Evliliğim

Baskasina bakarak kendinize bayagi bir dram yaratmissinuz. Kendime acidim nedir Allah askina. Durduk yere kendinizi mutsuz etmissiniz.

Nasıl evlendiniz? Öncesi de mi böyleydi? Bir de eşin çok cimri gibi geldi. Ondan yapmıyor sanki bunları. Kavga, kıyamet de paylaşımla olur. Sanki çok monoton geldiniz. Dışarı yemeğe vs. çıkar mısınız?

benım kocamda hiçbir özel günü kaçırmaz ilk beraber yemek yeidiğimz günü bile kutlarız aynı yemeği yeriz mesela ,
ama bir çift arkadasımız var onunda kocası paso iltifat bütün gece anansenı benım için dogurmuş , allah senı bana ne güzel yazmış falan der , bak bak doymuyorum der ,

yani her insan aynı değil tabikii ama kendi kocanı kimsenın kocasıyla kıyaslama mutsuz olursun

Selamlar,
Eşinizin hediye ve jest yapmamasının ve o hanımefendinin eşinin jest yapmasının çok nedeni vardır.
1-Eşinizin yapısı budur
2-Eşiniz kendi ailesinde bunu öğrenmemiştir
3-Bir güle 10 tl vermenin gereksiz olduğunu düşünüyordur
4-Hediyeleşmeden önce para sayıyordur(ev kirasını nasıl yetiştiririm,faturayı ne zaman öderim gibi)
5-Siz anne baba kimliğinizi takınmaktan sevgili kimliğinizi unuttunuz
6-Eşinizin içinden gelmemesine sebep olan aranızda sorunlar vardır
Çözüm:
Kendi eşinizi o erkekle karşılaştırmayın. Sizi bir kadınla karşılaştırsaydı ne tepki verirdiniz düşünün. Sorunlarınızı halledin,çocuğunuzu annenize ya da emin birisine bırakıp siz kafeye gidin. Siz de ona sevdiği birşeyi alarak hediye döngüsünü başlatın. Erkekler de belli etmez ama alınınca mutlu olurlar(örnek vermek gerekirse sevgilime bebek örmüştüm,birgün bebeğe sarılıp uyurken buldum-ki bu da onun hoşuna gittiğini gösterir)

Hediye konusunu bilmem ama evin eksiklerine laf eden adamın alnını karışlarım...tencerede taş pişirmiyoruz değil mi? Eşimde evliliğin ilk zamanlarında yaptığım alışverişe ‘batırdın beni’ diyerek kendince tantana yapıp gülmüştü, ağzının payını güzelce verdim. Kaldı ki ben çalışıyordum zaten, ‘dur daha senin bir lokma ekmeğini yemedim henüz’ dedim, anladı özür diledi. Alıştırmayın bu adamları pis pis, evlendiğine göre tabi ki ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Ayrıca bir işe girip, kendi ayaklarınızın üstünde durun lütfen. Babam dahi olsa elim ayağım tutarken kimseye el açmak istemem. Allahta açtırmasın inşallah not: herkesin evliliği kendine özgüdür, başkaları ile kıyaslama yapmak yerine mevcut şartları iyileştirmeye çalışın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…