Evliliğim

Kimse mükemmel değildir eşinizin eksiği de bu olsun. Nice kötü kocalar var bdv ye davet ediyorum seni.

Ayrıca her güzel görünen hayırlı değildir. Belki de yakınınızın eşi karısını aldatıyor ve bunu gizlemek için hediyeler alıyordur. Bunu bilebilir misiniz?

Başkasının kocasına bakıp kendinizi doldurmayın, pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın

Bakınız: neden kadınlar çalışıp kendi parasını kazanmalıdır adlı kamu spotu

hayatta kiii felsefem; kimseden fazlaca birşey beklememek hatta hiç beklememek bu kişi eşin olur çocuğun olur annen, baban, kardeşin olur vs..
Bekleme ki;
Kırılma !
Üzülme !
İncinme !
Sen önce kendine hediyeler al kendini sevindir mutlu et şımart ..
Gereksiz üzüntü yaşanmazsın o zaman emin ol ..
Karşında ki kim olursa olsun değer verilmeyi çokta umursama gereksiz üzüntü yaşarsın.
Senin bir başkasına özenişin kıskanışın belkidr onun derdidir acısıdır bilemezsin..

Kadın evin ihtiyaçlarını alamıyorum diyor nerde kendine gidip hediye alması arkadaşım sen sürprizi filan geç ama evin ihtiyaçları için çenesini kapatmayı güzel bir dille ona anlat çok kırıldığını söyle hatta lafını ettiği bir şeyi yeme bi anlat kendini sonra o sürpriz işlerine girersin

Esini baskalariyla kiyaslarsan uzulursun... o adami sen sectin sonucta
Bazen sinavla olsa son tercih olmayacak insanla evlendigini sonradan anlıyor insan...en büyük surprizleri de evlendikten sonra bambaşka biri olarak çıkmalari..insanoğlu tanımakla bitmiyor orası kabul de bazıları kendini çok iyi saklıyor

Başından beri sürekli karşılık beklemeksizin verici olduğunu farkettiğinde insan hiçbir şey yapmak istemiyor artık.ben de insanım ve ben de mutlu edilmeyi hak ediyorum . Başkalarını mutlu etmek de mutluluk sebebi haklisiniz. Ama bir yere kadar.evliligi herşey rutine bindiğinde bu ufak dokunuslar ince dusunmeler canlı tutuyor.herkesten herşey beklenmemeli ama eşler başka...

Orasi oyle ama onemli olan sevgisini hissetmek bisekilde bence.. benim esimde evlenmeden once suprizleri severdi ama evlendikten 2 sene sonra supriz yapmayi birakti onun yerine daha cok dillendirmeyi secti ben suorizlere hediyelere bayilirim herkes gibi ama herkesin icinde hediye vermesi yerine benim hatunum şöyledir demesi en guzel hediyeye bedel yani sevgi varsa biryerde birsekilde yakalarsin ama sadece gormek istedigini ararsan olmayinca uzulen yine insan kendi olur :) sadece bakis açısı onemli bence

Bayan
Hııı öylemiymiş
Konusunda evlerine misafire gittiği bayanı kıskanmış evliliğini kıyaslamış eşinin kndisine hediyeler anlayışına içerlemiş gibi okudum..
Konu sahibi bıraksın başkalarının hayatını evine baksın herşeye söylenen evinin ihtiyaçlarını almayan eşine baksın ..
Sonra misafirliğe gittiğinde milletin birbirlerine aldığı hediyeleri davranışını kıskansın .. değil mi ???

Onun aslında sorunu hediyeden çok daha büyük ama sadece gittiği evdeki evlilik bunu farketmesine bi kapı aralamış adam arada çiçek alsa da hödük net

Evet eş başka ama inanın yeri geliyor artık umursamıyorsunuz ..
Bnde bunu çok yaşadım sürekli ince düşünülmek istedim hep kendi beynimde farklı yorumladım o da öyle davransın iste böyle yapsın söylesin falan ..
Ama gerçekten kırılan taraf bn oldum çünkü beynimde içimde büyüttüm olmayınca da olmuyor maalesef ..
İçten gelen birşey bu verdiği değeri sahiplenişi ruhunun naif olmasıyla alakalı ..
Herkesi kendim gibi görüp beklentimi yüksek tuttukça incinen oldum kendimi sorgulayan oldum ..
Umudumu kimse için yüksek tutmamayı öğreniyorum artık

Kesinlikle çok haklısınız.masallah eşinize de...yapmayı bıraktığı güzelliklerin yerini aslında daha anlamlı şeylerle doldurmuş sizin de bunu görüp tatmin olmanız çok güzel.bir güzel söz bile duymayanlar ve başkalarının yanında sizin gibi onore edilmeyenler var...bakış açısı önemli ama aynı pencereden aynı olaya bakanlar için geçerli bu.veriler farklı olunca... İnsan o gönül boşluğuna dusebiliyor

