Evliligim ve esim

Yapılacak bir şey yok. Adam yontulmamış. Çocuk yoksa hiç yontmaya uğraşma.

Pardon doğuma da yalnız gitmişsin. Böyle birine çocuk yapmak da neyin nesi?

Size saygısı yok. Bunu kabul edin. Çünkü bu adam kolay kolay değişmez.

Kadın için böyle düşünen, aşağılayan biriyle bir hata yapıp evlendiysem bile evliliği sürdürmem. Bu nedenle fikir veremeyeceğim.

Yontulmamış bir adam..
Arkadaş ve akraba yanında eşine sert davranmayı marifet sayan odun erkek modeli.

Böyle herkesin içinde bir erkekleşmeleri yok mu hastayım.
Tamam annesini kaybetti bunalımdadır demişsin ama belli ki baya yüz vermişsin.
Tepkini koy da kim yerini bilecek öğrensin.

asla kabul etmem. siz cok taviz vermissiniz bu zamanda kim kayinvaldeyle beraber oturuyor birde üstüne bakiyor. beni misafirin yaninda böyle kücük düsürcek esim dünyayi basina yikardim haa akilanmiyormu kapi orda derdim

Yaptığınız fedakarlığın karşığılını böyle veriyor sevgili kocanız. Alttan almayın bir süre ters tep her zaman karşısında alttan alan bir kadın vardı şimdi biraz farklı ol.

Bu kadar özverinin mükafatı oluyor bunlar. Nefret ederim nankör erkeklerden. Çünkü yaptıklarını görmezler, gorduklerine yapmasaydin derler ve kendi yaptıkları da büyük lütuf olur. Ve bu adam musveddeleri asla da değişmezler soylim canım. Seni bir cemiyet içinde nasıl ezer böyle. Sana verdiği değer sıfır. Doğuma yalnız gitmenden belli zaten. Düzelir diye onunla gecirdigin her an ciddi zaman kaybı

Adam odun değil kütük modundaymış zaten,böyle yapınca seni küçük düşürünce erkeklik gururu okşanıyo besbelli sen de kendini üzme bir daha milletin yanında seni bozarsa da bozulduğunu kızdığını belli etme işi şakaya vur.Sonra da tabiki hakkından gel densizin.Biraz dişlerinin göster ki kendini bir şey sanmasın

Eşinizin sizi kaybetme korkusu hiç mi hiç yok,böyle bir izlenim yaratmışsınız.
Kötü bir durum..

annesine bakmışsın elinden geleni yapmışsın seni baş üstünde tutması lazım. çoğu kız kayınvalide istemiyor bile..

kendini ölümsüz hasta olmaz filan sanıyor galiba y ada siz çok şımarttınız :kahve:

Back
X