ilk başta koy ağırlığını boşver sonradan çok can sıkıyolarYa bu konular çok sinirlendiriyor beni. Bir şey değil kendi kvme de diş biliyorum yok yere. Sonra kadın ne yapacağını şaşırıyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk başta koy ağırlığını boşver sonradan çok can sıkıyolarYa bu konular çok sinirlendiriyor beni. Bir şey değil kendi kvme de diş biliyorum yok yere. Sonra kadın ne yapacağını şaşırıyor.![]()
Gülle gibiyim evellallahilk başta koy ağırlığını boşver sonradan çok can sıkıyolar
Erkek çocuğa küçüklüğünden itibaren anasına bakmak zorunluluğu benimsetilir. Şimdi kadın tekse, oğluna ihtiyacı varsa, kadının psikolojik ya da fizyolojik rahatsızlıkları varsa oğluna nasıl diyeceksin ki annene gitme? Gidecek tabi. Anne hakkı ödenir mi? Doğru olan eş ve anne arasında denge kurmaktır ama bu denge kurulamıyorsa da hiç bir erkek karısı için annesini üzmez. Anne bir yana dünya bir yanadır çünkü. burda erkekleri annecilikle suçlayan kim varsa yarın kaynana olduğunda oğlundan kendisiyle ilgilenmesini isteyecekler. Yaşlıların ruh haline ve ilgiye olan ihtiyaçlarına saygı gösterin hanımlar.
Gerçekten kv kafası diye bir şey var. Ben buna inanıyorum artık.çok kötü bişey baksanıza koskoca insanları uyarmak zorunda kalıyoruz ailerimiz evlendiriyo gelip yine aptalca sorunlarla ilgileniyorlar ve bu durum biz gelinleri çok üzüyo neden bnm ailem gelsin bu tarz konularla ilgilensin ki ne duruma düşüryolar insanı cahiller ya insan ailesine karşıda mahçup duruma düşürüyolar
Ya bu konular çok sinirlendiriyor beni. Bir şey değil kendi kvme de diş biliyorum yok yere. Sonra kadın ne yapacağını şaşırıyor.![]()
aynen devlet bu konuya el atmalı ya. yabancılara bakıyorum yaş 70 ama dünyayı geziyo, tatile çıkıyo bişeyler yapıyo, bizimkiler dizimizin dibinde pineklemekle meşgul, hizmetçi lazım bunlara, zaten oğullarımı bakcakki yemeğiydi çamaşırıydı hepsini gelinler yapıyor. oğlu baksın bakalım 1 haftada görelim öyle. zaten eski nesil çoğu ev hanımı emekli maaşları falanda yok, erkek eğemen toplumdan hala çıkamadığımızda çocuklara mecburda bırakılıyolar bi yandan dediğim gibi bu sorunu devlet çözmeli.aynen yaşlılar bir panikle oğullarına atlıyorlar resmen. yuvalarını dağıtmaları umurlarında olmuyor.nasıl olsa kötülenecek tek kişi gelin bk atmak kolay geliyor.sonuç olarak oğullarının da bakacağı şüpheli.bakma konusunda kişiden kişiye de değişiyor.ben yine de o kadar bu konuda evlada yüklenilmemesinden yanayım nesil bozuluyor elimizde olmadan.evlattan da başkasından da birsey beklesen kula minnet oluyor.ülkemizde yaşlı bakımı hala görev olarak benimsenmedi.belki kültürümüzde yoktu fakat değişen dünya şartları yüzünden mecburi ihtiyaca dönüşmeye başladı.
Aynennnn. Ben buradaki konuları okudukça bileniyorum. Aslında bilenmekte değilde gözüm açılıyor diyeyim. İyi de oluyor.Bir süredir ve bundan sonra olmak üzere bende öyleyimbu konular çileden çıkarıyor insanı ya yaşayan bilir. Beni dengesizleştiren kv düşünsün napcağını.
![]()
Haklısında o bu ülkede işlemez. Muhteşem şeyler yapsa da devlet oğlum bakmadı, gelinim istemedi olur. Bizimkilerin amacı ben baktım büyüttüm artık sıra onda. Bu kadar yani. Algı bu. Maalesef.aynen devlet bu konuya el atmalı ya. yabancılara bakıyorum yaş 70 ama dünyayı geziyo, tatile çıkıyo bişeyler yapıyo, bizimkiler dizimizin dibinde pineklemekle meşgul, hizmetçi lazım bunlara, zaten oğullarımı bakcakki yemeğiydi çamaşırıydı hepsini gelinler yapıyor. oğlu baksın bakalım 1 haftada görelim öyle. zaten eski nesil çoğu ev hanımı emekli maaşları falanda yok, erkek eğemen toplumdan hala çıkamadığımızda çocuklara mecburda bırakılıyolar bi yandan dediğim gibi bu sorunu devlet çözmeli.
aynen devlet bu konuya el atmalı ya. yabancılara bakıyorum yaş 70 ama dünyayı geziyo, tatile çıkıyo bişeyler yapıyo, bizimkiler dizimizin dibinde pineklemekle meşgul, hizmetçi lazım bunlara, zaten oğullarımı bakcakki yemeğiydi çamaşırıydı hepsini gelinler yapıyor. oğlu baksın bakalım 1 haftada görelim öyle. zaten eski nesil çoğu ev hanımı emekli maaşları falanda yok, erkek eğemen toplumdan hala çıkamadığımızda çocuklara mecburda bırakılıyolar bi yandan dediğim gibi bu sorunu devlet çözmeli.
yapmış yapmış bunları adam gene aynı değişmiyor diyo. ailesi yüzünden değil eşi dengeyi kuramıyo esas sorun eşşSakın eşine annene gitme deme .. eğer dersen haklı çıkmazsın sen dedin diye eşin ailesiyle arasına mesafe koymaz.
