Evliliğim yürümüyor...

Seni çok iyi anlıyorum. 3 aylık evliyim ve ilk 1 ayı çeşit çeşit yemek yapmaya çalıştım deli gibi temizlik yapıyodum ama sıktı. Zaten küçücük ev yani bi halıların tozu çoktu yeni olduklarından yoksa ev temiz batmıyo ki 2 kişiyiz. Eşimin ailesinden Allah razı olsun seviyorum onları ama başta annesi çok arıyodu biraz zoruma gitmişti açıkçası ama artık sallamıyorum. O da bi anda yalnız kaldı ona da hak veriyorum. Tek bi problemim var o da arada onlara gittiğimizde sürekli kalmamız için ısrar etmesi ve eşime sen neden gelmiyosun eviNE demesi :63: yahu onun evi benimle yaşadığı ev artık. Her gün nasıl gitsin annesine. Tekil konuşuyo ona delleniyorum. nerdesiniz siz dese neden gelmiyosunuz dese neyae. Bu arada 1 hafta gitsek 1 hafta gitmiyoruz. Zort bırt da görüşmeye gerek yok kocamla keyif çatıcam yani. Ama bu 3 ayda şunu anladım ki erkekler dırdırdan cidden hoşlanmıyo ve aileleriyle vurulmak hoşlarına gitmiyo :işsiz: yani annenlere gitmesek canım istemiyo demek yerine sarılıp seninle vakit geçirmek istiyorum deseniz çom daha etkili oluyo. Zaten amaç eşimle vakit geçirmek çünkü neden ailesini işin içine katayım ki. Hemen koyvermeyin bence. Her şeyi tatlı dille anlatın ona değer veriyosanız bunu gösterin. Şikayet etmesinin sizi incittiğini söyleyin. İnşaallah düzelir. Allah yardımcınız olsun

İster ev bal dök yala olsun kusur bulmak isterse her türlü bulur çok yıpratma bile kendini hayat kısa.
Tek diyeceğim uzman desteği etkili olur mu bilmem de denenmeye değer.
Görümcenize gelirsek bekar sanirim el kapisina gidince anlar umarim ve daha az laflarini edin esinize karsi ikiniz hakkinda daha cok paylasim alanlari yaratin.3. Şahıs lar da evliliği en çok yıpratan sebeplerden...

Back
X