Evliliğim yolunda gitmiyor dertleşmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hll95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel anlatmışsiniz güzel bir bakış açısı teşekkür ederim

Gerçekten defalarca konuştum ama duvardan bir farkı yok. Sizin eşiniz ne güzel anlatıyormus benimki bişey demiyor bile.

Zaten sizin dediğiniz düşüncelerle istemedim.

Bu konuyu illa ki eşinizle konuşmuş olmalısınız. Bütün bunlara bir açıklaması var mı?

Terapiste pek karşı çıkacağını dusunmuyorum

O zaman gidin. Çünkü eşinizle konusuyormussunuz cevap yokmuş, biz eşinizi, sizi tanimayiz etmeyiz. Ne oldu bu duruma geldiniz konusun. Terapiste karşı çıkmayacak adamla iletişim kurulur bence.

Ailesi ile görüşmeyi kesmiş sizi mi suçlu buluyor acaba genelde erkekler böyle ya haklıds olsak hep böyleler aile söz konusu olunca

Bence bavulu alıp gitmenin zamanı gelmiş. Bir süre yokluğunuzla sınayın bakalım ne olacak

Kendisiyle konuştuğunuz halde umuru değil sizin gitmenizi bekliyor olabilir ekonomik anlamda evlilik ona zor gelmiş olabilir siz çalışıyor musunuz bilmiyorum O tüm gün çalışıyor siz evde haliyle sıkılmaniz muhabbet etmek istemeniz normal boşanmayı teklif edin bakalım evet derse dediğim gibidir .

Bosanin bosanmayin demiyorum orası beni ilgilendirmez sadece teklif edin kabul ediyormu yoksa hayır mı diyecek o an anlarsınız zaten samimi olarak

Bide kusura bakmayın da adam suratiniza bakmıyormus bavul alıp gidicem diyorsunuz kaç kere konusmusunuz maddiyat için yıkmak istemiyor olabilirsiniz zaten evli gibi değilsiniz bir senedir umuru değil adamın yani neyine düzelecek ki konuşun anlasmali haklarınızı alıp sizi seven birinden çocuk sahibi olmak daha mantıklı degilmi bir kere evlendik diye suratimiza bakmyan ev arkadaşı modunda bizi annesi gibi yapmış eşten çok bir kocayla ömrümü yiyelim ne yuvası ne hayat yorgunluğu bence iyi düşünün kendinize yapıyorsunuz

Bizede yazın merak ediyorum iyi olunda bu kocalara da niyet falimi açacağız artık birimi var biseymi var is yerindemi sorun var terapi alalım bu nedir ya 5 yılık evlilikte neyi varsa var adam gibi söylersin istemiyormusun baskasinami aşık oldun bittimi neyse ne .Ağzından çocuk gibi laf almaca evlilik bu değil .Çocuk falanda yapmayın aman ha çocuğunu seven erkek çocuğunun annesini üzmez diye bir laf salatası var içinizden bile geçer bırak uzmeyi .Kendinizi düşünün o niye hiç düşünmüyor sizi

Gerçekten defalarca konuştum ama duvardan bir farkı yok. Sizin eşiniz ne güzel anlatıyormus benimki bişey demiyor bile.
Hic birşey söylemiyomu, bu evliliğin bitmesinimi istiyosun dşye sorsana

`