Sabahtan plan yap eşinle. Film buldm güzel bşeye benziyo de yanına Mısır patlat gideceğim derse moralin bozuk konuşmA ama tartışmada.. bi hafta öncesinden sinamaya gidelim gibisinden sözler al. Sürekli plan yap eşinle aktivite içinde ol. Haftaya şu gün yemek ısmarlarsın artık bna gibisinden şirine olbazen akşam eve gelmeden önce msj at sana sürprizim var diye yemek yap hazrlan...vs Zamanla hep senle olacağını görceksin. Ama ailesi yüzünden tartışma evliliğini zedeleme.
İşte bence orada amaç evin temizlenmesi değil. Gelinin evi temizlemesi. Ego tatmini bir açıdan. Oğluşummmmm sözünü geçiriyor, gelin tıpış tıpış geliyor demek amaç.En mantıklısı. Avrupada duyamayız mesela bu mevzuları. Şimdi şu sıralar yaşlılara haftada bir evlere temizlik hizmeti veriliyor devlet hizmetiyle doğrumu bilmiyorum ama çok isabetli. Bazıları gelini evin hizmetiçisi biliyor çünkü duyuyor görüyoruz..
evet ya kabile hayatından çıkamadık bi. asosyal hayatlar hep. e ne bekliyosun kadının yeri evidir eşinin oğlunun yanıdır diyen bi toplumdan.Haklısında o bu ülkede işlemez. Muhteşem şeyler yapsa da devlet oğlum bakmadı, gelinim istemedi olur. Bizimkilerin amacı ben baktım büyüttüm artık sıra onda. Bu kadar yani. Algı bu. Maalesef.
Haklısın. Belki şu teknoloji bir nebze değiştirir. Öyle hayatları gördükçe özenirler bizimkiler.evet ya kabile hayatından çıkamadık bi. asosyal hayatlar hep. e ne bekliyosun kadının yeri evidir eşinin oğlunun yanıdır diyen bi toplumdan.
İşte bence orada amaç evin temizlenmesi değil. Gelinin evi temizlemesi. Ego tatmini bir açıdan. Oğluşummmmm sözünü geçiriyor, gelin tıpış tıpış geliyor demek amaç.
verilir tabi ordaki insanlar hem haklarını arıyor hemde yöneticileri çok ileri görüşlü, bizim burdaki gibi, bunada şükür yok bilmem ne gibi sürekli yerinde sayan bi toplum değilki. herşeye şükretmekten 1 grm ilerleme yok. sosyal devletin görevidir yapmalıdır, bizimkiler maalesef devleti eleştirmeyide suç görüyolar kimse ağzını açmıyoki ilerleyelim tartışalım. neyse ileriki nesil iyi olur umarımEn mantıklısı. Avrupada duyamayız mesela bu mevzuları. Şimdi şu sıralar yaşlılara haftada bir evlere temizlik hizmeti veriliyor devlet hizmetiyle doğrumu bilmiyorum ama çok isabetli. Bazıları gelini evin hizmetiçisi biliyor çünkü duyuyor görüyoruz..
aynen çağdışı kafalar hep. kendini geliştirme yokkiİşte bence orada amaç evin temizlenmesi değil. Gelinin evi temizlemesi. Ego tatmini bir açıdan. Oğluşummmmm sözünü geçiriyor, gelin tıpış tıpış geliyor demek amaç.
umarımHaklısın. Belki şu teknoloji bir nebze değiştirir. Öyle hayatları gördükçe özenirler bizimkiler.
E ne oluyor? Oğlu boşanıyor. Yine o oğluna bakmak zorunda kalıyor. Hem ah alıyor hem yaş geçiyor hem de ego tatmini yapamıyor.Doğru işte bu kafayla kendileri kaybedicek olan yuvalara olucak böyle giderse![]()
Kendileri de gayet memnunlar bu durumdan ama.aynen çağdışı kafalar hep. kendini geliştirme yokki
verilir tabi ordaki insanlar hem haklarını arıyor hemde yöneticileri çok ileri görüşlü, bizim burdaki gibi, bunada şükür yok bilmem ne gibi sürekli yerinde sayan bi toplum değilki. herşeye şükretmekten 1 grm ilerleme yok. sosyal devletin görevidir yapmalıdır, bizimkiler maalesef devleti eleştirmeyide suç görüyolar kimse ağzını açmıyoki ilerleyek tartışak. neyse ileriki nesil iyi olur umarım