetin 2. Veya 3.günü .. hormonlarına bakacaktir. E2 yani östrojen hormonu düşük olabilir.durumunuzu anlatın, takviye ilaçlarla sorunun çözülmesini sağlayacaktır.Merhabalar ,
7 aylık evliyim yalnız cinsel problem yaşıyorum. Şöyle ki cinsellik yaşamak istemiyorum bilerek yapmıyorum ama olmuyor bazen dokunmasını dahi istemiyorum ilişki esnasında zevkte almıyorum o nasıl birşey bilmiyorum konu hakkında internetten araştıyorum ama herkes farklı birşey söylüyor benim hangi doktora gitmem gerekiyor kafam karıştı bu durum eşimi de rahatsız etmeye başladı sanki onu istemiyor muşum gibi oluyor ama öyle bir şey de yok
Evlenmeden önce cinsel ilişki olmayışını ben büyük kumar olarak goruyorum.İşte bu yüzden evlenmeden önce bir şeyler denenmeli. Sonuç böyle oluyor
Valla adamın cinsel problemleri de olabilir. İnanılmaz büyük bir riskEvlenmeden önce cinsel ilişki olmayışını ben büyük kumar olarak goruyorum.
Insan sevse bile uyumlu olmayabilir başka sorunlar çıkabilir .
Hele türkiye gibi cinsel açlığın afrikası bir ülkede erkekler cinsellik hissedip toplum normu olmadığı için bunu sevgi sanabiliyorlar.evlemip cinsellik olunca da biliyoruz sonra o evliliğin yolunu.
Kadınlar bu riski nasi alıyor anlam veremiyorum
Bide bunun için boşandığını da kimseye söylemezsin ayıp..Valla adamın cinsel problemleri de olabilir. İnanılmaz büyük bir risk
Sevgiliyken ayrılırsın da evlenince ne çıkarsa bahtına
Boşanmak kolay değil
Gerçekten ben de veremiyorum ama şimdi konu sahibine sorsak "olur mu öyle şey" bile diyebilir
Birbirini seven iki insanın en özel paylasimlarini "yatmak" olarak gördüğünüz için eşinizle yatmayı sevmemeniz normal diye düşünüyorum.Adamla bir alakası yok demiştim zaten! Evlenmeden öncede yatmadığım için bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?