Yani haklisiniz bunların eger hicbiri yoksa bence sevgide yoktur oyuzden o dusunceye kapilmalari normal ama eger gercekten yoksa... cunku esimde hediye almayi bir anda kestigi icin kendimi cok boslukta hissetmistim ama farkettim ki esim benimle övünüyor arkadas aile is ortami farketmeksizin ozaman hatayi kendimde buldum keske herkes biryerden yakalasa gorse o sevgiyi ama gostermeyen kisilerle hayat eminimki cok zordur ama yinede tek tavsiyem o kisiler kiyaslamasin herkesin beklentisi sevgi anlayisi cok farklidir bende baskalarina bakarak niye boyle degil dediğim oldu ama esiminde bana karsi olan tutumunu kimse heryerde haykirmiyor yani kiyaslamak iyi degil ama umarim sadece hesiye sorunu varde umarim konu sahibinin oda gorur insallah bu yazdiklarimizi ona gore düşünür

Bence fazla abartiyorsunuz yaptığınız en büyük hata eşinizi başkalarıyla kıyaslamak .her ilişkinin dinamiği farklıdır.benim eşimde öyle özel şeyler yapmaz ama asla bunu bı eksiklik olarak düşünmüyorum . Kendi evliliginizi kendi dinamiginiz içinde değerlendirin öyle o güne kadar sorunsuz iyi bir evliliğim vardı saniyodum ama öyle değilmiş falan çok yanlış bence . Şu kadınlar da neden eşlerinin onlara aldığı hediyeleri surprizleri anlatırlar bunu da anlamıyorum

beklentin ne kadar çok olursa hayal kırıklığın da o kadar büyük olur. aranız iyiyse dert etme. aldığı bir gül se onu almayanları da düşün :)

En azından düşünüp bazen bir gül getiriyormuş eşin. Kıyaslama yapma bence, sahip olmadıklarını düşünerek mutsuz olacağına, sahip olduğun şeyleri düşünerek mutlu ol. Şimdi evine gittiğiniz kadın da eşini daha çok şey yapan başka birisinin eşiyle kıyaslasa, o da mutsuz olur. Bunun sonu yok, kıyaslayınca hep bir tık önde olan birisi vardır. Ya bir de şöyle düşünün, bazen ilişkiler dışardan göründüğü gibi olmuyor. Kendini dışarıya çok mutlu gösterip de aslında anlaşamayan, mutsuz olan çiftler var. Mesela ben sosyal medyada çiçeğini böceğini paylaşanlara şüpheyle bakarım. Aslında mutsuzdur evliliğinde, ama bir maddeyle bunun aksini ispatlamaya çalışır.
Bence sizde özünde mutluysanız, anlaşabiliyorsanız hiç dert etmeyin.

Onun bunun evliliğiyle evlilik kıyaslamak nedir ya

kesinlikle kıyaslama yapmak yanlış. en basit örnek hepimiz aynı boyda mıyız ya da hepimiz aynı kiloda mıyız? bu tamamen karakter meselesi. benim eşimde asla öyle sürpriz yapayım dur bir çiçek alayım aman doğum günüymüş bir hediye seçeyim demez. ama sizin için çalışıyor mu? çocuğunuzla kaliteli vakit geçiriyor mu? kötü sözü kalp kırması hakareti var mı? bunları düşünmek lazım. ne yazık ki erkek milleti sayesinde bunlarla yetiniyoruz napalım yoksa çoğu kadın ister çiçekler sürprizler.

İnsanların karakterlerini sorgulayamazsın, bu şekilde kabul et onun belkide bu tarz davranışlar hoşuna gitmiyor yapmacık buluyor olabilir. Her bireyin sevgi gösterme anlayışı farklıdır. Benim elimde sürpriz yapmaz yapamaz yapmacık bulur ama ben ne istersem hayır demez. Araba rakı bilmem ne herşeyi almıştır ama mum yakıp yemek yapmaz . Ya da işten gelirken çiçek almaz ama her akşam arar bugün canın ne istiyor oraya gidelim ya da yemek yapmadıysan dışarı çıkalım mı diye. Ben biliyorum ki öyle mutlu sevgisini öyle göstermeyi çok seviyor. Diğer türlüsü yapay geliyorm

Her erkek farklı karakterlere sahiptir yani ben kendi eşimden örnek vereyim benim eşim sinirli bir yapıya sahip özel günler de çok çok düşünceli değildir bana sürpriz yaptığını görmedim bana hediyeyi bile genelde birlikte alırız bunun sebebi de dışarı da hep beraber olmamız
Hediye almak çok güzel birşey ama sevgisini buradan anlamak saçma olur böyle kişilere düşünceli denir

Evliliğinizin başından beri beklentileriniz hep düşük ve ucuzsa bazı adamlar bunu kullanıyor pek alâ. Alıştırmayın bu tip adamları azla yetinmeye. Canım çikolata isteyince markette tereddüt edeceksem tükürürüm öyle evliliğe.
Ayyy bak eski eşim geldi aklıma midem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…